Sziasztok!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok !
Én kint vagyok most biciklivel. Kék hosszú ujjú pólóban, piros baseball sapkában. Nyugodtan odajöhettek hozzám, csak nézelődök és fotózgatok.
Én kint vagyok most biciklivel. Kék hosszú ujjú pólóban, piros baseball sapkában. Nyugodtan odajöhettek hozzám, csak nézelődök és fotózgatok.

Bi vagy bi par van most kinn?
Mit lehet csinálni a reptérnél?
Igy igaz. Tegnap este fent voltunk mi is éjfél körül az első résznél ahogy balra kell felmenni két üres placc van ott. Senki nem volt.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 12:08

Szia, szépvölgyin az utóbbi időben kb akkor van valami ha előre kiírod, mi mikor akartunk egy bukkake partyt összehozni, egy héttel előtte el kellett kezdeni kiírkálni, hogy megyünk. Mikor tervezés nélkül, mentünk ki, kiírtuk, de se jelentkező, se kint senki
Sziasztok!
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek
forest@webmail.hu
Kedves, igényes pasi vagyok, párt vagy hölgyet keresek,bármi szóba jöhet, 05/19 csütörtöki napra,egész nap ráérek.
178 magas 80 kg, 41 éves pasi vagyok, normál testalkatú, borotvált.
Képet tudok küldeni privátban.
Írj kérlek
forest@webmail.hu
Szia, szépvölgyin az utóbbi időben kb akkor van valami ha előre kiírod, mi mikor akartunk egy bukkake partyt összehozni, egy héttel előtte el kellett kezdeni kiírkálni, hogy megyünk. Mikor tervezés nélkül, mentünk ki, kiírtuk, de se jelentkező, se kint senki
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 14. szombat 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 00:27

Kint voltunk Szépvölgyin… vártunk,figyeltünk. Egy autó volt,meg egy jött,de ment is… Először voltunk,nem tudjuk hogyan működik… Valaki tapasztalat?
Jön ki valaki mostanában?
4körül kint leszek. Esetleg lesz kint valaki?
Kellemes az időjárás.
A bemutatkozónkban leírtak szerint ismerkednénk.
NEM LESZBIZÜNK, NEM BUZULUNK!!!
A bemutatkozónkban leírtak szerint ismerkednénk.
NEM LESZBIZÜNK, NEM BUZULUNK!!!
Sziasztok!
Holnap(vasárnap) 18 óra után pár, eset leg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Holnap(vasárnap) 18 óra után pár, eset leg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Itt vagyok kint ezüst mercivel kukkolnék vagy csatlakoznék
Valaki éjfél körül lesz kint?
Szürke egyterű pár innen?
Na jó akkor megint csak kirázom aztán haza :(
Viszont lehet én vagyok megint rossz helyen??? Csak az őzikéket látom
Legeleszik néhány jármű de gyanú, hogy ők más céllal vannak kint

Legeleszik néhány jármű de gyanú, hogy ők más céllal vannak kint
Sziasztok! Nem késtünk sehonnan 2 napot, mert mikor beszéltünk elmondtuk, hogy Mi mikor tudnánk kiérni. Válaszotok hogy az már nektek késő lenne.
Sziasztok!
Ide hogy lehet eltalálni mi a cím?
Most mennék majd elsőre
Ide hogy lehet eltalálni mi a cím?
Most mennék majd elsőre
Én itt vagyok
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 05. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik részén mert indulok akkor
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 05. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)