Te is jó fej vagy.
(Ez egy válasz man thomas üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 21:08

Kedves Nina! Köszönöm a mai kellemes délutánt. Nagyon jó fejek vagytok. A sok bunkó meg le van sz.. ... ..

nálam esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 22:38
Törölt felhasználó (4550092)

Van valaki kint??
Van valaki kint??
Viszont van nagy zene,hozzá minden
klímás helységek,24 fokos víz
csinálhatunk egy kis pénteket
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 18:59

csinálhatunk egy kis pénteket

Törölt felhasználó (4171012)

az most nincs...
Sziasztok! Jön esetleg pár a kifutóhoz ma este?

Kedves Nina! Köszönöm a mai kellemes délutánt. Nagyon jó fejek vagytok. A sok bunkó meg le van sz.. ... ..

Valaki mostanában?
Ülőkön a S pár logisztikánál parkolok kamionnal aki szopatna s a számba élvezne irjon
Na de kérem ez "áldozat" hibáztatás...
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 18:39

ha párod is lenne, szuper lenne, nálad töltenék a párok az estéket.
Akkor dolgozni kell rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 18:59

az most nincs...
az most nincs...
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 18:39

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 18:13

Ha nem jó a hely
csak szólok! ,a másik végén,a17ben van egy fasza csendes telkem,mindennel meg egy 5x10es medencével stéggel stb

Ha nem jó a hely
csak szólok! ,a másik végén,a17ben van egy fasza csendes telkem,mindennel meg egy 5x10es medencével stéggel stb

Most kukkolható pár van kint?
Sziasztok!
hölgyeménnyel vagy párral ismerkednék beszélgetnék is akár valaki valamikor?

Olvasd vissza a kommenteket !
Én direkt megcsináltam mintha nem tudnám, és kb. 3 perc alatt valaki leírta amiből nagyjából tudni lehet merre kell keresni. Plusz 3 perc alatt (tehát összesen 6) megtudtam a választ. Te nem először kérdezed meg már itt.
Ha ennyire nem vagy képes, akkor ott hogyan tudnál ismerkedni ? (Ez egy válasz VVviktor23 üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 16. hétfő 14:06
Én direkt megcsináltam mintha nem tudnám, és kb. 3 perc alatt valaki leírta amiből nagyjából tudni lehet merre kell keresni. Plusz 3 perc alatt (tehát összesen 6) megtudtam a választ. Te nem először kérdezed meg már itt.
Ha ennyire nem vagy képes, akkor ott hogyan tudnál ismerkedni ? (Ez egy válasz VVviktor23 üzenetére (2022. 05. 16. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Hogy lehet odajutni a kifutó végéhez?
Hogy lehet oda találni?
Köszönöm a segítséget
Hogy lehet oda találni?
Köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Hogy lehet oda találni?
Köszönöm a segítséget
Hogy lehet oda találni?
Köszönöm a segítséget
Sziasztok, most a napokban keresek nőt/párt kis élvezetekre, mindenre vevő vagyok megbeszélés kérdése!
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Képek az oldalamon vannak fent! 21/F
Sziasztok !
Ha valaki biciklivel szeretne kimenni a 2-es pálya végéhez, akkor NE ott menjen ahol én tegnap…
Én Vecsésen a Fő úton a Pennynél fordultam le balra és végigmentem az Ecseri utcán. A hídon átmenve sorompó van (gépkocsival tilos behajtani), utána földút-ez még jól járható. Ha végigmész a földúton egyenesen, akkor eljutsz a reptér kerítéséig. A kerítés melletti sávban kb. 3 méteres sávban nyírva van a fű, de az egész dimbes-dombos, lyukak vannak a földben és nagyon nézni kell az utat, nehogy bajod legyen. Na én ezen mentem összesen kb. 1,5 km-t. A kerítés végénél balra fordultam, majd elértem a kis kiugró részt-ami a futópálya hosszabbítása kicsit. Ott betettem a patakba a biciklimet és úgy ugrottam át a patakot (1 méteresnel kicsit szélesebb).
Így jutottam el ide. Ha valaki Vecsés felől jön, akkor egyszerűbb Vecsésen átmenni és balra fordulni Ecser felé-a szokásos úton menve.
Ha valaki biciklivel szeretne kimenni a 2-es pálya végéhez, akkor NE ott menjen ahol én tegnap…
Én Vecsésen a Fő úton a Pennynél fordultam le balra és végigmentem az Ecseri utcán. A hídon átmenve sorompó van (gépkocsival tilos behajtani), utána földút-ez még jól járható. Ha végigmész a földúton egyenesen, akkor eljutsz a reptér kerítéséig. A kerítés melletti sávban kb. 3 méteres sávban nyírva van a fű, de az egész dimbes-dombos, lyukak vannak a földben és nagyon nézni kell az utat, nehogy bajod legyen. Na én ezen mentem összesen kb. 1,5 km-t. A kerítés végénél balra fordultam, majd elértem a kis kiugró részt-ami a futópálya hosszabbítása kicsit. Ott betettem a patakba a biciklimet és úgy ugrottam át a patakot (1 méteresnel kicsit szélesebb).
Így jutottam el ide. Ha valaki Vecsés felől jön, akkor egyszerűbb Vecsésen átmenni és balra fordulni Ecser felé-a szokásos úton menve.
Sziasztok! Ma pár aki ki akar menni?