Hol van ez pontosan? Hogy lehet odajutni?
Reggel 8 - 9 között lesz valaki? Jelezd ha igen!
Sziasztok
ma estére keresünk legjobb barátommal lányt vagy párt
hetero alapon történő szórakozáshoz.
27-28 évesek vagyunk mind ketten
viber: kérd el
hangouts: nagyt5292@gmail.com
remélem ráértek.
ma estére keresünk legjobb barátommal lányt vagy párt
hetero alapon történő szórakozáshoz.
27-28 évesek vagyunk mind ketten
viber: kérd el
hangouts: nagyt5292@gmail.com
remélem ráértek.
Este 22 utan valaki ??
Persze!
Mindegy legvközelebb nem írok be ha ilyen van. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 04. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 04. péntek 21:55
Mindegy legvközelebb nem írok be ha ilyen van. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 04. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650242)

gondolom inkább a környezetvédedlmi terület tábla miatt voltak kint.
Kb egy ora mulva par esetleg?
Most valaki ?
Ma 14 után lesz valaki?
Kinéztünk. Adatlapunk szerint ismerkednénk főként HETERO párokkal.
Egymást kergető répahuszárok felejtős! Nem leszbizünk, nem buzulunk.
Egymást kergető répahuszárok felejtős! Nem leszbizünk, nem buzulunk.
En most indulok arra
gondolom inkább a környezetvédedlmi terület tábla miatt voltak kint.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 02. 04. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 04. péntek 21:34

Helyzetjelentes: Vecses felöl érkeztem a körforgalomba mikor az autó világitásomnak köszönhetően ki szurtam a rendőr autót a sötétben. Gondolom nem repcsiket néznek. Így tovabb haladtam ecser irányában. De ahogy elnéztem nem volt raly pálya nem láttam autókat kivilágítva. Szerintem nincs senki kint. Talan a rend őrei miatt??
Én körülbelül kettő órája jöttem el, akkor volt pár köröző autó de semmi extra. Kifelé jövet viszont egy dekoratív hölgy érkezett a párjával (gondolom). Gondolkoztam is rajta, hogy vissza fordulok.
Helyzetjelentes: Vecses felöl érkeztem a körforgalomba mikor az autó világitásomnak köszönhetően ki szurtam a rendőr autót a sötétben. Gondolom nem repcsiket néznek. Így tovabb haladtam ecser irányában. De ahogy elnéztem nem volt raly pálya nem láttam autókat kivilágítva. Szerintem nincs senki kint. Talan a rend őrei miatt??
Ma 17 órakor szinte senki sem volt a pár kutyasétáltatón kívül
Van kint valaki?
Van mint élet?
Sziasztok! Sejtem hogy hideg van és mindenki inkább fedett helyen éli meg a szex adta örömöt és eufóriát, de azért gondoltam megkérdezem. Van kint valami mozgás? Esetleg párok, akiket lehet kukkolni, igény esetén talán be segíteni a hölgy örömére?
Sziasztok 1 óra múlva hölgy vagy pár lenne kint?
Ma este valaki?
Van kint valaki?