Sajnos lehetetlenég párt találni ahol a férjel spriccelhetném tele a hölgyet...

Nekünk eddig csak harmadik beszállónk volt, ebből 3 külön-külön, gangbangben nem volt még részünk, azonban minket is izgat a dolog. Feleségem kifejezetten szereti a punciba élvezést és az eddigi srácok éltek is a lehetőséggel. (bennük már megbíztunk egészségügyi téren)
Egyelőre babaprojekt miatt inaktívak vagyunk ilyen téren, azonban a jövőben keresünk hozzá férfiakat.
Amivel szeretném majd meglepni a feleségem, az valami hasonló: xxx moderálva xxxPunciba élvezős gangbang[/URL] Persze azt tudom, hogy szimpatikus, és bizonyíthatóan egészséges férfiakat találni és össze is szervezni az alkalmat, egy logisztikai rémálom lesz majd.
Ezen kívül olyanról már beszéltünk és mindketten szeretnénk, hogy 4-6 házibarátunk csatlakozik hozzánk egy hosszú hétvégi nyaralásra. (Valószínűleg a PuntaKriz-i swinger strandra mennénk, és a környéken foglalnánk szállást.) Ott aztán minden nap többször is lehet rosszalkodni, feleségem is készíti magát lelkiekben.
Van még egy másik dolog is, de ez egyelőre csak az én beteg fantáziámban vert gyökeret...
xxx Moderálva xxx
Egyelőre babaprojekt miatt inaktívak vagyunk ilyen téren, azonban a jövőben keresünk hozzá férfiakat.
Amivel szeretném majd meglepni a feleségem, az valami hasonló: xxx moderálva xxxPunciba élvezős gangbang[/URL] Persze azt tudom, hogy szimpatikus, és bizonyíthatóan egészséges férfiakat találni és össze is szervezni az alkalmat, egy logisztikai rémálom lesz majd.
Ezen kívül olyanról már beszéltünk és mindketten szeretnénk, hogy 4-6 házibarátunk csatlakozik hozzánk egy hosszú hétvégi nyaralásra. (Valószínűleg a PuntaKriz-i swinger strandra mennénk, és a környéken foglalnánk szállást.) Ott aztán minden nap többször is lehet rosszalkodni, feleségem is készíti magát lelkiekben.

Van még egy másik dolog is, de ez egyelőre csak az én beteg fantáziámban vert gyökeret...

xxx Moderálva xxx
Nekünk eddig csak harmadik beszállónk volt, ebből 3 külön-külön, gangbangben nem volt még részünk, azonban minket is izgat a dolog. Feleségem kifejezetten szereti a punciba élvezést és az eddigi srácok éltek is a lehetőséggel. (bennük már megbíztunk egészségügyi téren)
xxx Moderálva xxx

xxx Moderálva xxx
Ha biztosra akartok menni küldjétek el a faszikat tesztre. Ha nagyon be vannak indúlva talán meg is csináltatják. Időnként amúgy sem árt.
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 18:28

Szó sincs megvetésről. Csak annyit írtam , hogy nekem ez nagyon hihetetlen. Nem lenne benne ennyi rizikó, akkor minden "barátunk" a punciba élvezne.
Szó sincs megvetésről. Csak annyit írtam , hogy nekem ez nagyon hihetetlen. Nem lenne benne ennyi rizikó, akkor minden "barátunk" a punciba élvezne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 06:33
Törölt felhasználó (4038282)

Nekem ez úgy tűnik, részedről megveted azokat a Nőket akik fel merik vállalni a vágyaikat.
Nekem ez úgy tűnik, részedről megveted azokat a Nőket akik fel merik vállalni a vágyaikat.
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 21:08

Nekem ez annyira hihetetlen. Tényleg vannak ilyen bulik? Vannak nők akik ez bevállalják?
Elhiheted nyugodtan. Huszonegykét éves koromban másfél évig jártam egy ilyen társaságba és másoktól is hallottam hasonlókat. Az oldalon is hirdetnek páran a témában és bevállalósabb örömlányok is vannak akiknek elég pénzért ez is belefér. Szóval lehetőség van bőven de rizikó is akad mellé!
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 21:08

Nekem ez annyira hihetetlen. Tényleg vannak ilyen bulik? Vannak nők akik ez bevállalják?
Ez jól hangzik képzeletben, de eléggé tartanék az egészségügyi résztől….
sw4you klubba ezt könnyebben megtudjátok megvalósítani. Mint lehetőség esetleg nézettek meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 06. vasárnap 12:16
Törölt felhasználó (4038282)

Mi is szoktunk ilyen bulikat szervezni, kisebb-nagyobb sikerrel. Sokan azt gondolnánk egy ilyen meghirdetett bulira rengeteg a jelentkező és még több aki el is jön. Hát ez nagyon nem így van. Ide most ne számoljuk azokat, akik figyelmen kívül hagyják az általunk megadott kritériumokat mint pl. minimum kor vagy magasság. Sok itt a nethuszár és szájhős akik képesek az utolsó pillanatban visszalépni. Jártunk már úgy, hogy a 4 ígért jelentkezőből egy sem jött el. Egyszóval igen nehéz dolog ez. Hiába van benne a párod, az ilyen estek igencsak lelombozza az ember érdeklődését e téren. És persze ott vannak akik a valóságban nem a megadott paraméterekkel és tapasztalatokkal rendelkezik. Szóval nem egyszerű egyik oldalról sem.
Mi is szoktunk ilyen bulikat szervezni, kisebb-nagyobb sikerrel. Sokan azt gondolnánk egy ilyen meghirdetett bulira rengeteg a jelentkező és még több aki el is jön. Hát ez nagyon nem így van. Ide most ne számoljuk azokat, akik figyelmen kívül hagyják az általunk megadott kritériumokat mint pl. minimum kor vagy magasság. Sok itt a nethuszár és szájhős akik képesek az utolsó pillanatban visszalépni. Jártunk már úgy, hogy a 4 ígért jelentkezőből egy sem jött el. Egyszóval igen nehéz dolog ez. Hiába van benne a párod, az ilyen estek igencsak lelombozza az ember érdeklődését e téren. És persze ott vannak akik a valóságban nem a megadott paraméterekkel és tapasztalatokkal rendelkezik. Szóval nem egyszerű egyik oldalról sem.
Szerintem most is több ilyen társaság lehet csak nehéz bejutni. Tapasztalatom szerint főleg tehetősebb rétegek töltik az időt ilyen mókákkal. Régen legalábbis dellásabb párokkal volt szerencsém ilyesmikhez. Nagyon dellásakkal!
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2022. 01. 26. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 17:24

Azt el hiszem. Aki lenne az a másik világ végen élnek, való én is ilyen bulit szeretnék.
Azt el hiszem. Aki lenne az a másik világ végen élnek, vallóban én is ilyen bulit szeretnék.
Azt el hiszem. Aki lenne az a másik világ végen élnek, való én is ilyen bulit szeretnék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 16:42
Törölt felhasználó (4513812)

Régebben úgy 15 éve sokkal könnyebb volt ilyet összehozni. Volt pár jó estém de mióta nős vagyok ez sajnos offolva lett. Legjobb egy olyan társaság volt ahol egy házaspár volt a házigazd és 7-8 fiu a vendég. Azok voltak az igazi szexbulik!

Régebben úgy 15 éve sokkal könnyebb volt ilyet összehozni. Volt pár jó estém de mióta nős vagyok ez sajnos offolva lett. Legjobb egy olyan társaság volt ahol egy házaspár volt a házigazd és 7-8 fiu a vendég. Azok voltak az igazi szexbulik!
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2022. 01. 26. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon tetszik, csak kár hogy nincsen megfelelő partner.
Sziasztok! Nálunk többször is volt ilyen hogy belém élveztek és szeretem is!Nálunk a gumi használat nem nagyon szokott lenni!
elsö sorban párt utána jöhetnek pasik és Pestiek ha lehet
(Ez egy válasz Azumi1980 üzenetére (2022. 01. 26. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 26. szerda 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 26. szerda 09:26
Törölt felhasználó (4650775)

ilyen engem is érdekelne páromal együtt
ilyen engem is érdekelne páromal együtt