Köszönöm
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 13. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 13. szombat 17:28
Törölt felhasználó (4644752)

és mi van akkor ha letarol egy autós az autópályán szabálytalanul szembemenve a forgalommal??
Az autópályás hasonlat akkor jó, ha te vagy az, aki szembe megy... Azért jó egészséget, és sok élvezetet kívánok nektek!
Kedves wife sharing és többiek, nem nézőpont kérdése, hogy kb orosz rulettet játszotok, bár itt nem csak halálos"lövés" létezik.
Ez is előfordulhat, de azért nálam van a kettő között különbség, szerintem felelőtlenség, amit csináltok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 13. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 13. szombat 17:28
Törölt felhasználó (4644752)

és mi van akkor ha letarol egy autós az autópályán szabálytalanul szembemenve a forgalommal??
Imádom nagyon
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2021. 11. 13. szombat 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen átélném igen. Steril 40-es pasi vagyok. Igényes. Pár házibarátja lennék diszkréten. Szopok nyalok gombot varok.
Mi van akkor, ha elkaptok valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 13. szombat 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 13. szombat 13:54
Törölt felhasználó (4038282)

Imádom, főként ha már előttem többen élveztek a párom puncijába
Imádom, főként ha már előttem többen élveztek a párom puncijába
Melyik pasi tetszet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 05. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 05. péntek 15:53
Törölt felhasználó (4609822)

Szia! Éppen tegnap éltem életem első gangbang creampie buliját. Nagyon jó volt és benne lennék még ilyen bulikban. Wife sharing bulijában voltam az egyik pasi. Tetszett nagyon!
Szia! Éppen tegnap éltem életem első gangbang creampie buliját. Nagyon jó volt és benne lennék még ilyen bulikban. Wife sharing bulijában voltam az egyik pasi. Tetszett nagyon!
(Ez egy válasz Pervipár2021 üzenetére (2021. 11. 05. péntek 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató dolog... de punciba élvezésen kívül engem a szájba élvezés is nagyon izgat, szívesen megnézném ahogy a párom szájaba élvezne tőbb pasi, és folyna végig az anyag az arcán
Érdekelne a dolog!
(Ez egy válasz Pervipár2021 üzenetére (2021. 11. 05. péntek 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen. Engem nagyon én szeretem
van akit komolyan érdekel?
Sziasztok!
Én éltem együtt, egy háztartásban házaspárral! Ahol Andris a férj remegett, hogy élvezzek a nejébe! Fantasztikus időszakom volt ez! Nagyon megkedveltem!
Én éltem együtt, egy háztartásban házaspárral! Ahol Andris a férj remegett, hogy élvezzek a nejébe! Fantasztikus időszakom volt ez! Nagyon megkedveltem!
Sajnos nekem nincs ebben tapasztalatom,de nagyon szeretném,ha lenne...
Az exemmel volt szerencsém megélni, hogy egy közös ismerősünk beszáljon 3.-nak. Nagyon izgató volt, mikor láttam, ahogy teliélvezi.
Látni, ahogy folyik ki belőle, miközben helyet cserélünk.
Persze, gyorsan elsűltem én is. Már csak a tudat, és a látvány is hatalmas élvezet volt, hogy más farka van benne, hogy nem szálltak ki belőle időben. Ebből a szempontból sajnálom, hogy vége szakadt ennek a kapcsolatnak. Nehéz lesz ismét ilyen nővel kapcsolatba kerülnöm.
Látni, ahogy folyik ki belőle, miközben helyet cserélünk.
Persze, gyorsan elsűltem én is. Már csak a tudat, és a látvány is hatalmas élvezet volt, hogy más farka van benne, hogy nem szálltak ki belőle időben. Ebből a szempontból sajnálom, hogy vége szakadt ennek a kapcsolatnak. Nehéz lesz ismét ilyen nővel kapcsolatba kerülnöm.
De jó is lenne. Nagyon vágyom egy ilyen bulira.
Sajnos nekem nincs ebben tapasztalatom,de nagyon szeretném,ha lenne...