Igen. Engem nagyon én szeretem
(Ez egy válasz Pervipár2021 üzenetére (2021. 11. 05. péntek 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
van akit komolyan érdekel?
Sziasztok!
Én éltem együtt, egy háztartásban házaspárral! Ahol Andris a férj remegett, hogy élvezzek a nejébe! Fantasztikus időszakom volt ez! Nagyon megkedveltem!
Én éltem együtt, egy háztartásban házaspárral! Ahol Andris a férj remegett, hogy élvezzek a nejébe! Fantasztikus időszakom volt ez! Nagyon megkedveltem!
Sajnos nekem nincs ebben tapasztalatom,de nagyon szeretném,ha lenne...
Az exemmel volt szerencsém megélni, hogy egy közös ismerősünk beszáljon 3.-nak. Nagyon izgató volt, mikor láttam, ahogy teliélvezi.
Látni, ahogy folyik ki belőle, miközben helyet cserélünk.
Persze, gyorsan elsűltem én is. Már csak a tudat, és a látvány is hatalmas élvezet volt, hogy más farka van benne, hogy nem szálltak ki belőle időben. Ebből a szempontból sajnálom, hogy vége szakadt ennek a kapcsolatnak. Nehéz lesz ismét ilyen nővel kapcsolatba kerülnöm.
Látni, ahogy folyik ki belőle, miközben helyet cserélünk.
Persze, gyorsan elsűltem én is. Már csak a tudat, és a látvány is hatalmas élvezet volt, hogy más farka van benne, hogy nem szálltak ki belőle időben. Ebből a szempontból sajnálom, hogy vége szakadt ennek a kapcsolatnak. Nehéz lesz ismét ilyen nővel kapcsolatba kerülnöm.
De jó is lenne. Nagyon vágyom egy ilyen bulira.
Szia!Hát mondcsak,Te Nő Vagy,vagy férfi???
(Ez egy válasz fancsi üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem elég nagy tapasztalatom van benne, és azt tudom mondani, hogy az a pár aki meglépi ezt, azok olyan szoros kapcsolatban élnek, hogy mások azt el sem tudják gondolni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
Mi a puncira élvezéseket szeretjük nagyon :-p
Csak ajánlani tudom! A srác misszinárius pózban teleélvezte a páromat és úgy ült utánna rám lovagolni, isteni
Szuper érzés mikor látod, hogy elkezd kifolyni a másik spermája, de nem várod meg hanem visszanyomod és elkezded dugni a puncit. Sajnos amúgy sem tudom sokáig visszatartani, de ettől aztán egy-két perc alatt elélvezek én is hiába sokkal síkosabb... Utána mint a gejzír úgy ömlik a matéria.

Volt benne részem, igen furcsa elsőre, de utána nagyon jó. A buja Hölgy ahogy kívánja és egyértelmű jelét adja, követelve a következő adagot, tényleg nagyon izgató. Hol a férj, hol én voltam az első, nagyon-nagyon jó volt. A legemlékezetesebb, amikor én voltam alul, a Hölgy rajtam lovagolt. Hol a férj kutyapózban kényeztette, hol letolta magáról a férjét és belém ült. Közben vagy a melleit puszilgattam, vagy csókolóztunk. Egyszer csak elment benne a férj. Nagyon izgató volt, ahogy a számba lihegett a csókolózást megszakítva. Ő is élvezett egyet. Mikor a férj kicsúszott belőle, éreztem ahogy egész komoly sperma csusszan ki az éppen széttárt punciból a combom tövére. Ahogy a férj hátra mászott, a Hölgy azonnal belém ült és folytatta rendkívül izgató csípőmozgását. Mivel tele volt forró spermával és eléggé ki volt tágulva, viszonylag sokáig bírtam, de emlékeim szerint beton kemény voltam. Amikor én is elmentem benne, igen határozott jelét adta orgazmusának. Amikor én is kicsúsztam belőle, egy újabb tekintélyes mennyiségű sperma folyt a combomra. Az már az enyém is volt. Kicsit pihegtünk mindannyian, majd elmentünk zuhanyozni, mert mindenünk csupa csiriz lett...
Én ezt próbálnám szvesen ki... Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
A legutolsó barátunkkal kipróbáltuk. Nagyon nagyon jó. Talán a legizgalmasabb befejezés. Mindhárman nagyon élveztük. Nagyon jó volt más spermájától megsikosított punciban. De a srácnak úgyszintén. És a párom azt mondta fantasztikus élmény volt neki is.
Izgalmas téma...szívesen megélném ismét egy vékony,fasz imádó lánnyal...
Imádnám

Volt már benne részem egy párszor!
Nekem nagyon tetszik!
Szeretek utolsó lenni amikor már szépen folyik tocsog! Jól fel szoktam háborítani.

Szeretek utolsó lenni amikor már szépen folyik tocsog! Jól fel szoktam háborítani.

Akár az enyém.. pedig felültetném szívesen néhány farokra, hogy alaposan meglovagolja és teleélveztesse magát velük. Miután elmentek jól szétkúrnám a gecis kis pináját!