Sehol senki?
Esetleg ma lesz kint pár? Ha igen nyugodtan írjatok privátban
Holnap délután 6 körül arra járok, ha lenne kint pár aki vágyik egy kis izgalomra akkor szívesen letérek az M0-ról!
Van kint most valaki?
Sziasztok! Van koztetek taxis? Mikor erdemes kinezni? Delutan 4-5 vagy inkabb este?
1 ora mulva kint leszek, valaki ?
Szerintünk roszkor mentél..
(Ez egy válasz bifun88 üzenetére (2022. 01. 29. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 29. szombat 15:04

Van ott a reptéren egyáltalán valaha olyan (nem 50+os) pár, akik még ha ki is mennek oda, esztétikai élmény látni ha csinálnak egymással valamit, vagy csatlakozókat várnak? :O
Ez a hely olyan mint egy nagy mesekönyv. Én akárhányszor jartam ott, mindig csak krúzoló, perverz pocakos öregembereket láttam... Már azon kívül, akik tényleg a repülőgépeket nézegetik...
Ez a hely olyan mint egy nagy mesekönyv. Én akárhányszor jartam ott, mindig csak krúzoló, perverz pocakos öregembereket láttam... Már azon kívül, akik tényleg a repülőgépeket nézegetik...
Mindig hétközben, ilyenkor tudnak lelépni otthonról?
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 01. 31. hétfő 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyi, mennyi visszautasíthatatlan ajánlat a pároknak!
Valaki ma este 10 utan ?

Itt vagyok kint párhoz csatlakoznék vagy kukkolnék ha csak azt szeretnék
Most van kint pár?
Párt keresek,akinek a szájába adhatnám! Mind a ketten térdelhetnétek előttem!
BMW innen van? Beszéljünk privátba, ha igen!
Van kint pár vagy lány?
Vannak páran kint! Pár is van?
13-13:30 környékén kinézet! Hátha jön ki kukkolhato pár!
Csütörtökön szívesen csatlakoznék bisex parhoz
Ma délután valaki?
Ma 5óra körül lesz kint pár aki szeretné hogy egy 27éves nagy intimmel rendelkező pasi kukkolja őket vagy esetleg csatlakozzon hozzájuk?