Kicsit késve jön ugyan a válasz a kérdésedre. Igazából azért látogatunk GangBang-partykat, mert Ő élvezi, engem pedig kellemesen izgat, ha egy egész csapat dugja meg. Nekem tehát ez egyáltalán nem esik rosszul, ellenkezőleg.
Gumi nélkül viszont csak franciázik, ekkor le is nyeli, de idegenekkel csak gumival dug, bármennyire is jobb lenne és néha ahogy mondja kívánná is, hogy bele élvezzenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 11:17
Gumi nélkül viszont csak franciázik, ekkor le is nyeli, de idegenekkel csak gumival dug, bármennyire is jobb lenne és néha ahogy mondja kívánná is, hogy bele élvezzenek. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (823398)

Csak annyit írjatok meg: ha a feleségeteket dugná egy egész csapat, és azt látnátok, hogy nagyon élvezi, az izgatna vagy rosszul esne?
Sziasztok!
Egyzer volt rá lehetőség, de a beszállónk nem figyelt
Nagyon izgat, hogy a kicsikémet 2-3 férfival meglocsoljuk belül
Egyzer volt rá lehetőség, de a beszállónk nem figyelt

Nagyon izgat, hogy a kicsikémet 2-3 férfival meglocsoljuk belül

ennek miköze a punci gangbanghez?
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2011. 12. 16. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 16. péntek 21:03

Én már részt vettem több ilyenen, legutóbb épp tagnap. Nagyon aranyos fekete hajú nőci volt, gyönyörű cicikkel. Egy kicsit később érkeztem, mint ígértem, addigra a többi hapsi már túlesett az akción. Volt még egy srác, ki hasonló cipőben volt mint én, így rövid rávezető beszélgetés után ketten foglalkoztunk a lánnyal. Ledobtuk ruháinkat, majd a lány a srác farkát vette kezelésbe én meg a punáját csókolgattam és újjaztam. Kis idő után az én farkamat szopizta és a haverét kézimunkázta, jól csinálta! A csajszi is beindult, ezért én hanyatt feküdtem és beleült a dákómba a partner meg az egy jukba kettő a jó elvet követve, szintén berakta hátulról a puncijába. Így csináltuk míg mind a hárman elélveztünk. Kicsit pihiztünk, majd a haver felöltözött és elment, én meg csevegtem a lánnyal míg a dákóm újra meredezni kezdett. Kezelésbe vette a kislány, még keményebbre szopta, majd ismét beleült és és hatalmasat dzeretkeztünk. Megkért, hogy közben finoman morzsolgassam a bimbóit, amitől azok hatalmasra duzzadtak, ez növelte a vágyat benne. Hatalmasat élveztünk. Ezt köveően simi, puszi és tusolás! Csodálatos volt!
Én már részt vettem több ilyenen, legutóbb épp tagnap. Nagyon aranyos fekete hajú nőci volt, gyönyörű cicikkel. Egy kicsit később érkeztem, mint ígértem, addigra a többi hapsi már túlesett az akción. Volt még egy srác, ki hasonló cipőben volt mint én, így rövid rávezető beszélgetés után ketten foglalkoztunk a lánnyal. Ledobtuk ruháinkat, majd a lány a srác farkát vette kezelésbe én meg a punáját csókolgattam és újjaztam. Kis idő után az én farkamat szopizta és a haverét kézimunkázta, jól csinálta! A csajszi is beindult, ezért én hanyatt feküdtem és beleült a dákómba a partner meg az egy jukba kettő a jó elvet követve, szintén berakta hátulról a puncijába. Így csináltuk míg mind a hárman elélveztünk. Kicsit pihiztünk, majd a haver felöltözött és elment, én meg csevegtem a lánnyal míg a dákóm újra meredezni kezdett. Kezelésbe vette a kislány, még keményebbre szopta, majd ismét beleült és és hatalmasat dzeretkeztünk. Megkért, hogy közben finoman morzsolgassam a bimbóit, amitől azok hatalmasra duzzadtak, ez növelte a vágyat benne. Hatalmasat élveztünk. Ezt köveően simi, puszi és tusolás! Csodálatos volt!
Szia! Én egynek jelentkezem! Bár tapasztalatom, hogy nem könnyű összehozni egy ilyen partit, mert a végén sokam meggondolják magukat, azért bízom benne, hátha összejön.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 27. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 27. csütörtök 10:02
Törölt felhasználó (801850)

hol az az öt-hat pasi???
Végül lementünk a Dob utcai moziba pár héttel ezelött. Sajnos más csaj nem volt a nejemen kívül, így én kicsit untam magam és páromnak sem tetszett minden.
Egy pasit azért felszedett magának, akivel lehet, hogy a közeljövőben hármasban fogjuk tolni...
Az volna az igazi, hogy én valaki más nőjét kefélném, miközben nézem, ahogy az enyémet csoportosan megdugják...

Az volna az igazi, hogy én valaki más nőjét kefélném, miközben nézem, ahogy az enyémet csoportosan megdugják...

szia.próbálkozz hirdetéssel biztosan sikerülne.
(Ez egy válasz szex71 üzenetére (2011. 10. 30. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
hát engem izgadna csak már jó volna ha dugnák a feleségem
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 10. 21. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szerveztem már a páromnak egy gangbang-et. Az volt a kívánsága, hogy lehetőleg izmos fiúk jöjjenek csak és legyen ott egy csaj is akivel leszbizhet elötte.
Az első alkalommal senki sem ért rá.
A második alkalommal féltucat srácból egy volt pont olyan izmos, ahogy neki megfelel, de a szegény csaj, akit elhozott az egyik fiú, majd meghalt a félelemtől. Reszketett szabályosan. A leszbi show tehát elmaradt. Andi leszopta a társaság három-négy tagját, négyen-öten megdugták. Páran csak kiverték a farkukat. Nekem izgalmas volt, de ha a reszkető szépséget felpróbálhattam volna, sokkal jobban élveztem volna.
Most jövök rá, hogy valójában OFF topik vagyok, mert gumival nyomtuk a dolgot azaz óvszerrel nyomták meg Andit. Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy idegenekkel se, de még barátokkal se csinálják gumi nélkül. Sosem tudhatod...
Andi jól érezte magát, de aztán sokáig nem volt kedve megismételni. Sajnos bevállalós lányok nincsenek egyáltalán és izmos fiúból is alig van jelentkező.
Az első alkalommal senki sem ért rá.

A második alkalommal féltucat srácból egy volt pont olyan izmos, ahogy neki megfelel, de a szegény csaj, akit elhozott az egyik fiú, majd meghalt a félelemtől. Reszketett szabályosan. A leszbi show tehát elmaradt. Andi leszopta a társaság három-négy tagját, négyen-öten megdugták. Páran csak kiverték a farkukat. Nekem izgalmas volt, de ha a reszkető szépséget felpróbálhattam volna, sokkal jobban élveztem volna.

Most jövök rá, hogy valójában OFF topik vagyok, mert gumival nyomtuk a dolgot azaz óvszerrel nyomták meg Andit. Mindenkinek azt tanácsolnám, hogy idegenekkel se, de még barátokkal se csinálják gumi nélkül. Sosem tudhatod...

Andi jól érezte magát, de aztán sokáig nem volt kedve megismételni. Sajnos bevállalós lányok nincsenek egyáltalán és izmos fiúból is alig van jelentkező.

hol az az öt-hat pasi???
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 05:33
Törölt felhasználó (797483)

Úgy volna nagyon érdekes, hogy miközben a párom kiszórakozza magát öt-ha pasival, valaki másnak is ott a neje, akit szintén partiba vágunk és én belé élvezek el. Nem?

Örülök, hogy bepörögtél...
Engem meg ez izgatott fel!!!
Remélem mind a 6 ejakulációt "megvártad" képzeletben a masztid alatt!
Én ilyen szituban úgy képzelem, hogy az első és az utolsó menet lenne az enyém, a többiek közötte bontakozhatnának ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 26. szerda 10:21

Engem meg ez izgatott fel!!!
Remélem mind a 6 ejakulációt "megvártad" képzeletben a masztid alatt!

Én ilyen szituban úgy képzelem, hogy az első és az utolsó menet lenne az enyém, a többiek közötte bontakozhatnának ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 26. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)

Atyaúristen, már megint masztizni fogok... A gondolattól is nagyon bepörgök...

Atyaúristen, már megint masztizni fogok... A gondolattól is nagyon bepörgök...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 25. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 25. kedd 18:55

Törölt felhasználó (778755)

Úgy érzem lennének jelentkezők..!!
Én például szeretnék lenni a 6.!
Üdv: Lala

Üdv: Lala
Úgy volna nagyon érdekes, hogy miközben a párom kiszórakozza magát öt-ha pasival, valaki másnak is ott a neje, akit szintén partiba vágunk és én belé élvezek el. Nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 24. hétfő 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 24. hétfő 05:03

Törölt felhasználó (388655)

Érdekes, hogy mindenki a másik nőjébe akar beleélvezni, de a saját párjával, már nincs mersze?
Vagy nincs is párja?
Elgondolkodtató ....
Vagy nincs is párja?

Elgondolkodtató ....
Kicsit rosszul esne, és nagyon-nagyon izgatna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 11:17
Törölt felhasználó (823398)

Csak annyit írjatok meg: ha a feleségeteket dugná egy egész csapat, és azt látnátok, hogy nagyon élvezi, az izgatna vagy rosszul esne?
Úgy érzem lennének jelentkezők..!!
Üdv: Lala (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 22. szombat 19:14

Üdv: Lala (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 22. szombat 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)

Felizgatott a hozzászólásod.
1x nagyon szeretném kipróbálni.

És merre jártál drága?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 24. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 24. hétfő 14:50
Törölt felhasználó (822084)

én most voltam nemrég ilyenen
nagyon jó volt!
szivesen benne lennék egy új menetben...

én a végén ki is nyalnám a forró spermát a finom nedves punciból
na mesélj!várjuk a részleteket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 24. hétfő 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 24. hétfő 14:50
Törölt felhasználó (822084)

nagyon jó volt!

nagyon jó volt!

engem izgat,,,