Most a hétvégét meztelenül tudom itthon tölteni.
A mai napon mi is szinte egész nap így voltunk. Teraszon hűsítő, hintaágyban áztató!

Mai nap kivel lehetne közösen meztelenkedni?
Mi is szeretjük nagyon.
Ma is tökéletes meztelenkedős idő van, Remélem hétvégén is ilyen jó idő lesz.
Kihez lehetne csatlakozni? Kor alkat nem mellékes
az enyém is állna
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 06:45

Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal ücsörog stb
Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal ücsörog stb
és volt aki megnézett?
(Ez egy válasz tibi50 üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 04:59

most kint a kertben meztelenul reggeli kocogok bekoszonnek nagyon elvezem ha latnak
most kint a kertben meztelenul reggeli kocogok bekoszonnek nagyon elvezem ha latnak
Végre egyedül vagyok itthon. Így az egész házban és a kertben is meztelenül flangálhatok, amikor csak akarok. Remélem összejön valami a szembenlakó huszonéves hölggyel. Csak még nem tudom, hogy ne találkozzanak a fiatal barátnőmmel, akit talán a hó végén "felevathatok".
Imádok meztelenül lenni, otthon ha tehetem nincs rajtam ruha, aludni csak meztelenül tudok..

Mi is szeretünk otthon ruha nélkül a szabadságot élvezni ! "Sajnos" gyermekünk már felnőtt lett s a páromnak ok ,de nekem mivel leányzó így nem ok ! De mikor 2-esben vagyunk bent kint akkor szabadon létezünk s vagyunk ahogy lehet !
Nejem....
(Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 07. 10. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 10. szerda 09:04

Nekem ma reggel: Igen, így meztelenül voltam kint teregetni. Mi ezzel a probléma?!

Nekem ma reggel: Igen, így meztelenül voltam kint teregetni. Mi ezzel a probléma?!

Most a hajnalok reggelek eléggé hűvösek, remélem napközben már jó idő lesz.
Hol nyaraltatok?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 07. 09. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 09. kedd 09:07

Most jöttünk haza 40°-ból, nudinyaralásból a 18°-ba. Asszem ugrott az itthoni kerti meztelenkedés

Most jöttünk haza 40°-ból, nudinyaralásból a 18°-ba. Asszem ugrott az itthoni kerti meztelenkedés

Ma nem igazán volt meztelenkedésre való az idő. Szégyen szemre fel kellett öltöznünk.
Sziasztok! Hölgy pár aki fotozna?Csak privátba.