Május 2 án van a Meztelen kertészkedés világnapja, Aki csak teheti élvezze ki a meztelen kertészkedés örömeit.
Beszállnék...
(Ez egy válasz nudelife üzenetére (2020. 04. 07. kedd 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nudizunk tesóinkkal...
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 05. 30. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 30. hétfő 00:16

Na de ki beszél itt szexről???? Eszem ágába sem jutott, ami meg igen az meg csak fantáziálás. Biztos vagyok benne h. köztetek is vannak olyanok akik már fantáziáltak arról h. milyen lehet a testvérével meztelenül lenni ( de nem dugni meg fogdosni) Legalábbis az én környezetemben az emberek fele már fantáziált erről. V. lehet hogy aberrált környezetben vagyok? Ezek olyan dolgok, h. normális esetben nem történik semmi, nem normális esetben meg...akkor meg úgyis mind1, az a család az olyan, elitélendő, a családon belüli szexet én is elitélem. De itt, mégegyszer hangsúlyozom, nem szexről van szó, csupán tinédzserek érdeklődése.
Kedves SnApy, 1ébként 2 éve volt csajom, bő 1 évig voltunk 1ütt. De nem a csj hiányt pótolom/pótoltam, de ha v.ki egy családban él ellenkező nemű tesójával, akaratlanul is érdekli a másik, főleg ha mindennap látja.
A nőgyógyász sem dugja meg, azt a páciensét aki hetente többször is jár hozzá és nem is kívánja meg, mert az a páciense. meg inkább a tesóm előtt vetkőzök le mindenféle szégyenlősség nélkül mint 1 akármilyen vizsgálaton a doktornéni előtt.
Nem tomm, de ti vagy nagyon szégyenlősek vagytok, vagy nálam idősebbek, vagy nincs is testvéretek. Akinek meg van és még eszébe sem jutott h. akár csak egy pillantást is vessen rá ha véletlenül meztelenül meglátja, ...hát akkor minden ok. És ha 1 kicsit kíváncsi az ember? Szerintem az is ok! És ha kíváncsi a tesó is? Az is ok?
Kedves SnApy, 1ébként 2 éve volt csajom, bő 1 évig voltunk 1ütt. De nem a csj hiányt pótolom/pótoltam, de ha v.ki egy családban él ellenkező nemű tesójával, akaratlanul is érdekli a másik, főleg ha mindennap látja.
A nőgyógyász sem dugja meg, azt a páciensét aki hetente többször is jár hozzá és nem is kívánja meg, mert az a páciense. meg inkább a tesóm előtt vetkőzök le mindenféle szégyenlősség nélkül mint 1 akármilyen vizsgálaton a doktornéni előtt.
Nem tomm, de ti vagy nagyon szégyenlősek vagytok, vagy nálam idősebbek, vagy nincs is testvéretek. Akinek meg van és még eszébe sem jutott h. akár csak egy pillantást is vessen rá ha véletlenül meztelenül meglátja, ...hát akkor minden ok. És ha 1 kicsit kíváncsi az ember? Szerintem az is ok! És ha kíváncsi a tesó is? Az is ok?
Minket nem kell biztatni. Simán kiülünk mi is az erkélyre. Igaz, felettünk nem lakik senki. Mondjuk a mellettünk lévő lakásban egy fiatal pár lakik. Ha véletlenül meglátnak az erkélyen, akkor gyorsan vissza bújnak a lakásba. Most már akkor is, ha ruhában vagyunk kinn.
(Ez egy válasz nudelife üzenetére (2020. 04. 06. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 06. hétfő 22:55

Minket is kukkol így néhány szomszédunk... bíztatjuk őket, hogy vetkőzzenek...
Minket is kukkol így néhány szomszédunk... bíztatjuk őket, hogy vetkőzzenek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 23:31
Törölt felhasználó (61112)

Most, hogy ilyen szépen melegszik az idő, még jobban sajnálom az alattunk lakó fiatal kiscsaj elköltözését. Nagyon szép látványt nyújtott tavaly nyáron, amikor egy szál punciban üldögélt kinn az erkélyen. Pár méterről csodálhattam meg a hatalmas csöcseit és a csempére borotvált punciját.
Mivel kitaláltak ezt a túl hisztit hogy maradj otthon akkor legalább meztelen vagyok milyen jó is
Most, hogy ilyen szépen melegszik az idő, még jobban sajnálom az alattunk lakó fiatal kiscsaj elköltözését. Nagyon szép látványt nyújtott tavaly nyáron, amikor egy szál punciban üldögélt kinn az erkélyen. Pár méterről csodálhattam meg a hatalmas csöcseit és a csempére borotvált punciját.
Budapesten valakihez haza mennék meztelenkedni
Én is szintén csak meztelen vagyok itthon amikor csak lehet
Ki merre van home office bán?
Ki merre van home office bán?
Én se egyetem meg a faszom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 25. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 25. szerda 21:58

Fél, hogy megégeti a punciját. Mondjuk főzéshez én is felöltözök, bár egy kötény jobb lenne. Lehet van is itthon valahol 1
Fél, hogy megégeti a punciját. Mondjuk főzéshez én is felöltözök, bár egy kötény jobb lenne. Lehet van is itthon valahol 1
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 03. 25. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek a főzeshez
Én úgy főzök sokkal jobb (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 08:46
Én úgy főzök sokkal jobb (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó dolog ez a homeoffice.
Szennyes ruha nem keletkezik, az biztos. Sőt, már a páromat sem kell kérlelni. Már csak főzéshez és az erkélyre menet öltözik fel. Ha megint jobb lesz az idő, akkor talán már oda sem.
Szennyes ruha nem keletkezik, az biztos. Sőt, már a páromat sem kell kérlelni. Már csak főzéshez és az erkélyre menet öltözik fel. Ha megint jobb lesz az idő, akkor talán már oda sem.
Sajnos most elég szűk lehetőségek vannak
Igen sajnos most nagyon korlátozott .....a négy fal között kellemes viszont társasággal jobb lenne
(Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 22. vasárnap 08:14

Jó nick!
Most nagyon korlátozott a textil nélküli élet.... Szinte csak itthon négy fal között
Most nagyon korlátozott a textil nélküli élet.... Szinte csak itthon négy fal között
Hol idebent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 21. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 21. szombat 21:34

Törölt felhasználó (3843642)

igen idebent jó
Jó dolog ez a homeoffice.
sajnos, mindenhol meztelenül kellene lenni
(Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2020. 03. 22. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 22. vasárnap 08:14

Jó nick!
Jó nick!
Igen meztelenül a kanapén s valaki szopna na az jó lenne most