Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:29
És egy kedves topiktársunk kérdezett valamit, én meg szerény tudásom szerint válaszoltam rá.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan még a szegediek közül sem tudják,hogy kétféle Sziki is van
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)
(pedig még a térképen is szerepel...) . Annál meglepőbb,hogy idetévedtél ebbe a topicba
(na persze,attól még otthon lehet...
)
Nagyon helyesen tetted
! Na persze más lenne a személyes tapasztalat...
,de ez is becsülendő!
! Na persze más lenne a személyes tapasztalat...
,de ez is becsülendő!
A kedves topiktárs köszöni a választ
Majdnem teljesen kielégitő volt
Még azt kérdezném, minek a röviditése a SZIKI? szegedi......
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:39
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak azért tévedtem erre a topikra, mert szoktam olvasgatni ezt a topikot is, ahogy sok másikat is.
Sziksósfürdő becézése...(de lehet akár rövidítés is: SZinte Ingyen Kapunk Inni
...szerintem ezt még duciladi sem hallotta
) ,de ne offoljuk szét teljesen ezt a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 21:47
...szerintem ezt még duciladi sem hallotta
) ,de ne offoljuk szét teljesen ezt a topicot
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
A kedves topiktárs köszöni a választ
Lassan véget ér a nyár, már nem sok esély lesz pucéran lenni egész nap. De aki még nem próbálta, használja ki az utolsó heteket. Nagyon kellemes.
Sajnos rövidek anyarak ,de nem kell még elkeseredni ,szeptemberben még van jó idő
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2009. 08. 11. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 11. kedd 08:09
Lassan véget ér a nyár, már nem sok esély lesz pucéran lenni egész nap. De aki még nem próbálta, használja ki az utolsó heteket. Nagyon kellemes.
tök jo idö van szuper itthon meztelenül lenni.néha fel áll a farkam
A tanga is fölösleges...
,úgysem látja senki
,bár vannak olyan munkahelyek,ahol lehetséges,de ha valakinek az otthona egyben a munkahelye is,akkor még inkább...
Sajnos nekem nem az,így csak munkaidőn kívül hódolhatok ennek (akkor viszont mindig
)
,úgysem látja senki
,bár vannak olyan munkahelyek,ahol lehetséges,de ha valakinek az otthona egyben a munkahelye is,akkor még inkább...
Sajnos nekem nem az,így csak munkaidőn kívül hódolhatok ennek (akkor viszont mindig
)
én ha a munkabol megerkezem rogton meztelenre vetkozom és igy vagyok reggelig[#vigyor 3]
jo nde jobbb lenne ha en is
Jól írtok, én is így gondolom.
Felesleges néha a ruha, hiszen saját lakásodban vagy, és érezzük már otthon jól magunkat
Felesleges néha a ruha, hiszen saját lakásodban vagy, és érezzük már otthon jól magunkat
A ruha itthon tényleg felesleges,bár az elmúlt napokban (még a fűtési szezon kezdete előtt) már komolyan elgondolkodtam azon,hogy felöltözöm (ami nálam nem semmi,tudhatja,aki ismer
) ,de szerencsére mióta fűtenek,azóta újra "szauna" van és ennek megfelelő az "öltözékem" is...
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 21. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 12:23
) ,de szerencsére mióta fűtenek,azóta újra "szauna" van és ennek megfelelő az "öltözékem" is...
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 21. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól írtok, én is így gondolom.
Azért inkább nyáron lengén, ilyenkor már nem...
Nem erre költeném a pénzt, hogy a fűtésszámláért cserébe pucér lehessek
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 18:14
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 10. 21. szerda 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A ruha itthon tényleg felesleges,bár az elmúlt napokban (még a fűtési szezon kezdete előtt) már komolyan elgondolkodtam azon,hogy felöltözöm (ami nálam nem semmi,tudhatja,aki ismer
Persze,nálam sem külön pénzért van ilyen meleg,alapból ilyen a rendszer,de ha már így alakult,akkor miért ne? Csak azért,mert odakint tél van,idebent nem muszáj felöltözni
te egyedül laksz vagy a pároddal?nem jellemzö hogy a csajok csajok csak ugy meztelenkednek otthon mert prüdek.bocsi
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 21. szerda 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 18:23
Azért inkább nyáron lengén, ilyenkor már nem...
Ha esetleg utána nézel itt, lesz válasz a kérdésedre. De igen, van párom és vele élek.
Hogy a csajok prűdek? Hát én nem tartom magam annak.
És szerintem felesleges általánosítanod, vagy szerinted itt aki nő regisztrált az prűd? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 20:16
Hogy a csajok prűdek? Hát én nem tartom magam annak.
És szerintem felesleges általánosítanod, vagy szerinted itt aki nő regisztrált az prűd? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
te egyedül laksz vagy a pároddal?nem jellemzö hogy a csajok csajok csak ugy meztelenkednek otthon mert prüdek.bocsi
Hali ez hülyeség én nős vok 3-om lányunk van mindenki éjjel-nappal,télen-nyáron meztelenül vagyunk itthon,ha családtag jön látogatóba pl:sógornőim,anyósom akkor nem öltözünk fel,sőt van amikor ők is teljesen levetkőznek,csak ha barátok ismerősök jönnek akkor öltözünk fel.Az meg,hogy a ( csajok prüdek ) a mi családunkban nem mert anyósomnak öt lánya van,és még ők is imádnak így lenni,ha itt vannak nálunk,ha otthon vannak.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 10. 21. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 21. szerda 20:16
hát barátom én sem vetem meg a pucérkodást, de amit írsz elég aberrált család lehet, vagy kicsik a lányaid és nem fogják fel, ha meg idősebbek, akkor meg pláne szégyenlősek főleg a család előtt serdülőkor velejárója... azt meg, hogy így a család mindenki tiszta meztelen azt egyszerűsen nem hiszem el, és mondom bármenynire is meztelenkedő párti vagyok ezt betegesnek tartom már
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 23. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 23. péntek 16:33
Törölt felhasználó (89944)
Hali ez hülyeség én nős vok 3-om lányunk van mindenki éjjel-nappal,télen-nyáron meztelenül vagyunk itthon,ha családtag jön látogatóba pl:sógornőim,anyósom akkor nem öltözünk fel,sőt van amikor ők is teljesen levetkőznek,csak ha barátok ismerősök jönnek akkor öltözünk fel.Az meg,hogy a ( csajok prüdek ) a mi családunkban nem mert anyósomnak öt lánya van,és még ők is imádnak így lenni,ha itt vannak nálunk,ha otthon vannak.
van benne alami igazság szerintem amiket irsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 23. péntek 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 23. péntek 18:55
Törölt felhasználó (69371)
hát barátom én sem vetem meg a pucérkodást, de amit írsz elég aberrált család lehet, vagy kicsik a lányaid és nem fogják fel, ha meg idősebbek, akkor meg pláne szégyenlősek főleg a család előtt serdülőkor velejárója... azt meg, hogy így a család mindenki tiszta meztelen azt egyszerűsen nem hiszem el, és mondom bármenynire is meztelenkedő párti vagyok ezt betegesnek tartom már
Kiskö...gök nem tartozom azok közé akit történeteket írnak ide vagy bárhová.NEM ismétlem NEM vagyunk aberrált család ez így természetes nálunk ha hiszitek ha nem.Ti meg ilyenkor élvezzetek,ha már nőbe nem tudtok.Milyen jogon mondasz a családomra bármit is ha...na mindegy nem süllyedek le a szintedre,mert nem éri meg.....A többit gondold ki magad...............................................ezek a pontok nyomdafestéket nem tűrő szavak,na erről ennyit.És a topik neve:Meztelenül otthon én erre írtam......népművészeti....

Egyip Tomi

Bad Nina