Most is, verőfényes napsütés idebent és vacsorazom ...... meztelenül.
Mivel egyedül lakom, igy rendszeres a meztelenkedés itthon.
Szerintem ebben a korban mindenki szokott masztizni, s szerintem ez így jó is
Május 1-ét kerti munkával ünnepeltem, meztelenül. Fél éves kiskutyám segített az elszaporodott borostyánok és vadszőlő ritkításában. Aztán szokás szerint odajött megsimogattatni a buksiját. Aztán jól megnyalta a farkam. Úgyhogy a natúr kertészkedés határozatlan időre felfüggesztve

Jó lenne, egy meztelenkedni szerető partner mellém. A barátnőm nem igazán kultivàlja ezt a műfajt. Pedig nagyon bírnám, ha többet lenne ruha nélkül itthon.
Tegnap már volt alkalmam az udvaron kertben hosszabb időt eltölteni meztelen. Ma is jó idő lesz, folytatom
Végre itt a jó kellemes idő.

Végre itt a jó kellemes idő.
A hétvégi napsütésben volt egy kis ruhátlan kertészkedés a teraszok vegetációjának megújítása céljából.

Szerencsére hamarosan itt a jó idő, és órákat lehet kint a kertben udvaron meztelenkedni. Tavaszi munkák, és napozás
Csak délre mentem dolgozni, így meztelenül tornázhattam a hálószoba teraszomon a délelőtti napsütésben
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 09:58

Törölt felhasználó (3843642)

Én már voltam kinn az udvaron is igaz nem napozni, csak kimentem picit.
Én már voltam kinn az udvaron is igaz nem napozni, csak kimentem picit.
(Ez egy válasz LSanyi1984 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 07:28

Egyenlőre még a lakásban vagyok meztelen, de nagyon szivesen kipróblnám egy nudista strandon vagy szabadban is. Teljesen felszabadult érzés ami tetszik

Egyenlőre még a lakásban vagyok meztelen, de nagyon szivesen kipróblnám egy nudista strandon vagy szabadban is. Teljesen felszabadult érzés ami tetszik

mar virrad meztelenul az udvaron keresztul a kertbe elveznem ha valamelyik kocogo latna
Végre javul az idő nemsokára az udvarra is kimehetünk meztelen, annélkül .hogy fáznánk.
Most jo volna ha ram nyitna a foberlo

Olvasgatom az oldalakat, és kiváncsi vagyok a véleményetekre...
Sok-sokéve masszírozok hölgyeket, gyakran a férjükkel, párjukkal együtt is.
Nyáron az egyik asszonyka kérte, hogy ne láthassam meztelenül őt a férje jelenlétéban.
Nem kis gondot okozva ezzel... yonimasszás csak úgy? csak érezni akarta, hogy ne nézzem közben...
Végüli megoldottuk... elégedetten távoztak.
Sok-sokéve masszírozok hölgyeket, gyakran a férjükkel, párjukkal együtt is.
Nyáron az egyik asszonyka kérte, hogy ne láthassam meztelenül őt a férje jelenlétéban.
Nem kis gondot okozva ezzel... yonimasszás csak úgy? csak érezni akarta, hogy ne nézzem közben...
Végüli megoldottuk... elégedetten távoztak.
Valahol meztelen szilveszteri buli?
Ó év búcsúztatás meztelen
Ó év búcsúztatás meztelen

Ki van most meztelenul?

Lovacskaztatni valo foberlo.

Pedig a főbérlő biztosan értékelné azr a méretet.
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2018. 12. 28. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 28. péntek 21:24

Imadok meztelenkedni.
Fo berlo elott boxerben szaladgalok.
Olvasgattam a hozza szolasokat erre valaszolva olyan meleg van nalam hogy meztelenul ehet egesz nap lenni.
Olvasgattam a hozza szolasokat erre valaszolva olyan meleg van nalam hogy meztelenul ehet egesz nap lenni.
Imadok meztelenkedni.