Az ilyen netes oldalakon leírtak kb 80%-a kamu lehet de persze van rá némi esély hogy talán valaki igazat is ír!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 17. vasárnap 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 17. vasárnap 07:26

Törölt felhasználó (4181652)

Miért hihetetlen? Azért mert nem volt ilyenben részed? Vagy sajnálod,hogy nem Te voltál a résztvevő?
Miért hihetetlen? Azért mert nem volt ilyenben részed? Vagy sajnálod,hogy nem Te voltál a résztvevő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 17. vasárnap 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 17. vasárnap 07:07
Törölt felhasználó (4338122)

Szép történet de elég kamu szaga van... bocs.
Szép történet de elég kamu szaga van... bocs.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2012. 09. 25. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 25. kedd 05:22

múlt héten volt szerencsém. szórakozóhelyen voltam egy barátommal. viszonylag hamar felszedtem egy részeg csajt, akivel végül a haveromnál kötöttünk ki, ott poénból bedoptam, hogy mi szívesen bepartyzzuk. azt mondta ok.elég jó csaj volt. végre életemben először kipróbálhattam milyen mikor egyszerre ketten ugyanazt a puncit dugjuk. a haverom meg én egyszerre raktuk be a farkunkat a nedves kis punciba. teljesen ránk feszült, és nagyon lucskos volt. hatalmas érzés volt ahogy a forró punci körül öleli a farkam, közben a haverom eres farka dörgöli az enyémet. éreztem a puncin belül a haverom makkját az én makkommal. nagyon kellemesen stimulált. ő hamarabb elélvezett mint én, de miután telefröcskölte a puncit, a spermájától még síkosabb lett, és mégjobban izgatott a dolog. hát én is bele élveztem
Ha lesz rá lehetőségek ki fogóm próbálni!
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2020. 05. 16. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 16. szombat 12:14

Sziasztok.
A punciba élvezős többes isteni tud lenni, ha a pár mindkét tagja fel van rá készülve, illetve ha sikerül valóban megfelelő és főleg megbizható partnereket találni.
Mi kedveljük a nem hétköznapi dolgokat, van egy hosszútávon működő kis körünk idős, illetve idős roma férfitagokkal.
Időnként sikerül összehozni a többest is, ilyenkor 3-5 férfi kényeztetni őt egész este, éjszaka...
A látvány maga a csoda, mindenkinek csak ajánlani tudjuk
A punciba élvezős többes isteni tud lenni, ha a pár mindkét tagja fel van rá készülve, illetve ha sikerül valóban megfelelő és főleg megbizható partnereket találni.
Mi kedveljük a nem hétköznapi dolgokat, van egy hosszútávon működő kis körünk idős, illetve idős roma férfitagokkal.
Időnként sikerül összehozni a többest is, ilyenkor 3-5 férfi kényeztetni őt egész este, éjszaka...

Sziasztok.

Istenien hangzik. Végülis mennyien dugták meg? Gumival, vagy anélkül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 01. péntek 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 04:27

Törölt felhasználó (895053)

Barátaink pár évvel ezelőtt összeházasodtak. a szegedi 3 Majomban volt a lagzi. A menyasszonyt mindenki mgdughatta. Imádom őket!
nem . "csak"nyolcan voltak,
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 07. csütörtök 20:10

Törölt felhasználó (4217142)

Remélem nem a száztagú cigányzenekar játszott aznap este

Remélem nem a száztagú cigányzenekar játszott aznap este
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

engem csak a zeneszek de isteni jo volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 01. péntek 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 04:27

Törölt felhasználó (895053)

Barátaink pár évvel ezelőtt összeházasodtak. a szegedi 3 Majomban volt a lagzi. A menyasszonyt mindenki mgdughatta. Imádom őket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 14. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 14. vasárnap 08:01
Törölt felhasználó (314412)

Először nem is ide akartam megírni, hanem az "Izgat, ha megdugják a feleségemet"-be...
Ezúttal én voltam a harmadik fél egy házaspárnál. A párral gumi nélkül szexelünk évek óta. Ugyanis amikor összejöttünk velük, még nem éreztük olyan fenyegetőnek a nemi betegségeket és ezért gumi nélkül kezdtünk velük, és késöbb már hülyén hangzott volna, hogy ...
Az oltári jó előjáték után, az asszonykával kanál pózban dugni kezdtünk, ő meg a férjével csókolózott. Amikor elélveztem már nem volt kedvem az enyelgésüket nézni és kimentem a nappaliba, inni valamit. Az asszony bő tíz perc után jött ki hozzám és a fülembe súgva elújságolta, hogy a férje most nyalogatta tisztára a punciját a spermámtól. Ettől annyira izgalomba jöttem, hogy azonnal visszamentem hozzájuk és hajnalig még kétszer sikerült beleélveznem a csajba.
A srác elöttem szégyellte kinyalni, de amikor elfordultam, vagy kimentem rögtön beledugta a nyelvét a nőjébe és kinyalta, mint maci a mézes bödönt.
Azóta a fejembe fészkelte magát ez a perverzió (is).
Ezúttal én voltam a harmadik fél egy házaspárnál. A párral gumi nélkül szexelünk évek óta. Ugyanis amikor összejöttünk velük, még nem éreztük olyan fenyegetőnek a nemi betegségeket és ezért gumi nélkül kezdtünk velük, és késöbb már hülyén hangzott volna, hogy ...
Az oltári jó előjáték után, az asszonykával kanál pózban dugni kezdtünk, ő meg a férjével csókolózott. Amikor elélveztem már nem volt kedvem az enyelgésüket nézni és kimentem a nappaliba, inni valamit. Az asszony bő tíz perc után jött ki hozzám és a fülembe súgva elújságolta, hogy a férje most nyalogatta tisztára a punciját a spermámtól. Ettől annyira izgalomba jöttem, hogy azonnal visszamentem hozzájuk és hajnalig még kétszer sikerült beleélveznem a csajba.
A srác elöttem szégyellte kinyalni, de amikor elfordultam, vagy kimentem rögtön beledugta a nyelvét a nőjébe és kinyalta, mint maci a mézes bödönt.
Azóta a fejembe fészkelte magát ez a perverzió (is).

Egy ilyenbe én is szívesen benne lennék!
A veszély mindig ott van. Akármennyire izgató is, azért érdemes jól megválogatni, kinek a spermája mehet a punciba. Expartnerekkel, megbízható barátokkal érdekes lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 21. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 21. szombat 00:45
Törölt felhasználó (1191612)
VIP

Esetleg régi ex partnerekkel? Inkább csak elméletben menne ez.
Esetleg régi ex partnerekkel? Inkább csak elméletben menne ez.
Az ember persze almodozik rola, de a valosagban nem hiszem, hogy reszt vennek benne. Talan akkor ha jol ismeri egymast az osszes resztvevo es biztos, hogy mindenki egeszseges. De akkor is inkabb ide is meg oda is. Legyen benne spontaneitas.
Csak paromnak
Nem meredek dolog ez a mai világban? Punciba bele élvez sok idegen (gumit nem használnak), borítékolható hogy összeszednek valamit!
Sziasztok Tamara vagyok
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva! más oldalra mutató linket megosztani TILOS
Keresünk bevàlalos pasikat a gangparty-hoz
Legyél hatàrozott és àpolt.
Jelenkezz üzenetben !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx moderálva! más oldalra mutató linket megosztani TILOS
Keresünk bevàlalos pasikat a gangparty-hoz
Legyél hatàrozott és àpolt.
Jelenkezz üzenetben !
..az elöttem hozzászólóval ellentétben a "cím" nem vonz.
Kedvelem a többes erotikát, legyen szó arról hogy egyszerre többen vagy egy este többen kényeztetnek, de nem érezném magam kívánatosnak, gusztának ha többen-sorban belém élveznének.
De talán ez azért is van, mert a bukkake se vonz.
Kedvelem a többes erotikát, legyen szó arról hogy egyszerre többen vagy egy este többen kényeztetnek, de nem érezném magam kívánatosnak, gusztának ha többen-sorban belém élveznének.
De talán ez azért is van, mert a bukkake se vonz.
irigyellek
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2012. 09. 25. kedd 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 25. kedd 05:22

múlt héten volt szerencsém. szórakozóhelyen voltam egy barátommal. viszonylag hamar felszedtem egy részeg csajt, akivel végül a haveromnál kötöttünk ki, ott poénból bedoptam, hogy mi szívesen bepartyzzuk. azt mondta ok.elég jó csaj volt. végre életemben először kipróbálhattam milyen mikor egyszerre ketten ugyanazt a puncit dugjuk. a haverom meg én egyszerre raktuk be a farkunkat a nedves kis punciba. teljesen ránk feszült, és nagyon lucskos volt. hatalmas érzés volt ahogy a forró punci körül öleli a farkam, közben a haverom eres farka dörgöli az enyémet. éreztem a puncin belül a haverom makkját az én makkommal. nagyon kellemesen stimulált. ő hamarabb elélvezett mint én, de miután telefröcskölte a puncit, a spermájától még síkosabb lett, és mégjobban izgatott a dolog. hát én is bele élveztem