Szerintem akik otthon meztelenkednek, nem a magamutogatás miatt csinálják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 16:58
Törölt felhasználó (3958902)

Persze. Van különbség a meztelenkedés,és a magamutogatás között

Persze. Van különbség a meztelenkedés,és a magamutogatás között
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 16:10

Törölt felhasználó (3843642)

Nem azért megyek ki meztelenül az udvarra, hogy a szomszédok lássanak, úgy is alakítottuk ki a kerítést, hogy ne lássanak be.

Dehogy nincs rosszabb... például egy hisztis férfi... az durva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 14:56

Nincs rosszabb egy hisztis nőnél. Nem kockáztatok

Nem azért megyek ki meztelenül az udvarra, hogy a szomszédok lássanak, úgy is alakítottuk ki a kerítést, hogy ne lássanak be.
Nincs rosszabb egy hisztis nőnél. Nem kockáztatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 03. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 03. hétfő 12:18

Törölt felhasználó (2704462)

Pedig a társkeresős profilképeden látható domborzat láttán azt gondolom, hogy csak a szomszédok asszonyai kapnának hisztirohamot

Pedig a társkeresős profilképeden látható domborzat láttán azt gondolom, hogy csak a szomszédok asszonyai kapnának hisztirohamot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 19:03

Nem rémisztgetem a szomszédokat ilyesmivel

Pedig lehet tetszene a szomszédoknak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 19:03

Csak a 4 fal közt.
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 14:28

Kezdetben én is csak az udvar eldugott részein meztelenkedtem, napoztam. Most már annyira megszokott lett nálam, hogy bátran bejárom az egész udvart.
Kezdetben én is csak az udvar eldugott részein meztelenkedtem, napoztam. Most már annyira megszokott lett nálam, hogy bátran bejárom az egész udvart.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 14:19

Ezt nem tudhatjuk ugye....de talán nem
Nekem van egy kis sövénnyel körül zárt "udvarom" Nyáron szeretem ott süttetni magam. Persze nem mondom,hogy nem szoktam eljátszani a gondolattal,hogy esetleg valaki véletlenül látja ezt
de ez a hely adottságaiból kifolyólag lehetetlen
A meztelenkedésem ennyiben ki is merül

Ezt nem tudhatjuk ugye....de talán nem
Nekem van egy kis sövénnyel körül zárt "udvarom" Nyáron szeretem ott süttetni magam. Persze nem mondom,hogy nem szoktam eljátszani a gondolattal,hogy esetleg valaki véletlenül látja ezt
de ez a hely adottságaiból kifolyólag lehetetlen
A meztelenkedésem ennyiben ki is merül
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 11:26

83 évesen már lehet, hogy nem a szexen jár az esze.
A meztelenkedés nem korfüggő

Beleégne a retinámba,ez biztos
Csak hát nem vágyom a látványt
Viszont Neked sok sikert a kukkolódhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 21:57
Hát ha jó a nyugdíjuk és nevükre vesznek akár
Amúgy meg mi bajod lenne a látvánnyal, nem mindennapi lenne

Törölt felhasználó (3902222)

Nyaranta én is nagyon sokat vagyok az udvaron meztelen. Ha az idő engedi akkor a kinti munkát össze kapcsolom a napozással. Meg minek koszolni azért ruhát .
83 évesen már lehet, hogy nem a szexen jár az esze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 21:06

A szemben lakó 83 éves bácsi nem is biztos,hogy örülne,ha egyszer csak beköltöznél
Szerencsére Ő nem tolja a nejét a teraszon. Azt hiszem sokkot kapnék.

A szemben lakó 83 éves bácsi nem is biztos,hogy örülne,ha egyszer csak beköltöznél

(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 20:48

Örülök ha tetszett
Bár a szembe költözést nem ígérem, de egyszer leülhetek veled szemben egy kanapéra

Örülök ha tetszett
Bár a szembe költözést nem ígérem, de egyszer leülhetek veled szemben egy kanapéra
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 19:49

Izgató a történeted
Kár,hogy nem velem szemben laksz

Izgató a történeted
Kár,hogy nem velem szemben laksz
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 19:38

Itthon általában meztelenül vagyok, nyáron az erkélyre is így járok ki. Mivel beton erkélyem és virágtartóm van ebből a szomszédok nem igazán vesznek észre semmit.
Idén viszont észrevettem, hogy a szemben lévő tömben egyre többször egyszerre jövünk ki cigizni egy 40 környéki, átlagnál csinosabb hölggyel. Először nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki, de egyre gyakrabban akadt össze a tekintetünk.
Akkor jöttem rá, hogy mivel Ő egy szinttel feljebb lakott elég sok mindenre rálátása lehet miközben az erkélyajtón jövök, ki - be. Elkezdtem rájátszani a dologra. Egyre többször álldogáltam álló farokkal az ajtóban, mintha telefonálnék és lopva figyeltem a reakcióit.
Mindig akkor kapta el a tekintetét mikor ránéztem
Ekkor kezdődött a kis játékunk. Már direkt álltam mereven és csak őt néztem. Egy darabig próbált egy darabig másfelé nézni, de végül egy beismerő mosollyal megadta magát, ezután leplezetlenül bámult. Így ment ez egy darabig, míg egyik nap melltartóban jött ki, mosollyal nyugtázta hogy a látványára masztizom. Aztán lekerült a melltartó is, megmutatta nagy, de már nem igazán feszes mellét, nagyon szexi volt.
Egyelőre ott csúcsosodott ki a kapcsolatunk, amikor egy este felkapcsolt lámpánál, az üvegajtónak támaszkodva dugtam hátulról egy hölgyet, közben végig a kukkolóm arcát figyeltem. Bár nem vagyok biztos benne, mert én cicimagasságnál lejjebb nem látom, de valószínűleg magával játszadozott közben
Idén viszont észrevettem, hogy a szemben lévő tömben egyre többször egyszerre jövünk ki cigizni egy 40 környéki, átlagnál csinosabb hölggyel. Először nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki, de egyre gyakrabban akadt össze a tekintetünk.
Akkor jöttem rá, hogy mivel Ő egy szinttel feljebb lakott elég sok mindenre rálátása lehet miközben az erkélyajtón jövök, ki - be. Elkezdtem rájátszani a dologra. Egyre többször álldogáltam álló farokkal az ajtóban, mintha telefonálnék és lopva figyeltem a reakcióit.

Ekkor kezdődött a kis játékunk. Már direkt álltam mereven és csak őt néztem. Egy darabig próbált egy darabig másfelé nézni, de végül egy beismerő mosollyal megadta magát, ezután leplezetlenül bámult. Így ment ez egy darabig, míg egyik nap melltartóban jött ki, mosollyal nyugtázta hogy a látványára masztizom. Aztán lekerült a melltartó is, megmutatta nagy, de már nem igazán feszes mellét, nagyon szexi volt.
Egyelőre ott csúcsosodott ki a kapcsolatunk, amikor egy este felkapcsolt lámpánál, az üvegajtónak támaszkodva dugtam hátulról egy hölgyet, közben végig a kukkolóm arcát figyeltem. Bár nem vagyok biztos benne, mert én cicimagasságnál lejjebb nem látom, de valószínűleg magával játszadozott közben

Itthon általában meztelenül vagyok, nyáron az erkélyre is így járok ki. Mivel beton erkélyem és virágtartóm van ebből a szomszédok nem igazán vesznek észre semmit.