Amikor csak tehetem
Amikor csak tehetem. Jövőhéten egy hét szabi és csak meztelen szinte
Én a ,mezőn szeretem
Amikor csak tehetjük meg ha nincs otthon a lányunk akkor meztelenül vagyunk! Sokkal felszabadultabb az ember meztelen

Állandóan,amikor csak tehetjük textilmentesen!
De szeretnélek meglesni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 10. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 10. vasárnap 11:16
Törölt felhasználó (3843642)

Tegnap is jó idő volt, most is már levetkőztem.
téged is simogat a nap?
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 05. 16. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig!
ma jó idő van
Úgy a legkényelmesebb

szeretek itthon én is így lenni :P
most már az idő is jó hozzá
most már az idő is jó hozzá
Tegnap is jó idő volt, most is már levetkőztem.
Nyáron elég sokat vagyok meztelenül otthon. Ilyenkor kb folyamatosan felall a farkam. Imadok meztelenkedni, szeretem ha neznek. A parom altalaban csak fehernemuben van ilyenkor, de ritkán ledobja a melltartot is, még ritkabban a bugyijat is elfelejti felvenni. Na ilyenkor tuti szex a vége.
valaki a hétvégén egy kis meztelenkedésre otthon? Közben dumálhatunk, filmezhetünk
És egészséges is, szellőzik a testünk....- a teli sok rétegu teli öltözködés után...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 01. péntek 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 18:00
Törölt felhasználó (4293192)

Jó bizony.
Jó bizony.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 01. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 17:35
Törölt felhasználó (4331222)
VIP

A legjobb.
A legjobb.
Május 2 án van a Meztelen kertészkedés világnapja, Aki csak teheti élvezze ki a meztelen kertészkedés örömeit.
Beszállnék...
(Ez egy válasz nudelife üzenetére (2020. 04. 07. kedd 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nudizunk tesóinkkal...
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 00:16

Na de ki beszél itt szexről???? Eszem ágába sem jutott, ami meg igen az meg csak fantáziálás. Biztos vagyok benne h. köztetek is vannak olyanok akik már fantáziáltak arról h. milyen lehet a testvérével meztelenül lenni ( de nem dugni meg fogdosni) Legalábbis az én környezetemben az emberek fele már fantáziált erről. V. lehet hogy aberrált környezetben vagyok? Ezek olyan dolgok, h. normális esetben nem történik semmi, nem normális esetben meg...akkor meg úgyis mind1, az a család az olyan, elitélendő, a családon belüli szexet én is elitélem. De itt, mégegyszer hangsúlyozom, nem szexről van szó, csupán tinédzserek érdeklődése.
Kedves SnApy, 1ébként 2 éve volt csajom, bő 1 évig voltunk 1ütt. De nem a csj hiányt pótolom/pótoltam, de ha v.ki egy családban él ellenkező nemű tesójával, akaratlanul is érdekli a másik, főleg ha mindennap látja.
A nőgyógyász sem dugja meg, azt a páciensét aki hetente többször is jár hozzá és nem is kívánja meg, mert az a páciense. meg inkább a tesóm előtt vetkőzök le mindenféle szégyenlősség nélkül mint 1 akármilyen vizsgálaton a doktornéni előtt.
Nem tomm, de ti vagy nagyon szégyenlősek vagytok, vagy nálam idősebbek, vagy nincs is testvéretek. Akinek meg van és még eszébe sem jutott h. akár csak egy pillantást is vessen rá ha véletlenül meztelenül meglátja, ...hát akkor minden ok. És ha 1 kicsit kíváncsi az ember? Szerintem az is ok! És ha kíváncsi a tesó is? Az is ok?
Kedves SnApy, 1ébként 2 éve volt csajom, bő 1 évig voltunk 1ütt. De nem a csj hiányt pótolom/pótoltam, de ha v.ki egy családban él ellenkező nemű tesójával, akaratlanul is érdekli a másik, főleg ha mindennap látja.
A nőgyógyász sem dugja meg, azt a páciensét aki hetente többször is jár hozzá és nem is kívánja meg, mert az a páciense. meg inkább a tesóm előtt vetkőzök le mindenféle szégyenlősség nélkül mint 1 akármilyen vizsgálaton a doktornéni előtt.
Nem tomm, de ti vagy nagyon szégyenlősek vagytok, vagy nálam idősebbek, vagy nincs is testvéretek. Akinek meg van és még eszébe sem jutott h. akár csak egy pillantást is vessen rá ha véletlenül meztelenül meglátja, ...hát akkor minden ok. És ha 1 kicsit kíváncsi az ember? Szerintem az is ok! És ha kíváncsi a tesó is? Az is ok?