Punciba élvezős gangbang (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Punciba élvezős gangbang!
Ki volt ilyenen?
Mennyien voltatok?

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#94   2010. 02. 14. vasárnap 23:19
Nyúlmedve Nyúlmedve
Gyomor kérdése az egész...
Az nem zavarna, ha az én fehérjémet nyalja ki valaki a nőből, csak nekem ne kelljen, mert másétól jönne a bukcsi... smile
#93   2010. 02. 14. vasárnap 14:59
BigJoe23 BigJoe23
Ha a bőrszin nem feltétel, szerintem össze fog jönni a létszám...
#92   2010. 02. 14. vasárnap 09:17
GUMMIMACI GUMMIMACI
Hát, ha fekete alapszín alapban elvárás, valóban nem lesz könnyű dolgod :o)
Én pl ha megőrülnék Érted, sem festetném magam mag feketére, az meg hogy a haverokat rábeszéljem a cipőboxra, élből kizárt ...
#91   2010. 02. 14. vasárnap 08:01
X Törölt felhasználó (314412)
Először nem is ide akartam megírni, hanem az "Izgat, ha megdugják a feleségemet"-be...

Ezúttal én voltam a harmadik fél egy házaspárnál. A párral gumi nélkül szexelünk évek óta. Ugyanis amikor összejöttünk velük, még nem éreztük olyan fenyegetőnek a nemi betegségeket és ezért gumi nélkül kezdtünk velük, és késöbb már hülyén hangzott volna, hogy ...

Az oltári jó előjáték után, az asszonykával kanál pózban dugni kezdtünk, ő meg a férjével csókolózott. Amikor elélveztem már nem volt kedvem az enyelgésüket nézni és kimentem a nappaliba, inni valamit. Az asszony bő tíz perc után jött ki hozzám és a fülembe súgva elújságolta, hogy a férje most nyalogatta tisztára a punciját a spermámtól. Ettől annyira izgalomba jöttem, hogy azonnal visszamentem hozzájuk és hajnalig még kétszer sikerült beleélveznem a csajba.

A srác elöttem szégyellte kinyalni, de amikor elfordultam, vagy kimentem rögtön beledugta a nyelvét a nőjébe és kinyalta, mint maci a mézes bödönt.

Azóta a fejembe fészkelte magát ez a perverzió (is). finom
#90   2010. 02. 14. vasárnap 07:42
zsozs70 zsozs70
lehet ha kitartobban keresgetnél összejönne.szerintem itt a goldenen tuti sikerülne.ilyen fincsiségre kaphatoak vagyunk mi pasik.
#89   2010. 02. 11. csütörtök 16:04
BigJoe23 BigJoe23
Na mulkor kaptam egy ilyen filmet a neten... hát nem semmi...
#88   2009. 11. 20. péntek 18:59
dzivka dzivka VIP
hal istennek a nejemnek nincs olyan vagya kerese hogy mas ferfi farkat meg keljen erintenem,ot csak masok utani nyalas izgatja. igy jut az igazi csucsra
#87   2009. 11. 06. péntek 08:22
cscsu50 cscsu50
Egy szóval sem irtam hogy heteró kapcsolat része a fasz férfi által tisztogatása szopással, Az meg hogy a nejemmel a partner faszát szánkavéve csókolódzunk kifejezetten biszex játék
(Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2009. 11. 05. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 05. csütörtök 18:17
Szerintem az egymás faszát tizstogatás, már nem egy hetero beállítottság. Ha azt mondod igen,akkor nem vagy tisztába a szexuális beállítottságoddal. Az aki másik férfi farkát szopja és ő is férfi ,de a nőket IS szereti az BISZEXUÁLIS . Ez nem egy hetero dolog,már bocs. Ha 1x ha 2x történt.
#86   2009. 11. 05. csütörtök 18:17
Michellelany Michellelany
Szerintem az egymás faszát tizstogatás, már nem egy hetero beállítottság. Ha azt mondod igen,akkor nem vagy tisztába a szexuális beállítottságoddal. Az aki másik férfi farkát szopja és ő is férfi ,de a nőket IS szereti az BISZEXUÁLIS . Ez nem egy hetero dolog,már bocs. Ha 1x ha 2x történt.
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2009. 10. 30. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 10:12
Nincs abban semmi kinyalod a nejed gecis pináját , egy jó kapcsolatban ez nem jelenthet gondot . Sokszor nyaltam én is tiszára a nejemet a saját és más pasik gecijétől. Ebben az a lényeg hogy ha rögtön csinálod - és nincs közbeiktatva egy fürdés - az akkor a baszás folytatása és szinte a befejezeése. Ezért nagyobb az élvezete így. Nálunk ilyenkor az sem okoz gondot ha a partnerével esetleg egymás faszát is letisztogatjuk. Nagyon élvezetes csókolózni is az aszonnyal közvetlen azután hogy leszop egy pasit , vagy a partner faszán csókolódzni vele
Ha a többesekben benne vagy ilyen dolgok bizony izgalmasak lehetnek. És az hogy kinyalást kér ilyxenkor nembiztos hjogy megallázási szándék , hanem esetleg csak az igazi csúcs elélése utáni vágya a nejed nek.
további jó nyalakodát!!!!!!
#85   2009. 11. 02. hétfő 01:38
CumInXXX CumInXXX
Más nő pinájából talán kipróbálnám, nejeméből nem annyira
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2009. 10. 30. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs abban semmi kinyalod a nejed gecis pináját , egy jó kapcsolatban ez nem jelenthet gondot . Sokszor nyaltam én is tiszára a nejemet a saját és más pasik gecijétől. Ebben az a lényeg hogy ha rögtön csinálod - és nincs közbeiktatva egy fürdés - az akkor a baszás folytatása és szinte a befejezeése. Ezért nagyobb az élvezete így. Nálunk ilyenkor az sem okoz gondot ha a partnerével esetleg egymás faszát is letisztogatjuk. Nagyon élvezetes csókolózni is az aszonnyal közvetlen azután hogy leszop egy pasit , vagy a partner faszán csókolódzni vele
Ha a többesekben benne vagy ilyen dolgok bizony izgalmasak lehetnek. És az hogy kinyalást kér ilyxenkor nembiztos hjogy megallázási szándék , hanem esetleg csak az igazi csúcs elélése utáni vágya a nejed nek.
#84   2009. 10. 31. szombat 18:35
zsadi zsadi VIP
Szió a sajátom után még csak csak. ha nejem élvezi miért ne. e más után, esetleg a másik farkát is a nyalogatni, wow3 hát nem tudom. de ez szerintem már bőven túl van a normális szexualitáson.
#83   2009. 10. 30. péntek 10:12
cscsu50 cscsu50
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 19:07
ket hete kiprobaltuk ugy hogy a sracok utan vett egy gyors zuhanyt es csak utanna nyaltam, elvezni elvezte legalabbis ugy mutatta, de messze elmaradt attol az extazistol amit akkor el at ha kozvetlen a sracok utan nyalom a gecis pinajat .ugy hogy legkozelebb megint kihagyhatja a zuhanyt. meg eri a latvany ahogy elvez olyankor,no meg utanna jol esik ha boldogan kielegulve hozzam bujik (simul)
#82   2009. 10. 20. kedd 19:07
dzivka dzivka
ket hete kiprobaltuk ugy hogy a sracok utan vett egy gyors zuhanyt es csak utanna nyaltam, elvezni elvezte legalabbis ugy mutatta, de messze elmaradt attol az extazistol amit akkor el at ha kozvetlen a sracok utan nyalom a gecis pinajat .ugy hogy legkozelebb megint kihagyhatja a zuhanyt. meg eri a latvany ahogy elvez olyankor,no meg utanna jol esik ha boldogan kielegulve hozzam bujik (simul)
#81   2009. 10. 06. kedd 16:32
extremehairy extremehairy
Én nem vagyok sem homo sem bi, de ha a csajom élvezné, én bevállalnék egy takarítást más után. Megadnám neki ezt az örömet. beka3
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 09. 30. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 14:48
Én, azt nem mondtam, hogy ki kell nyalnia. Én azt írtam, hogy ez miatt, mert ezt megteszi, ne érezze magát megalázva, hiszen például én is megtennék hasonlót a párom kedvéért, ha lenne ilyen vágya mert szeretem őt. Sőt, ettől még többet is megtennék érte. Ezért még nem vagyok, és leszek madár, hogy szeretem, és próbálok örömet szerezni neki. Ha észreveszem, hogy ő nem szeret viszont engem, és kihasznál, akkor simán kuka azonnal. Váltam már, nem nagy durranás. Szóval attól nem fosok, hogy újra kell kezdeni, és ettől nem is szabad félni még kis farokkal sem, hiszen nem a farka mérete határozza meg az embert. Önmagunkra, és másokra meg vigyázni kell. A többi része az butaság, hogy nem védekeznek, és ebben MAXIMÁLISAN egyetértek veled, de itt nem ez volt a téma. Szereti a párját, a gyerekeit, a családját, és véleményem szerint ha csak a pillanat hevében, de élvezi a megalázottságot is. Ott látom a gondot, hogy önmagában nem tudta ezt a dolgot rendbe tenni. És én erre írtam, hogy veletek ellentétben nekem az a véleményem, hogy ha akad egy kis nehézség a kapcsolatban, akkor nem a válás a megoldás. Az sokkal inkább egy újabb adag probléma, mint megoldás. Én leülnék megbeszélni. Úgy gondolom, hogy töredéke (idő, pénz, bánat ) befektetéssel meg lehet javítani egy romlóban lévő kapcsit, mint amibe egy válás kerül. Maga a megbeszélés módja, az megint egy külön témakör, azt ne keverjük ide.
#80   2009. 09. 30. szerda 21:46
videkipar videkipar
A nejemmel is folyton konzultálunk az ügyedben. Most jutott el a drágám arra a pontra, hogy megőrül a kíváncsiságtól, hogy hogy nézel ki, meg milyen az a pici kukid. Épp most elemezte ide, hogy amiket mostanában látott, azokhoz képest az enyém is picike. smile Szóval, ebben ne az itteni beírásokat vedd figyelembe. Mellesleg megjegyzem, hogy van egy barátom akinek még a tiédtől is kisebb, csak nincsenek gátlásai ez miatt, így csodás kapcsiban éldegél egy gyönyörű nővel, aki tiszteli. A hiba benned van, de nem a méreteddel, hanem azzal, hogy nem tudod elfogadni magad. Ezen kell változtatnod, fogadd el önmagad. meg küldjél nekünk képet rólatok ! vigyor2
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 29. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 29. kedd 17:13
nem azert irtam le hogy valaki is sajnaljon, csak valamelyest megkonyebbul az ember ha elmondhatja leirhatja ami faj. hogy mert nem valok elosszor is nem hiszem hogy talalnek olyan not akinek kellenek,en pedig nem szeretnek magam maradni . a masik imadom agyerekeinket ,es nem szeretnem hogy elvalt szulok gyerekeikent eljenek. ritkan vagy titokba talalkozva a szulok egyikevel. nem mondom hogy tetszik ez a helyzet de mar megszoktam bele torodtem
#79   2009. 09. 30. szerda 21:32
videkipar videkipar
Gyakorlatilag igen, mindig megszívatja majd az asszony, ha ilyen erősen fogalmazzuk meg a dolgot, mint ahogy Te tetted. Úgy látom, érdemes volt mintegy 3-3.000 karaktert beütögetnie mindkettőnknek, sikerült kielemezni a helyzetet teljesen. Én is sajnálom dzivkat, és óvatosságból fogalmaztam úgy ahogy. Nem akartam még jobban földbe döngölni szegényt, egyébként is el van készülve rendesen. Ahová most elért a kapcsolatuk, az egy olyan árok, amit sem kikerülni, sem átugrani nem lehet.. Jó döntést hozni, és jó tanácsot adni erre a szitura teljességgel lehetetlen. A válásból csak marha szarul jöhet ki, hiszen bukja a közös vagyont, a gyerekeket, meg a nőt, akit szeret. Ha erősebb jellem lenne, akkor lehetne variálni, de az ő esetében a válás szinte biztosan ezzel a végeredménnyel zárulna. Ezért is írtam, és tartom még mindig, hogy az nem jó megoldás - egyiküknek sem egyébként - , ha válnak. A másik, meg hogy nyalja, amit nyalni kell és megy minden úgy mint eddig. értelemszerűen ez sem a legjobb megoldás, viszont itt látok némi esélyt javítani rajta. Apró pici lépésekben kérhet ezt-azt a nejétől, hiszen azért külső szemlélőként is látszik, hogy a feleségének nagyon imponáló és mindenben tökéletes ez a kapcsolat, tehát tenni is fog érte, hogy ne essen szét. Esetleg megpróbálhat becsajozni, ha talál egy olyan nőt, akit nem a szex érdekel, hanem az emberi lélek. Mert bár a farka kicsi, a szíve hatalmas, ahogy az írásaiból lejön. Vannak ilyen nők is, de biztosan nem itt a Goldengate-en. smile Itt csak szexőrültek vannak férfiben és nőben is ! Szóval, egy nem az asszony háta mögött zajló óvatos csajozásban látom a megoldást, mert, ha konkurencia jelenik meg a mindent toleráló férjre, az komoly engedményeket hozhat a házhoz, és akár a kapcsolatuk teljes javulását is hozhatja. Dzivka megnyugszik, hogy kis kukival is lehet csajozni, így erősödhet a lehetősége az irányításra, dzivkané meg gyengül, mert engedni kénytelen ott, ahol nem akart, és így kialakulhat némi egyensúly.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 30. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 20:19
Egyértelműen mamlasz ,de az ,hogy írányítják nem jelenti azt ,minden esetben (normál ),hogy el kell viselnie olyan dolgokat amiket nem nszeretne. Nekem az írásából az jött ki ,hogy nem szeretné de iszonyatos kisebbségi érzése van a kis farka végett és egy elkeseredd ember aki nem mer lépni ,mert jaj mi lesz. ő úgy fogalmaz " HOGY UTÁLOM EZEKET A BULIKAT" és úgy intézem,hogy ne kelljen részt vennem rajta............. Ez nem az,hogy van amikor kívánom,szívesen beszáltam,párszór de nem midig van kedvem.. A másik ez : ELVISELEM,BELETÖRDTEM . Ez egy alárandelt szerep aki teljes kisebbségi érzéssel van megálda,mert úgy érzi ,neki nem lehet jobb sem így sem pedig másképpen. Én nem úgy látom,hogy egy ilyen kapcsolatban egy fasza kiadós őszinte beszélgetés eredményre vezethet !!! Mert nem. Aki így él mint az asszonyság az nem lesz apáca másnapra a beszélgetés után. Az meg ,hogy írányít rendben,de érdkes 9 férfinél nem hiszem,hogy írányit. Ott egy használjatok és alázatok szerep van,,azaz a férfi hiányérzet. Lehet,hogy (sőt biztos) egy erősebb jelemű férfi is kevés lenne neki,mert alapból forró vérű,de az tuti ,hogy nem kellene neki smink egy olyan mellet smile Mindenkinek egy élete van !!! Senkinek nincsen joga elvenni a másiktól azt ,hogy élvezze. A feleségtől sem kell elvenni,keféljen -szopjon,de akkor ne kelljen neki "béluska és a gyerekek" . A másik oldalon meg a férj. Szerintem akár mekkora (elnézést de így látom ) balfasz jobbat érdemelne ettől .

Te gondolom egy olyan megoldára gondolsz,hogy beszélje meg és huzzon előnyt belőle pld,,, legyen csak 2 férfi és ő is beszáll és dúl a szerelem. De ebből a kapcsolatból és helyzetből ,,,ismétlem magamat : semmilyen beszélgetés hatására ,nem lesz MÁR normális kapcsolat. 1, az asszonynak semmi érdeke nem maga ellensége 2, dzivska túl gyenge jellem ehhez ,hogy változtasson és mindig meg fogja az asszony szívatni !
#78   2009. 09. 30. szerda 20:19
lyuk78 lyuk78 VIP
Egyértelműen mamlasz ,de az ,hogy írányítják nem jelenti azt ,minden esetben (normál ),hogy el kell viselnie olyan dolgokat amiket nem nszeretne. Nekem az írásából az jött ki ,hogy nem szeretné de iszonyatos kisebbségi érzése van a kis farka végett és egy elkeseredd ember aki nem mer lépni ,mert jaj mi lesz. ő úgy fogalmaz " HOGY UTÁLOM EZEKET A BULIKAT" és úgy intézem,hogy ne kelljen részt vennem rajta............. Ez nem az,hogy van amikor kívánom,szívesen beszáltam,párszór de nem midig van kedvem.. A másik ez : ELVISELEM,BELETÖRDTEM . Ez egy alárandelt szerep aki teljes kisebbségi érzéssel van megálda,mert úgy érzi ,neki nem lehet jobb sem így sem pedig másképpen. Én nem úgy látom,hogy egy ilyen kapcsolatban egy fasza kiadós őszinte beszélgetés eredményre vezethet !!! Mert nem. Aki így él mint az asszonyság az nem lesz apáca másnapra a beszélgetés után. Az meg ,hogy írányít rendben,de érdkes 9 férfinél nem hiszem,hogy írányit. Ott egy használjatok és alázatok szerep van,,azaz a férfi hiányérzet. Lehet,hogy (sőt biztos) egy erősebb jelemű férfi is kevés lenne neki,mert alapból forró vérű,de az tuti ,hogy nem kellene neki smink egy olyan mellet smile Mindenkinek egy élete van !!! Senkinek nincsen joga elvenni a másiktól azt ,hogy élvezze. A feleségtől sem kell elvenni,keféljen -szopjon,de akkor ne kelljen neki "béluska és a gyerekek" . A másik oldalon meg a férj. Szerintem akár mekkora (elnézést de így látom ) balfasz jobbat érdemelne ettől .

Te gondolom egy olyan megoldára gondolsz,hogy beszélje meg és huzzon előnyt belőle pld,,, legyen csak 2 férfi és ő is beszáll és dúl a szerelem. De ebből a kapcsolatból és helyzetből ,,,ismétlem magamat : semmilyen beszélgetés hatására ,nem lesz MÁR normális kapcsolat. 1, az asszonynak semmi érdeke nem maga ellensége 2, dzivska túl gyenge jellem ehhez ,hogy változtasson és mindig meg fogja az asszony szívatni !
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 09. 30. szerda 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 17:35
Igen, ha egyoldalú a dolog, akkor nagy a probléma, de én nem látom ennyire sarkítva. Ha jobban megnézed a kronológiáját a dolognak a felesége már tizenévesen is mondjuk úgy "ribizli" volt. Itt nem arról van szó, hogy dzivka elvett egy szűzlányt, aki elvadult, hiszen a felesége eredetileg is ilyen szabados gondolkodású. -- Megjegyzem, biztosan azért látom másképp, mert én magam is nagyon szeretem a ribancos csajokat. -- Tehát, azt kapta, amit kért, egy olyan nőt, aki uralkodik fölötte a puncijával, így nem egy olyan kapcsolatról beszélünk, ahol a férfi az úr. Namost, hogy egy ilyen kapcsolat egy varázsütésre megváltozzon úgy, hogy dzivka befenyíti a nejét, hogy egy kurva is leszopja három ropiért bármilyen is a farka, enyhén szólva is nevetséges. Ezért írtam, hogy dzivkanak Önmagában kell rendbe tennie a dolgokat. mert az asszony nem fog változni, és szerintem nem is várható el tőle. Ilyen volt mindig. Kurvás, ribancos vagy fogalmazzunk bárhogy, de ilyen, aki simán szétbaszatja magát, és megalázza a "szolgáját". Ebben a kapcsolatban dzivka változott meg, amit eddig elfogadott, azt most hirtelen, - gondolom én - a közösség nyomására már nem fogadja el. Szóval bármennyire is hülyén hangzik, ő itt ebben a kapcsolatban esetleg! kérhet, ha megengedi neki a vezérpunci, hogy kérjen. Számomra egyébként az látszik, ha esetlegesen el is válnának, akkor is jó esélyekkel ugyanilyen alárendelt szerepes kapcsolatba csöppenne bele a férj, mert neki a jelleme ilyen, hogy nagyon könnyen irányíthatóvá válik. Mindez mellett szerintem szereti is hogy irányítják, meg hogy sajnálják, sőt, megalázkodni is szeret, csak ezeket nehezen fogadja el önmaga előtt. Az sem lehetetlen, hogy tényleg sikerült átlépni azt a határt benne a nejének, amit már képtelen tolerálni. Ezek közül viszont egyikre sem a válás a válasz, vagy az eddigi hierarchia felborítása, ami gyakorlatilag ugyanazt jelentené. Dzivka ebben a kapcsolatban SOHA nem fog irányítani.
#77   2009. 09. 30. szerda 17:35
videkipar videkipar
Igen, ha egyoldalú a dolog, akkor nagy a probléma, de én nem látom ennyire sarkítva. Ha jobban megnézed a kronológiáját a dolognak a felesége már tizenévesen is mondjuk úgy "ribizli" volt. Itt nem arról van szó, hogy dzivka elvett egy szűzlányt, aki elvadult, hiszen a felesége eredetileg is ilyen szabados gondolkodású. -- Megjegyzem, biztosan azért látom másképp, mert én magam is nagyon szeretem a ribancos csajokat. -- Tehát, azt kapta, amit kért, egy olyan nőt, aki uralkodik fölötte a puncijával, így nem egy olyan kapcsolatról beszélünk, ahol a férfi az úr. Namost, hogy egy ilyen kapcsolat egy varázsütésre megváltozzon úgy, hogy dzivka befenyíti a nejét, hogy egy kurva is leszopja három ropiért bármilyen is a farka, enyhén szólva is nevetséges. Ezért írtam, hogy dzivkanak Önmagában kell rendbe tennie a dolgokat. mert az asszony nem fog változni, és szerintem nem is várható el tőle. Ilyen volt mindig. Kurvás, ribancos vagy fogalmazzunk bárhogy, de ilyen, aki simán szétbaszatja magát, és megalázza a "szolgáját". Ebben a kapcsolatban dzivka változott meg, amit eddig elfogadott, azt most hirtelen, - gondolom én - a közösség nyomására már nem fogadja el. Szóval bármennyire is hülyén hangzik, ő itt ebben a kapcsolatban esetleg! kérhet, ha megengedi neki a vezérpunci, hogy kérjen. Számomra egyébként az látszik, ha esetlegesen el is válnának, akkor is jó esélyekkel ugyanilyen alárendelt szerepes kapcsolatba csöppenne bele a férj, mert neki a jelleme ilyen, hogy nagyon könnyen irányíthatóvá válik. Mindez mellett szerintem szereti is hogy irányítják, meg hogy sajnálják, sőt, megalázkodni is szeret, csak ezeket nehezen fogadja el önmaga előtt. Az sem lehetetlen, hogy tényleg sikerült átlépni azt a határt benne a nejének, amit már képtelen tolerálni. Ezek közül viszont egyikre sem a válás a válasz, vagy az eddigi hierarchia felborítása, ami gyakorlatilag ugyanazt jelentené. Dzivka ebben a kapcsolatban SOHA nem fog irányítani.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 30. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 16:54
Ez így igaz,meg kell tenni dolgokat és vágyakat teljesíteni kell amennyire azt tudjuk. De szerintem mindenkinek van vágya és nekem ez a kapcsolat egyoldalúnak és boldogtalannak tűnik ,és ez a baj. Ha örömmel nyalná a gecit,nem lenne miről beszélnünk,mert nem lenne gond.Azok töltik ő nyalja. öröm mindenkinek,pláne a 9 faszinak és az asszonyak.
#76   2009. 09. 30. szerda 16:54
lyuk78 lyuk78 VIP
Ez így igaz,meg kell tenni dolgokat és vágyakat teljesíteni kell amennyire azt tudjuk. De szerintem mindenkinek van vágya és nekem ez a kapcsolat egyoldalúnak és boldogtalannak tűnik ,és ez a baj. Ha örömmel nyalná a gecit,nem lenne miről beszélnünk,mert nem lenne gond.Azok töltik ő nyalja. öröm mindenkinek,pláne a 9 faszinak és az asszonyak.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 09. 30. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 14:48
Én, azt nem mondtam, hogy ki kell nyalnia. Én azt írtam, hogy ez miatt, mert ezt megteszi, ne érezze magát megalázva, hiszen például én is megtennék hasonlót a párom kedvéért, ha lenne ilyen vágya mert szeretem őt. Sőt, ettől még többet is megtennék érte. Ezért még nem vagyok, és leszek madár, hogy szeretem, és próbálok örömet szerezni neki. Ha észreveszem, hogy ő nem szeret viszont engem, és kihasznál, akkor simán kuka azonnal. Váltam már, nem nagy durranás. Szóval attól nem fosok, hogy újra kell kezdeni, és ettől nem is szabad félni még kis farokkal sem, hiszen nem a farka mérete határozza meg az embert. Önmagunkra, és másokra meg vigyázni kell. A többi része az butaság, hogy nem védekeznek, és ebben MAXIMÁLISAN egyetértek veled, de itt nem ez volt a téma. Szereti a párját, a gyerekeit, a családját, és véleményem szerint ha csak a pillanat hevében, de élvezi a megalázottságot is. Ott látom a gondot, hogy önmagában nem tudta ezt a dolgot rendbe tenni. És én erre írtam, hogy veletek ellentétben nekem az a véleményem, hogy ha akad egy kis nehézség a kapcsolatban, akkor nem a válás a megoldás. Az sokkal inkább egy újabb adag probléma, mint megoldás. Én leülnék megbeszélni. Úgy gondolom, hogy töredéke (idő, pénz, bánat ) befektetéssel meg lehet javítani egy romlóban lévő kapcsit, mint amibe egy válás kerül. Maga a megbeszélés módja, az megint egy külön témakör, azt ne keverjük ide.
#75   2009. 09. 30. szerda 15:24
videkipar videkipar
Betegesen szeretem és Ő is engem ! Sok-sok éve. Fincsi betegség, imádjuk. Remélem sosem gyógyul ki belőle egyikünk sem. És, igen, lehetnek olyan vágyai is a pár egyik felének, amire a másik nem vágyik. Ettől még teljesíthetőek. Természetesen az egyensúly elengedhetetlen. Szóval, azt a részét, miszerint az asszonyNYAL, nagyon komolyan kell venni ! wink

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: duke811 duke811
Nyitás ideje: 2009. 04. 15. szerda
Üzenetek: 594db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!