Az is teljesen más, mikor valaki otthon, egyedül van, és olyankor meztelenkedik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 04. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 04. vasárnap 10:17
Törölt felhasználó (3860152)

Tény a prűdséget le lehet vetni mint egy ruhát!! Persze megfelelő társaságban vagy körülmények közt. És tény más egy dokinál más a a barátokkal és más a családban a meztelenség!!!
Tény a prűdséget le lehet vetni mint egy ruhát!! Persze megfelelő társaságban vagy körülmények közt. És tény más egy dokinál más a a barátokkal és más a családban a meztelenség!!!
(Ez egy válasz xoot üzenetére (2018. 11. 03. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 03. szombat 10:32

Gondolom a neveltetés nagyban hozzájárul, hogy valaki prűd vagy sem. Ha igen azt is le lehet vetkőzni, ha olyan környezetbe kerül valaki. Persze nem mindegy az sem, hogy hol és milyen célból, ill ki előtt kell pucérkodni. Strand, szauna vagy orvos. Mi sem mindenki előtt és nem mindenhol meztelenkedünk. Otthon a kertben, szaunában barátokkal, de strandon inkább csak külföldön.
Ma este 8 után élőben masztiznék valaki előtt.XIII.ker. Ha érdekel,írj üzenetet.(nem privi)6 körül tudok üzenetet olvasni
Gondolom a neveltetés nagyban hozzájárul, hogy valaki prűd vagy sem. Ha igen azt is le lehet vetkőzni, ha olyan környezetbe kerül valaki. Persze nem mindegy az sem, hogy hol és milyen célból, ill ki előtt kell pucérkodni. Strand, szauna vagy orvos. Mi sem mindenki előtt és nem mindenhol meztelenkedünk. Otthon a kertben, szaunában barátokkal, de strandon inkább csak külföldön.
Tényleg azért érdekelni mire jó a prűdség mire jó másokat meg ítélni vagy elítélni azért mert merik vállalni önmagukat a testüket akár otthon akár nyilvánosan is. És miért volna egy gyerek fejlődésének akadályozója ha otthon meztelen mindenki vagy lejárnak vele a nudira? Ezeket nem igen értem de itt nem is igen kapok válasz még a prűdektől sem

Amikor csak tehetem ruha nélkül vagyok .
Azért a prűdeknek fel tennék egy kérdést mit szégyellnek??? A testük olyan amilyen miért szégyellik miért nem merik felvállalni azt ami van és mért nevelik bele a gyerekekbe a prűdséget??!!! Ezt soha nem értettem meg igazán

Itthon én is meztelen teszek-veszek. Az udvarra ugyan nem megyek ki köntös nélkül, szóval annyira nem nyilvános a dolog. Volt egy alkalom, mikor a délelőtti tévénézesem az unalmas műsorok között szundikálásba fordult át. A postás viszont tudja, hogy ha nyitva a kapu, tuti van itthon valaki. S mivel aláírós levéllel érkezett, szokásos és nyugodt módon be is jött. Kissé kellemetlen volt, hogy ő ébresztett, míg én nem a pléd alatt, hanem a tetején aludtam.
Talán élvezetesebb lett volna ha női postásunk van, de sajnos ezt nem én döntöm el...
Talán élvezetesebb lett volna ha női postásunk van, de sajnos ezt nem én döntöm el...
Én, bizony, minden ilyen helyre becsöngetnék, bekopognék. Sok jó, izgalmas helyzet kialakulhatna. Egyszer, régen, még középiskolás koromban nyáron strandfényképészként dolgoztam egy adriai kisvárosban. Az egyik szállodánál, ahol esténként a táncospárokat vagy az asztaloknál ülő társaságokat fényképeztem, nappal meg a szálló strandnán is megfordultam, egy belga, számomra középkorú nő, lehetett max 40 éves, megkért, hogy menjek föl vele a szobájába, mert beakadt a film a fényképezőgépében s nézzem meg, hogy hol a hiba, vagy vegyem ki a filmet. Fölmentünk a szobába, a nő amolyan merész mini bikiniben volt, megnéztem a gépet, valóban beakadt a film. Mondom neki, hogy teljes sötétet kell csinálni, csak úgy lehet kinyitni a gépet, erre ő leeresztette a redőnyt, de az csak félhomályt csinált. Mondom neki, hogy ez kevés, be kell bújnom valami takaró alá is és úgy nézhetem meg. Erre az ágyra mutatott, amin felhajtotta a takarót, közben valamikor mintha a bikinijét is ledobta volna magáról, de én jó kisfiú akartam maradni, hiszen akkor még szűz voltam, letérdeltem az ágy előtt, ő rám terítette a takarót. Mondtam neki, hogy fogja minden oldalról, mert még véletlenül sem szabad fénynek bejönnie a takaró alá, különben fényt kap a film. Ő kézzel, lábbal nyomta le a takarót minden oldalról, valójában rám feküdt, én kinyitottam a gépet, kiakasztottam a filmet és visszatekertem a kazettába. Föl akartam állni, de a nő csak nyomott vissza az ágyra s én ügyesen kiszabadítottam magam. Az ajtóból is húzott volna vissza, csak meg szeretné köszönni a szívességemet, de sikeresen ellenálltam és - ha jól emlékszem - álló félben lévő farokkal távoztam. Azt hisze, életem első kefélését szalasztottam el. Meztelenül, ha nemis otthon, hanem egy szállodai szobában. Ma már tudnám kezelni az ilyen váratlan helyzeteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 30. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 30. kedd 22:09
Törölt felhasználó (3857312)

Szia ! Pedig az nagyon izgalmas lehet ! Meztelenül ajtót nyitni valakinek.....
Szia ! Pedig az nagyon izgalmas lehet ! Meztelenül ajtót nyitni valakinek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 29. hétfő 16:53
Törölt felhasználó (3843642)

Én sem meztelenül fogadok vendégeket, mindig van készenlétben egy belebújós ruha, vagy köntös arra az esetre ha valaki csengetne, kopogtatna.
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót.
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót.
Meztelenül lenni nem csak a lakásban lehet, ha nem a kertben, udvaron is. Aki sokat meztelenkedik, otthon, esetleg kertészkedik, vagy valami kinti munkát végez, ott lehetnek érdekes váratlan szituációk.
Ja, ha valaki képes kopogtatás nélkül bejutni! Én jártam így. Egy vasárnap délután a testvérem döntött úgy, hogy beugrik hozzám. A kertkapu nyitva volt, mert a délelőtti és délutáni strandolás között sziesztáztam pucéran a függőágyamban. Amikor a horizontomon egymás után felbukkant az öcsém, a felesége és a két gyerek feje valóságos halálugrást hajtottam végre a fürdőköntösöm irányába, amely a kerti asztalon pihent. Elég nehéz volt a függőágyból való kiesés közben egyik kezemmel megkeresni a köpenyt, a másik kezemmel tompítani, a harmadik kezemmel felkapni a köntöst, a negyedik kezemmel pedig szépen masnira kötni a kötőjét.Azóta igyekszem nem nyitva hagyni a kertkaput
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 29. hétfő 16:53

Törölt felhasználó (3843642)

Én sem meztelenül fogadok vendégeket, mindig van készenlétben egy belebújós ruha, vagy köntös arra az esetre ha valaki csengetne, kopogtatna.
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 29. hétfő 16:28
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)

Az zavar, hogy az ember a meztelenségét közös megegyezés alapján osztja meg a többi emberrel. Tehát tök rendben van egy naturista strand, vagy egy klasszikus szauna, ahová a belépéssel beleegyeztél a házirendben foglalt öltözködési (vetkőzési) szabályokba. Egy otthonban azonban létezik a vendégjog (ez illetne engem) és a gyermekeket megillető szemérem. Nyilván most nem a fürdés, öltözés közbeni meztelenségre gondolok, hanem a mások beleegyezése nélküli mások előtti meztelenkedésbe. Talán jobban megérteti az álláspontot a Tony Erdmann című Oscar díjra jelölt német filmnek az a jelenete, ahol a házigazda a saját bénasága miatt kerül abba a helyzetbe, hogy meztelenül kell fogadnia a látogatóit.

Az zavar, hogy az ember a meztelenségét közös megegyezés alapján osztja meg a többi emberrel. Tehát tök rendben van egy naturista strand, vagy egy klasszikus szauna, ahová a belépéssel beleegyeztél a házirendben foglalt öltözködési (vetkőzési) szabályokba. Egy otthonban azonban létezik a vendégjog (ez illetne engem) és a gyermekeket megillető szemérem. Nyilván most nem a fürdés, öltözés közbeni meztelenségre gondolok, hanem a mások beleegyezése nélküli mások előtti meztelenkedésbe. Talán jobban megérteti az álláspontot a Tony Erdmann című Oscar díjra jelölt német filmnek az a jelenete, ahol a házigazda a saját bénasága miatt kerül abba a helyzetbe, hogy meztelenül kell fogadnia a látogatóit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 18:58

Nos miért kifogásolod a dolgot??? Mi zavar abban, hogy ő meztelenkedik??? A gyerekeitek előtt?
Tény a meztelenségben önmagunkat kell első sorban elfogadni. A testünket a lényünket. Az is tény sokan állítják kárnak nudira de meglátnak egy meztelen testet főként a pasik és máris van jele annak, hogy nem igen tudnak mit kezdeni zavarukkal. De a nők is is látványosan tudnak zavarban lenni. De más az otthoni meztelenkedés és más egy nudi strand és más egy intim szauna.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 07:33

főleg te eltudod e fogadni magadat, sokan ezért nem nudiznak, meg az tetszik sok fiu mondja jár de még sose volt és jön hogy neki végig áll és bámulják őt
főleg te eltudod e fogadni magadat, sokan ezért nem nudiznak, meg az tetszik sok fiu mondja jár de még sose volt és jön hogy neki végig áll és bámulják őt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 06:39

Itt nem csak az, hogy természetes érzés, hanem, hogy el tudod e vagy el mered e fogadni nem csak magtól másoktól is és azzal ami ezzel jár. Mert persze nudi strandon nem kivont kardal jár az ember de otthon egy intimebb környezetben. És mások eltudják e fogadni, azt hogy van ahol ez természetes dolog?!
Itt nem csak az, hogy természetes érzés, hanem, hogy el tudod e vagy el mered e fogadni nem csak magtól másoktól is és azzal ami ezzel jár. Mert persze nudi strandon nem kivont kardal jár az ember de otthon egy intimebb környezetben. És mások eltudják e fogadni, azt hogy van ahol ez természetes dolog?!
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 02:51

Igen, így van . Teljesen természetes a meztelenség. Nagyon kényelmes, szabad érzés.
Igen, így van . Teljesen természetes a meztelenség. Nagyon kényelmes, szabad érzés.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 10. 27. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
igen hozzá de ha jársz nudira ezt látod is ott se izgulnak fel
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 13:46

Szerintem akik sokat meztelenkednek otthon, egy idő után annyira természetessé válik, hogy fel sem tűnik, és nem zavarja őket hogy ruha nélkül vannak.
Teljesen hozzá lehet szokni a szabad meztelen érzéshez.
Teljesen hozzá lehet szokni a szabad meztelen érzéshez.
Nos miért kifogásolod a dolgot??? Mi zavar abban, hogy ő meztelenkedik??? A gyerekeitek előtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 10:10
Törölt felhasználó (2704462)

Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.