Punciba élvezős gangbang (NEM Társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Punciba élvezős gangbang!
Ki volt ilyenen?
Mennyien voltatok?

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#74   2009. 09. 30. szerda 14:48
videkipar videkipar
Én, azt nem mondtam, hogy ki kell nyalnia. Én azt írtam, hogy ez miatt, mert ezt megteszi, ne érezze magát megalázva, hiszen például én is megtennék hasonlót a párom kedvéért, ha lenne ilyen vágya mert szeretem őt. Sőt, ettől még többet is megtennék érte. Ezért még nem vagyok, és leszek madár, hogy szeretem, és próbálok örömet szerezni neki. Ha észreveszem, hogy ő nem szeret viszont engem, és kihasznál, akkor simán kuka azonnal. Váltam már, nem nagy durranás. Szóval attól nem fosok, hogy újra kell kezdeni, és ettől nem is szabad félni még kis farokkal sem, hiszen nem a farka mérete határozza meg az embert. Önmagunkra, és másokra meg vigyázni kell. A többi része az butaság, hogy nem védekeznek, és ebben MAXIMÁLISAN egyetértek veled, de itt nem ez volt a téma. Szereti a párját, a gyerekeit, a családját, és véleményem szerint ha csak a pillanat hevében, de élvezi a megalázottságot is. Ott látom a gondot, hogy önmagában nem tudta ezt a dolgot rendbe tenni. És én erre írtam, hogy veletek ellentétben nekem az a véleményem, hogy ha akad egy kis nehézség a kapcsolatban, akkor nem a válás a megoldás. Az sokkal inkább egy újabb adag probléma, mint megoldás. Én leülnék megbeszélni. Úgy gondolom, hogy töredéke (idő, pénz, bánat ) befektetéssel meg lehet javítani egy romlóban lévő kapcsit, mint amibe egy válás kerül. Maga a megbeszélés módja, az megint egy külön témakör, azt ne keverjük ide.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 30. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 13:56
Szerintem te el vagy varázsolva ! Miért kéne kinyalnia ha ő nem akarja és nem izgatja 9 férfi után. Az,hogy te megtennéd az azt bizonyítja,hogy ezért vannak ilyen nők,mert vannak madarak még a férfiak között. Legközelebb meg azt kéri szopd le őket mert az izgatja ! Gondolom azt is megtennéd mert SZERETED őt. Szép dolog a szerelem ha nem a másik kihasználásáról van szó. Ez nem szeretet kérdése ,ez az élet. Ha a család nemi beteg lesz és a gyerekek is beledöglenek akkor együtt kézenfogva halnak meg szeretve egymást ??? Ésszel kell élni nem vakon (mert a szeretet vak illik mondani,de szerintem csak az vak aki hülye). Más az ,hogy az aszsony szeret nagy lábon élni. Nincsen azzal gond ha az kell neki hogy dugják dugjon. De beszélljék meg meddig lehet elmenni,és ha nem jó az egyik félnek akkor azt ne csinálják. De ez kicsit más amit itt hallok. A feleségét ő azért """ viseli el""" mert állítólag kicsi a farka és nem akar egyedűl maradni ha elküldi a bús faszba. Már pedig azt kéne,nem még megalázva,, jaj drágám beszélkük meg,ne kelljen már kinylnom a lucskos pinád amit 9-en faszi töltött meg úgy ,hogy szomorjkodva kint ültem a konyhába ,hogy most szopatják és basszák szét a feleségemet,mert nekem picuri a répám. Lófaszt !!! Ki kell állni asszony elé és azt mondani: bassza meg kicsi a faszom de 3000 ft -ért bármelyik kurva bekapja és még az is különb nálad !
#73   2009. 09. 30. szerda 13:56
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem te el vagy varázsolva ! Miért kéne kinyalnia ha ő nem akarja és nem izgatja 9 férfi után. Az,hogy te megtennéd az azt bizonyítja,hogy ezért vannak ilyen nők,mert vannak madarak még a férfiak között. Legközelebb meg azt kéri szopd le őket mert az izgatja ! Gondolom azt is megtennéd mert SZERETED őt. Szép dolog a szerelem ha nem a másik kihasználásáról van szó. Ez nem szeretet kérdése ,ez az élet. Ha a család nemi beteg lesz és a gyerekek is beledöglenek akkor együtt kézenfogva halnak meg szeretve egymást ??? Ésszel kell élni nem vakon (mert a szeretet vak illik mondani,de szerintem csak az vak aki hülye). Más az ,hogy az aszsony szeret nagy lábon élni. Nincsen azzal gond ha az kell neki hogy dugják dugjon. De beszélljék meg meddig lehet elmenni,és ha nem jó az egyik félnek akkor azt ne csinálják. De ez kicsit más amit itt hallok. A feleségét ő azért """ viseli el""" mert állítólag kicsi a farka és nem akar egyedűl maradni ha elküldi a bús faszba. Már pedig azt kéne,nem még megalázva,, jaj drágám beszélkük meg,ne kelljen már kinylnom a lucskos pinád amit 9-en faszi töltött meg úgy ,hogy szomorjkodva kint ültem a konyhába ,hogy most szopatják és basszák szét a feleségemet,mert nekem picuri a répám. Lófaszt !!! Ki kell állni asszony elé és azt mondani: bassza meg kicsi a faszom de 3000 ft -ért bármelyik kurva bekapja és még az is különb nálad !
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 09. 30. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 13:28
Bár, mindenki a válást erősíti, meg, hogy hagyd a francba, mert megaláznak stb..., én egy kicsit a másik oldalra állnék oda. Egy működő kapcsolatot, amennyiben működik, nem kell szétcseszni. Bár lehetsz szerencsés a válással, és találhatsz olyan nőt, aki szereti a gyerekeidet, segít nevelni őket, és téged is megbecsül, de a másik vége is nyitott a dolognak, miszerint rohadtul egyedül maradsz, esetlegesen még a gyerekeidet sem nevelheted úgy, mint eddig. Próbáljad meg ezt a kérdést a pároddal megbeszélni, hogy találjatok egy közös vonalat, ami mentén haladva mindketten boldogan éltek. Ha ilyen szexuális igényei vannak, és Te ezt meg tudod adni neki, akkor még az is lehetséges, hogy nem lenéz, hanem felnéz rád ez miatt, hiszen ilyen önzetlen és végtelen szeretetet a férfiak 99.999%-tól nem kapna meg, mint tőled. A szex pedig nagy úr. Ha ilyen a szexuális beállítása, akkor ezt ki kell elégíteni. Az én párom nem vágyik ilyen partikra, de ha kérné, én is megadnám neki, mert SZERETEM. Szóval, ne érezzed magadat kevesebbnek másoknál azért, mert tudsz tiszta szívből önzetlenül szeretni. Nem válóok, hogy teljesíted a nejed titkos vágyát. Persze, ha zavar téged, mond meg neki nyíltan, hogy ÉRTE teszed, mert SZERETED, és ha ő is viszontszeret, és becsül, akkor biztosan visszaadja ezt neked kétszeresen majd valami más formában, amit tőled kapott. A vágyakkal nem lehet szembe menni. Azért, mert szereti, ha "szétbasszák", és szeret a szexben megalázni téged, még lehet jó feleség és a gyerekeit meg a férjét is szerető anya. Én a közzel szemben sok szerencsét kívánok ahhoz, hogy megtaláljátok a közös hangot, és egymást szeretve örökre együtt legyetek.
#72   2009. 09. 30. szerda 13:32
zsadi zsadi VIP
Csak igazat tudok adni neked ebben, ha valóban ez így történik, akkor a felesége egyszerűen semmibe veszi. a srác helyében kipróbálnám az asszony mit szólna ahoz, hogy egy másik csajt másod esetleg harmad magammal telepakolnánk, és ő meg takarítsa ki. (ha valóban igaz)
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 29. kedd 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 29. kedd 20:54
Ne bazd el az életed ! Nem baszogatni akarunk, csak sajnálunk. van egy mondás : "Mit sem ér az élet ha nem férfiként éled " Én is elváltam és még sokan mások, Nem mondom,hogy könnyű de ennél sokkal jobb. És találtam egy gyögyörű nőt akivel boldogan élek azóta is. Nem férfiként tekint rád a feleséged,hanem lenéz és egy nevetség tárgyát képező "bohocot" lád benned ,aki arra jó ,hogy a FÉRFIAK után megalázó módon kinyald a gecit. És most jön a lényeg : Arra gondoljál ,hogy a gyerekek akiket ezek szerint imádsz(jól teszed) a végén el fognak kapni valamit,hiszen te nyalod ki az asszonyba pumpált 9 féle anyagot és azzal a szájjal csükolgatod őket. Ez már veszélyes. A hepától kezdve az aids -ig mindent átadhatsz a gyerekeidnek. Rugd ki az asszonyt !!! Állj a talpadra ,rengeteg nő van,hdd el akad a te számodra is olyan aki megbecsülne és nem így bánna veled !
#71   2009. 09. 30. szerda 13:28
videkipar videkipar
Bár, mindenki a válást erősíti, meg, hogy hagyd a francba, mert megaláznak stb..., én egy kicsit a másik oldalra állnék oda. Egy működő kapcsolatot, amennyiben működik, nem kell szétcseszni. Bár lehetsz szerencsés a válással, és találhatsz olyan nőt, aki szereti a gyerekeidet, segít nevelni őket, és téged is megbecsül, de a másik vége is nyitott a dolognak, miszerint rohadtul egyedül maradsz, esetlegesen még a gyerekeidet sem nevelheted úgy, mint eddig. Próbáljad meg ezt a kérdést a pároddal megbeszélni, hogy találjatok egy közös vonalat, ami mentén haladva mindketten boldogan éltek. Ha ilyen szexuális igényei vannak, és Te ezt meg tudod adni neki, akkor még az is lehetséges, hogy nem lenéz, hanem felnéz rád ez miatt, hiszen ilyen önzetlen és végtelen szeretetet a férfiak 99.999%-tól nem kapna meg, mint tőled. A szex pedig nagy úr. Ha ilyen a szexuális beállítása, akkor ezt ki kell elégíteni. Az én párom nem vágyik ilyen partikra, de ha kérné, én is megadnám neki, mert SZERETEM. Szóval, ne érezzed magadat kevesebbnek másoknál azért, mert tudsz tiszta szívből önzetlenül szeretni. Nem válóok, hogy teljesíted a nejed titkos vágyát. Persze, ha zavar téged, mond meg neki nyíltan, hogy ÉRTE teszed, mert SZERETED, és ha ő is viszontszeret, és becsül, akkor biztosan visszaadja ezt neked kétszeresen majd valami más formában, amit tőled kapott. A vágyakkal nem lehet szembe menni. Azért, mert szereti, ha "szétbasszák", és szeret a szexben megalázni téged, még lehet jó feleség és a gyerekeit meg a férjét is szerető anya. Én a közzel szemben sok szerencsét kívánok ahhoz, hogy megtaláljátok a közös hangot, és egymást szeretve örökre együtt legyetek.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 29. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 29. kedd 17:13
nem azert irtam le hogy valaki is sajnaljon, csak valamelyest megkonyebbul az ember ha elmondhatja leirhatja ami faj. hogy mert nem valok elosszor is nem hiszem hogy talalnek olyan not akinek kellenek,en pedig nem szeretnek magam maradni . a masik imadom agyerekeinket ,es nem szeretnem hogy elvalt szulok gyerekeikent eljenek. ritkan vagy titokba talalkozva a szulok egyikevel. nem mondom hogy tetszik ez a helyzet de mar megszoktam bele torodtem
#70   2009. 09. 30. szerda 12:35
coolsex coolsex
És a 110% osztja a véleményed szerény becsléseim alapján.
Gyerekek?Aztán ez milyen apa kép nekik?Egyszer elköpi a csaj nekik bármilyen okból,(miközben sok bácsi gecije folyik belőle)
aztán reccs a gyerekekben kialakult képnek.Már ha van még.
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 09. 30. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 10:31
Szerintem nem nehezebb , mint a gecit kinyalni 9 férfi után és elötte végignézni,hogy tömig,szopatják stb.... Aztán röhögnek rajta nem kevesen,nem kicsit. Ennél minden jobb. Ez nem egy egyszerű kibaszás vagy hú megcsalt a párom mi legyen ? Erre nem is tudok mit mondani. Talán tudni kéne az okokat és azt ,hogy hogyan kezdődött ez az egész,mert lehet ,hogy ő is ludas benne !!! Velem meg szerintem a férfiak 99 %-val ezt nem tudnák megcsinálni.
#69   2009. 09. 30. szerda 10:31
lyuk78 lyuk78 VIP
Szerintem nem nehezebb , mint a gecit kinyalni 9 férfi után és elötte végignézni,hogy tömig,szopatják stb.... Aztán röhögnek rajta nem kevesen,nem kicsit. Ennél minden jobb. Ez nem egy egyszerű kibaszás vagy hú megcsalt a párom mi legyen ? Erre nem is tudok mit mondani. Talán tudni kéne az okokat és azt ,hogy hogyan kezdődött ez az egész,mert lehet ,hogy ő is ludas benne !!! Velem meg szerintem a férfiak 99 %-val ezt nem tudnák megcsinálni.
#68   2009. 09. 29. kedd 21:41
extremehairy extremehairy
Szerintem próbáld élvezni, ha már a csajnak nagyon tetszik. Csatlakozz ehhez a bizarr játékhoz nagyobb kedvvel. Előbb utóbb hiányolni fogod.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 29. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
nem azert irtam le hogy valaki is sajnaljon, csak valamelyest megkonyebbul az ember ha elmondhatja leirhatja ami faj. hogy mert nem valok elosszor is nem hiszem hogy talalnek olyan not akinek kellenek,en pedig nem szeretnek magam maradni . a masik imadom agyerekeinket ,es nem szeretnem hogy elvalt szulok gyerekeikent eljenek. ritkan vagy titokba talalkozva a szulok egyikevel. nem mondom hogy tetszik ez a helyzet de mar megszoktam bele torodtem
#67   2009. 09. 29. kedd 21:35
GUMMIMACI GUMMIMACI
Hihetetlen, hogy ezt a marhaságot van még aki elhiszi...
dzivka, tényleg nem uncsi még a teljes hülyérevétele a többieknek?
#66   2009. 09. 29. kedd 20:54
lyuk78 lyuk78 VIP
Ne bazd el az életed ! Nem baszogatni akarunk, csak sajnálunk. van egy mondás : "Mit sem ér az élet ha nem férfiként éled " Én is elváltam és még sokan mások, Nem mondom,hogy könnyű de ennél sokkal jobb. És találtam egy gyögyörű nőt akivel boldogan élek azóta is. Nem férfiként tekint rád a feleséged,hanem lenéz és egy nevetség tárgyát képező "bohocot" lád benned ,aki arra jó ,hogy a FÉRFIAK után megalázó módon kinyald a gecit. És most jön a lényeg : Arra gondoljál ,hogy a gyerekek akiket ezek szerint imádsz(jól teszed) a végén el fognak kapni valamit,hiszen te nyalod ki az asszonyba pumpált 9 féle anyagot és azzal a szájjal csükolgatod őket. Ez már veszélyes. A hepától kezdve az aids -ig mindent átadhatsz a gyerekeidnek. Rugd ki az asszonyt !!! Állj a talpadra ,rengeteg nő van,hdd el akad a te számodra is olyan aki megbecsülne és nem így bánna veled !
#65   2009. 09. 29. kedd 17:13
dzivka dzivka
#64   2009. 09. 29. kedd 16:35
lyuk78 lyuk78 VIP
Na igen ! Neki kéne 2 ruvnyát megdugni (ha kicsi ha nagy) és mondani az asszonynak : na nyere kapd be, most ki a kan ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 29. kedd 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (64845)
2009. 09. 29. kedd 16:17
azaz igazság hogy olvastam egy pár hozzászolasod amiben leírod hogy nem vagy megálldva nagy mérettel , sot.....és ezért teszed azt amit...........ebbol a szempontbol nézve talán meg lehet érteni hogy hagysz neki(párodnak) bizonyos dolgokat de a 9pasi után kinyalni az már tobb mint perverzio meg hihetelen is........a hatalmas fokú megaláztatásrol már nem is szolva
szerintem lehet olyan not találni aki szeret olyannak amilyen vagy és nem kér meg ilyen dolgokra(csak keresni kell)....de ez csak az én véleményem........ha neked ez így jo akkor csak így tovább
eljen
#63   2009. 09. 29. kedd 16:17
X Törölt felhasználó (64845)
azaz igazság hogy olvastam egy pár hozzászolasod amiben leírod hogy nem vagy megálldva nagy mérettel , sot.....és ezért teszed azt amit...........ebbol a szempontbol nézve talán meg lehet érteni hogy hagysz neki(párodnak) bizonyos dolgokat de a 9pasi után kinyalni az már tobb mint perverzio meg hihetelen is........a hatalmas fokú megaláztatásrol már nem is szolva
szerintem lehet olyan not találni aki szeret olyannak amilyen vagy és nem kér meg ilyen dolgokra(csak keresni kell)....de ez csak az én véleményem........ha neked ez így jo akkor csak így tovább
eljen
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 21:05
sajna a nejem imadja az ilyen bulikat, van 9baratja akik idonkent(havonta egyszer ketszer)televerik gecivel,en utalom ezeket a bulikat igyekszem ugy intezni hogy ne keljen resztvennem.ugyanis ha ott vagyok az edesem a vegen ki nyalatja velem . azt allitja hogy olyankor a menyben erzi magat olyan nagyot elvez
#62   2009. 09. 28. hétfő 17:31
coolsex coolsex
Bazeeeeeeeeg!Ezt nem hiszem el!
Ilyen nincs a világon sem!9 adag gecit nyalni?Odabasz!
Aztán a kocsmában meg rajtad röhögnek a pultnál!
Helló!9 sört kérek!
Szevasz Feri!Fincsi gecink van?
Hát te tudod!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sajna a nejem imadja az ilyen bulikat, van 9baratja akik idonkent(havonta egyszer ketszer)televerik gecivel,en utalom ezeket a bulikat igyekszem ugy intezni hogy ne keljen resztvennem.ugyanis ha ott vagyok az edesem a vegen ki nyalatja velem . azt allitja hogy olyankor a menyben erzi magat olyan nagyot elvez
#61   2009. 09. 28. hétfő 15:22
vatis vatis
Egészségedre koma mf3
#60   2009. 09. 28. hétfő 13:11
X Törölt felhasználó (451890)
ez akkora ökörség el ne higyjétek nyes
#59   2009. 09. 28. hétfő 12:40
lyuk78 lyuk78 VIP
Mennybe mi ? Volt az a műsor az rtl -en rettegés foka vagy mi a tököm. Na ezt oda is be lehetett volna tenni. 9 -en megtöltik te meg nyaldd ki mi ? Miért nem azt kéri szopd le a faszukat. ÁÁÁÁ ember,elveszteed a méltóságodat én úgy érzem.
#58   2009. 09. 28. hétfő 06:36
ERGABESZ ERGABESZ
még sajnálni sem tudlak baszod,mert erről leginkább te tehetsz,hogy ilyen a kapcsolatod a pároddal!én tuti,hogy felrúgnám a te helyedben!ki vagy te neki?kérdezted már tőle?bocsi az őszinteségemért!de sajnos én így látom!
#57   2009. 09. 27. vasárnap 23:04
szegedi_pár szegedi_pár
Háááát... shakehead

Én azt mondanám, hogy nyalja, aki töltötte... mf3
De ez én vagyok. confused
#56   2009. 09. 27. vasárnap 21:05
dzivka dzivka
#55   2009. 06. 29. hétfő 15:49
Mr. Smith Mr. Smith
Hali!
Jó ez a topic!! Szerintem nagyon izgató lehet egy szét cuccólt, agyonélvezett puncit megint jól telerakni! Szívesen kipróbálnám milyen lehet! smile

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: duke811 duke811
Nyitás ideje: 2009. 04. 15. szerda
Üzenetek: 594db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 14. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!