Való igaz, elméletben minden egyszerűbb, mint a gyakorlatban...
(Ez egy válasz niki95n üzenetére (2021. 06. 09. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 09. szerda 14:13

Gondolatban nagyon izgató, hogy más pasi(k) élveznek a páromba. A valóságban lehet nem annyira izgi már...

Feleségem ki se hagyná hála élvezi szereti.
Gondolatban nagyon izgató, hogy más pasi(k) élveznek a páromba. A valóságban lehet nem annyira izgi már...

Én csináltam régebben többszőr is és nagyon maradandó élmény! Persze van benne rizikó de valamit valamiért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 08. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 08. kedd 16:52
Törölt felhasználó (4564482)

Hát elképzelni szerintem mindenkinek.. izgi. :P
De nemtudom hogy valaha is mernéme.. csinálni.
Hát elképzelni szerintem mindenkinek.. izgi. :P
Rajta van a bakancslistán, hogy legyen ilyenben még részem mint anno jópár éve!
Szerintem lenne rá jelentkező!
(Ez egy válasz fancsi üzenetére (2021. 04. 23. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy álmom kiprobálni...
Volt lehetőségem egyszer részt venni ilyenben. Még a Dob utcai mozi üzemelt, egy péntek este megjelent egy szőke hölgy a párjával, aki momdta az ott lévöknek, hogy ha tetszik dugjátok. Nem hittem a szememnek, egy srac letolta a nadrágját es a csizmában bugyi nélkül levő nőre a közös teremben levő matracra ráfeküdt es nem sok idő múlva láthatóan beleélvezett. Ezután átment a hölgy egy hátsó szobába. Oda utána mentünk páran, majd abban a szobaban volt lehetőségem betolni a farkam szemböl a borotvált pinájába. Éreztem a nagyon gecis pinát, es nagyon hamar beleélveztem én is. Ezután még két srácot láttam élvezni a nőbe. Hihetetlen volt az egész.
Nagyon izgatónak találom,remélem egyszer lesz benne részem

Imádom a tele élvezett punciját medugni, majd kinyalni
Sziasztpok!Lesz még ilyen parti?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 18:01
Törölt felhasználó (895053)

Furcsa volt az egész... a párommal körbejártunk és majdnem mindenkihez odamentünk beszélgetni. Az egyik pár azt mondta, hogy már rengetegszer voltak ennek a szervezőnek a buliján és általában a buli kezdete után egyből kezdődik a szex is. Egyedül a szervező srác nyúlt hozzá a páromhoz az elején, amikor üdvözölt minket.
Amikor egyik barátom szervezte a bulit (Talán páran ismeritek Palit, nagyon jó srác.
) ő megbeszélte velünk, hogy ha a srácok megérkeznek, akkor az ő felesége és az enyém elkezd smárolni és levetkőztetik egymást. Működött a dolog... még csak egymás mellének csókolgatásánál tartottak, amikor a srácok már elrángatták őket egymástól és a szájukba nyomták a farkukat.
Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én...
Amikor egyik barátom szervezte a bulit (Talán páran ismeritek Palit, nagyon jó srác.

Itt a szervezőnek nem volt semmi terve erre a helyzetre. Kellett volna valami játék vagy noszogatás, hogy ruhát le! Farkat elő! Vagy valami üvegezés, vagy mit tudom én...
Egy időben ott volt mindenféle oldalon a csaj és hírdette a natur gangbang bulikat. Most már csak egy-két piroslámpás oldalon van fent. Volt hogy gondolkoztam rajta én is de nem mertem bevállalni egy hivatásossal. Pedig gondolom érti a dolgát!
(Ez egy válasz kanosperv üzenetére (2020. 11. 21. szombat 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 21. szombat 21:25

Pár éve voltam ilyen partin! Vele!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
Pár éve voltam ilyen partin! Vele!
Sziasztok!Vannak GANG-BANG partik Budapesten?
A koncepció nagyon izgalmas, és látni is az lenne, de mi sem mennénk bele ilyenbe idegenekkel - jelenleg nem is megvalósítható. Nálunk ráadásul maga a beleélvezés aktusa az izgató, nincs "creampie kinyalás" és utómaszatolási vágy.
Egy ilyen szex bulin szívesen lennék punci takarító és felszopó.

Mit is?
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az ? Részletesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 08:59
Törölt felhasználó (4358382)

Mert az

Imádom!