nyáron szinte alap, hogy meztelenül vagyunk otthon
Nem, nem kell bugyi.
Magassarkú kell
Meg kompatibilis időjárás, ami itt késik/elmúlt
Fröcskölőolajos kajagyártáson kívül mindent el lehet így végezni
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 05:30
Magassarkú kell

Meg kompatibilis időjárás, ami itt késik/elmúlt

Fröcskölőolajos kajagyártáson kívül mindent el lehet így végezni

A nőkannyira nem szeretnek pl egyedül meztelen lenni ozzhon nekik kell a bugyi
De minek
De minek
Most is

Most a hétvégén is lesz lehetőségem egész nap meztelenül lenni. Csak a vásárlás idejére kell valamit magamra venni.
Mi is meztelen vagyunk vagyunk otthon , A nejem meg kimondottan imád pucérkodni !
Ma is ez van mint mindig Imádok igy lenni...
Milyen jó is az meztelenkedni masztizgatni otthon:
A nőkannyira nem szeretnek pl egyedül meztelen lenni ozzhon nekik kell a bugyi
De minek
De minek
Mindig meztelen vagyok ithon
Kedden-szerdán meztelenül voltam itthon, így csináltam mindent a házban , kertben udvaron. Ma már sajnos menni kell dolgozni.
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
Hétvégén megint meztelenkedhetek kedvemre .
üdv))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))
itthon mindig meztelen vagyok.. sokszor az erkélyen is meztelenül szoktam lenni))
Most a hétvégét meztelenül tudom itthon tölteni.
A mai napon mi is szinte egész nap így voltunk. Teraszon hűsítő, hintaágyban áztató!

Mai nap kivel lehetne közösen meztelenkedni?
Mi is szeretjük nagyon.
Ma is tökéletes meztelenkedős idő van, Remélem hétvégén is ilyen jó idő lesz.
Kihez lehetne csatlakozni? Kor alkat nem mellékes
az enyém is állna
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 06:45

Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal ücsörog stb
Így nyáron mindig meztelenek vagyunk otthon. Majdnem egesznap áll a farkam ahogy a Párom meztelenül hajolgat, szetrakott lábakkal ücsörog stb
és volt aki megnézett?
(Ez egy válasz tibi50 üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 04:59

most kint a kertben meztelenul reggeli kocogok bekoszonnek nagyon elvezem ha latnak