Igen, így van . Teljesen természetes a meztelenség. Nagyon kényelmes, szabad érzés.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 10. 27. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
igen hozzá de ha jársz nudira ezt látod is ott se izgulnak fel
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 13:46

Szerintem akik sokat meztelenkednek otthon, egy idő után annyira természetessé válik, hogy fel sem tűnik, és nem zavarja őket hogy ruha nélkül vannak.
Teljesen hozzá lehet szokni a szabad meztelen érzéshez.
Nos miért kifogásolod a dolgot??? Mi zavar abban, hogy ő meztelenkedik??? A gyerekeitek előtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 10:10
Törölt felhasználó (2704462)

Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.
Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.
Jó is az. Könnyű kis átlátszó nyári ruha
( mehetek hozzátok vendégségbe ? )
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 25. csütörtök 07:07

( mehetek hozzátok vendégségbe ? )

Mi többnyire meztelenül vagyunk itthon. Nyáron ha vendégek vannak, akkor a Párom szeret ruhában lenni, bugyi nélkül
Mi többnyire meztelenül vagyunk itthon. Nyáron ha vendégek vannak, akkor a Párom szeret ruhában lenni, bugyi nélkül
Tinénk nincs abban semmi rossz, néha már a gondolattól is állt.
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 25. csütörtök 03:52

Sziasztok nálunk ezzel sose volt baj mindenki mindenki elött pucér volt csak tiniként szar mikor van egy dögös anyád meg nővér hugi és apuci tiplit vágott h eltartsa a családját hát had ne mondjam egy párszor ált a lőcsős
:/

Sziasztok nálunk ezzel sose volt baj mindenki mindenki elött pucér volt csak tiniként szar mikor van egy dögös anyád meg nővér hugi és apuci tiplit vágott h eltartsa a családját hát had ne mondjam egy párszor ált a lőcsős
:/

ezzel én is egyet értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 23. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 23. kedd 21:03
Törölt felhasználó (3860152)

Sokakanak elő fordúl legyen férfi vagy nő max nem merik beismerni a dolgot!!!
Sokakanak elő fordúl legyen férfi vagy nő max nem merik beismerni a dolgot!!!
Te is szoktál meztelenkedni ?
Hol és hogyan ? (Ez egy válasz gubacs01 üzenetére (2018. 10. 13. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol és hogyan ? (Ez egy válasz gubacs01 üzenetére (2018. 10. 13. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lakásban lakom, ott nagyon sokszor vagyok ruha nélkül. Ez segített régebben is, hogy a swingerkedést kipróbáljam.

Engem ezzel a témával kapcsolatban az izgat, hogy ha elképzelem mindig olyat képzelek, hogy pl. unokatesomra vagy olyan nőre izgulok rá, akivel egyébként tabu lenne minden. De a meztelenség hatására felszabadulnának a gátlások. Rokoni kapcsolat stb...
Szerintem is így van
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 13:46

Szerintem akik sokat meztelenkednek otthon, egy idő után annyira természetessé válik, hogy fel sem tűnik, és nem zavarja őket hogy ruha nélkül vannak.
Igazad van nem lehet mindent előre bekalkulálni bármi becsúszhat, ami meglepetést okoz, de szerintem ez rátesz egy kis pluszt.Én pl nem is tudtam igazán feloldódni mikor először toppantam be páromékhoz váratlanul,le sem mertem volna vetkőzni úgy állt a........
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 21:51

Mellék hatás több is lehet!! De nézzük csak sorba egy nem előre nem betervezett mereve4dés pl vagy egy kíváncsi szomszéd vagy szerelő mert néha maradnak nyitva kapuk is, a paletta széles mindenki maga kedvére válogat

nem lehetünk egyformák, s ez így jó
még izlésre sem, amúgy duci nőként elkopna az ujjam (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 22:06
még izlésre sem, amúgy duci nőként elkopna az ujjam (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Vannak akik nyíltabbak vannak akik zárkózottabbak!!!
Vannak akik nyíltabbak vannak akik zárkózottabbak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 22:04
Törölt felhasználó (3843642)

igen
én direkt ezért ragaszkodtam hozzá
én direkt ezért ragaszkodtam hozzá
igen
én direkt ezért ragaszkodtam hozzá (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 22:02
én direkt ezért ragaszkodtam hozzá (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem mindenhol van zárt kerítés attól, hogy meztelenkednek otthon nálatok így van máshol nem feltétlen mondom ház és ház válogatja a dolgot
Nem mindenhol van zárt kerítés attól, hogy meztelenkednek otthon nálatok így van máshol nem feltétlen mondom ház és ház válogatja a dolgot
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 21:55
Törölt felhasználó (3843642)

az ha valakin látszik , hogy tetszek neki az jólesik
amúgy teljesen zárt a kerítés kintről nem látni be
egyik szomszéd tud átlátni, az meg 84 éves nem sajnálom tölle
amúgy teljesen zárt a kerítés kintről nem látni be
egyik szomszéd tud átlátni, az meg 84 éves nem sajnálom tölle