Ezüst alfa Romeo itt vagy?
Rossz topikba írtál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 22:33
Törölt felhasználó (4580722)

Hali hellyel rendelkező Bp. hetero pasi vagyok. hölgyek, párok..??
Sziasztok esetleg valaki lányok párok?
Hali hellyel rendelkező Bp. hetero pasi vagyok. hölgyek, párok..??
Mostanság egy maszti valaki?
Szia hova kell kímélni ott pontosan?
(Ez egy válasz Albi 36 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gg-röl van kint pár aki találkozna?
Kint vágok de senki nincs vagy rossz helyen keresem?
Sziasztok pár aki ismerkedne találkozna?
Sziasztok!Mostanság párok vannak kint esetleg?
Sziasztok mostanában lányok párok ??
Sziasztok 30perc múlva kint vagyok
Most van kint pár? Aki normális pasit keres?

Hello.
9 körül kint leszek.
Valaki?
9 körül kint leszek.
Valaki?
Köszönjük, írunk ha kint leszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 13. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 18:22
Törölt felhasználó (4665431)

Nekem ez volt a 2. èlmènyem kint,de nagyon kellemes meglepetés volt! Találkoztam NináèkkaL, igazán kellemes, normális pár! Remélem még összefutunk!☺️
Nekem ez volt a 2. èlmènyem kint,de nagyon kellemes meglepetés volt! Találkoztam NináèkkaL, igazán kellemes, normális pár! Remélem még összefutunk!☺️
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Zaphod123 üzenetére (2022. 05. 13. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 18:17

Nina79 Köszönöm a beszélgetést. Jófejek vagytok és Te Nina gyönyörű vagy
Köszönöm szépen, remélem még találkozunk.
(Ez egy válasz man thomas üzenetére (2022. 05. 13. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 13. péntek 18:15

Kedves Nina79! Köszönöm a ma délutáni csodás élményt! Istennő vagy. A párod is nagyon kellemes arc. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket.
Aki azt állítja, hogy Nina kamus és nem létező, annak üzenem, hogy nem is érdemli meg az ismerettségét.
Aki azt állítja, hogy Nina kamus és nem létező, annak üzenem, hogy nem is érdemli meg az ismerettségét.
Nina79 Köszönöm a beszélgetést. Jófejek vagytok és Te Nina gyönyörű vagy
Kedves Nina79! Köszönöm a ma délutáni csodás élményt! Istennő vagy. A párod is nagyon kellemes arc. Örülök, hogy megismerhettelek Titeket.