Tekintve a videóitokat imádnék a szomszédotokban lakni!
Az otthoni meztelenség egyébként igazán felszabadító érzés, én is imádom!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 07. 31. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 22:19
Az otthoni meztelenség egyébként igazán felszabadító érzés, én is imádom!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 07. 31. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi idehaza legtöbbet meztelenül flangálunk, nem igazán érdekelnek a kíváncsi tekintetek, amiből kijut a szomszéd házból. Szerencsére a szemközti szomszédasszony is igy viseli el a meleget, csak Ő legalább nyitott ablakal, félrehúzott függönnyel....
Mi idehaza legtöbbet meztelenül flangálunk, nem igazán érdekelnek a kíváncsi tekintetek, amiből kijut a szomszéd házból. Szerencsére a szemközti szomszédasszony is igy viseli el a meleget, csak Ő legalább nyitott ablakal, félrehúzott függönnyel....
Bár egy hangyányit hűvösebb az idő,de továbbra sem lehet másképp kibírni
én is csináltam!! fenomenális!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 26. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 19:37
Törölt felhasználó (888321)
Meztelenül vagyok még télen is ! Még akkor is ha megfázom .
pedig jó érzés hidd!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 08:38
Törölt felhasználó (805295)
VIP
éjjel evidens.. nappal egy top és tanga simán elfér.... (nekem nem megy a teljes meztelenkedés nappal.. csak akkor ha masztizok vagy szex.. )amúgy nem...
éjjel evidens.. nappal egy top és tanga simán elfér.... (nekem nem megy a teljes meztelenkedés nappal.. csak akkor ha masztizok vagy szex.. )amúgy nem...
Most borotváltam a farkam, meztelenül ülök a gép előtt, ezt a kommentet is így írom, álló farokkal
Én nagyon szeretek itthon meztelenül lenni. amikor hazaérek egyből dobom a ruhákat le.
bringan termeszetben isteni
Meztelenül vagyok még télen is ! Még akkor is ha megfázom .
Húúúúúú, az izgi lehetett!
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 26. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 17:59
Mindig,én is párom is..ha hazaérünk az első dolog ledobálni a ruháinkat...mondjuk ebben a hőségben az utcán sincs sokkal több textil rajtam,múltkor egy plázában össze is különbözött 2 szekuriti men ,hogy az aktuális öltözetemben maradhatok e továbbra is az ügetőpálya helyére épült objektumon belül...végül maradtam
Mindig,én is párom is..ha hazaérünk az első dolog ledobálni a ruháinkat...mondjuk ebben a hőségben az utcán sincs sokkal több textil rajtam,múltkor egy plázában össze is különbözött 2 szekuriti men ,hogy az aktuális öltözetemben maradhatok e továbbra is az ügetőpálya helyére épült objektumon belül...végül maradtam
Én azt tettem ma a nudin. De időnként meg kellett mártóznom a meleg miatt.
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 00:08
én most kiültem az erkélyre meztelenül jó idő van most..legszivesebben sétálnék egyet meztelenül
Ezt a meleget ki bírja ki ruhában?
én most kiültem az erkélyre meztelenül jó idő van most..legszivesebben sétálnék egyet meztelenül
Mi egy kicsit rosszabb helyzetben vagyunk, mert saroktelek..! Le tudtunk úgy zárni egy teret a ház mellett/mögött, hogy nem nagyon lehet belátni! Most éppen grillezünk kint itthon a szabadban meztelenül..! Olyan jó érzés...!
Én nagyon szeretek itthon meztelenkedni,mert olyankor nagyon szabadnak érzem magam.
Biztos jó dolog, de az én tapasztalatom az, hogy sokkal jobban izzad az ember ha meztelen, mintha egy megfelelő anyagú ruhadarab van rajta.
nyáron nem is szabad máskép
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2013. 07. 20. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jo itthon meztelenul

Egyip Tomi

tibor111174
Klara