Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1055   2013. 04. 27. szombat 14:12
X Törölt felhasználó (866506)
Most már tényleg le lehet dobni a ruhát, és úgy ülni a gép előtt !
#1054   2013. 04. 16. kedd 07:33
X Törölt felhasználó (850002)
Jó nektek én csak a lakásban tudok.de hamarosan nyitnak a nudik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 15. hétfő 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2013. 04. 15. hétfő 12:15
Végre meleg van. Tegnap egész nap a kertben meztelenkedünk. Nagyon kellemes érzés,
#1053   2013. 04. 16. kedd 07:26
X Törölt felhasználó (407153)
Én is imádom itthon ledobni a ruhám!
#1052   2013. 04. 15. hétfő 12:15
X Törölt felhasználó (141068)
Végre meleg van. Tegnap egész nap a kertben meztelenkedünk. Nagyon kellemes érzés,
#1051   2013. 04. 05. péntek 13:29
zsozs70 zsozs70
mi még azt sem hordunk
(Ez egy válasz Valaki71 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 07:28
Fürdés után, max egy hálóing vagy egy köntös! De nyáron még az sem.
Nem kell túlöltözni szerimtem smile
#1050   2013. 04. 05. péntek 11:27
ravenna ravenna VIP Admin
Mókás egy dolog ugye valami ősi dolgot példának felhozni.
Na igen, a nagyszakállas öregúr teremtett két lényt, egy nőt és egy férfit és jól elhelyezte őket egy idilli helyen, de hogy ne legyen egyszerű a dolga, gyorsan odarakott egy kigyót is, na meg egy "okosságot termő" fát is. És ugye azon mód elkezdett mindeki agyalni, hogy mi is legyen a következő lépés.
Szép dolog az, hogy valaki saját otthonában azt csinálja ami neki tetszik, de azért vannak évezredes normák. Az ember meg idővel olyan társas lénnyé alakult, amiben a kapcsolat nem feltétlen bizalmi szinten van, hanem sajnos erős benne sokaknál a birtoklási vágy is. És az ilyen ember nem fog más elött meztelenkedni, nem hogy kefélni.
A szélsőségesség jelen van minden egyes ember életében, találkozunk vele mindig...de azért azt én is kétlem hogyha valaki vendégségbe jön hozzánk és még ha tudja is, hogy nyáron alapvetően ruha nélkül vagyunk, hogy őket hozzánkérve önkéntes meztelenségre kérem. Azt pedig számomra elég furcsa, hogy a vendégek nálunk kezdjenek el spontán dugni. Azt hiszem elgondolkoznék azonnal, hogy legközelebb kellenek-e ők oda?
Nem pellengért állítanék a bejegyzésre, csak számomra ez már nagyon furcsa. Ami meg a Bilbiát illeti, azon bizonyos tudás fáján az alsó ágakon nem sok tudást rejtő gyümölcs lehetett, mert sokan nem érték el....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860671)
2013. 04. 05. péntek 08:51
Ebben teljesen egyetértek veled. Gondoljunk egy kicsit bele, (a következő részt hívők és a meztelenséget ellenzők figyelmébe ajánlom) mikor Isten megteremtette Ádámot és Évát mindketten meztelenek voltak és ez az állapot teljesen természetes állapot volt. Ahogy az is, hogy Isten megteremtette ezzel egyidejűleg a nemzés képességét, azonban sehol nem szerepel a bibliában az, hogy ezt csak titokban és elbújva lehet tenni. Tehát a meztelenség és a nemzés művelete is természetes és nem szégyelni való dolog. A mai törvények szerint eme dolgokat nem művelhetjük szabadon és korlátozásoktól mentesen. Erre az egyetlen lehetőség otthon van. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki előtt meztelenül rohangálunk és kefélünk. Viszont örvendetes, hogy az ismeretségi körünkben egyre többen választják ezt az életmódot. Nem egyszer fordult elő az, hogy nálunk vendégeskedő és hasonló gondolkodású pár a szemünk láttára teljesen spontán kezdett el szexelni.
#1049   2013. 04. 05. péntek 09:31
X Törölt felhasználó (857830)
Nem egyszer fordult elő az, hogy nálunk vendégeskedő és hasonló gondolkodású pár a szemünk láttára teljesen spontán kezdett el szexelni.
Hmmm... nem túlzás ez? Mert rendben, természetes tevékenység, de ugye ilyen természetes az a dolog is, amit a legtöbb ember ettől függetlenül egy kis helyiség magányában intéz. (azt most nem firtatom, hogy a Bibliát mennyiben kell efféle kérdésekben zsinórmértékül venni, illetve miért pont a Bibliát..)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 05. péntek 08:51
Ebben teljesen egyetértek veled. Gondoljunk egy kicsit bele, (a következő részt hívők és a meztelenséget ellenzők figyelmébe ajánlom) mikor Isten megteremtette Ádámot és Évát mindketten meztelenek voltak és ez az állapot teljesen természetes állapot volt. Ahogy az is, hogy Isten megteremtette ezzel egyidejűleg a nemzés képességét, azonban sehol nem szerepel a bibliában az, hogy ezt csak titokban és elbújva lehet tenni. Tehát a meztelenség és a nemzés művelete is természetes és nem szégyelni való dolog. A mai törvények szerint eme dolgokat nem művelhetjük szabadon és korlátozásoktól mentesen. Erre az egyetlen lehetőség otthon van. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki előtt meztelenül rohangálunk és kefélünk. Viszont örvendetes, hogy az ismeretségi körünkben egyre többen választják ezt az életmódot. Nem egyszer fordult elő az, hogy nálunk vendégeskedő és hasonló gondolkodású pár a szemünk láttára teljesen spontán kezdett el szexelni.
#1048   2013. 04. 05. péntek 08:51
X Törölt felhasználó (860671)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 09. szombat 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866506)
2013. 03. 09. szombat 08:23
Ahogy megszülettünk, úgy az igazi odahaza lenni !
#1047   2013. 03. 11. hétfő 13:49
X Törölt felhasználó (843676)
Lehetne a másik történetet is??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 04. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 02. 04. hétfő 09:13
Lennék a szomszédod...
#1046   2013. 03. 09. szombat 08:23
X Törölt felhasználó (866506)
Ahogy megszülettünk, úgy az igazi odahaza lenni !
(Ez egy válasz Valaki71 üzenetére (2013. 03. 09. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 09. szombat 07:28
#1045   2013. 03. 09. szombat 07:28
Valaki71 Valaki71
#1044   2013. 03. 07. csütörtök 14:08
peeti peeti
Egy pár fotót lőhetnétek erről a "tűsarkús" estéről.
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 08:57
Ma "csak tűsarkú" estét tartok!! smile Igaz valamennyire ez is öltöztet. . .
#1043   2013. 03. 07. csütörtök 13:21
Keserű Méz Keserű Méz
Tüsarkú-tanga kombináció esetleg egy comfixel....hm...ütős tud lenni smile
#1042   2013. 03. 07. csütörtök 08:57
pina noire pina noire VIP
Ma "csak tűsarkú" estét tartok!! smile Igaz valamennyire ez is öltöztet. . .
#1041   2013. 03. 07. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (827053)
kicsit erős a fantáziád,de olvasható a történet
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 12:17
A párommal mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk a lakásban. Akik hozzánk járnak már megszokták, hogy rajtunk nincs ruha. Volt aki szintén levetkőzött volt aki nem. Pár éve történt a következő dolog , nyáron a szokásunk szerint egy szál semmiben voltunk, ilyenkor elő szokott fordulni, hogy megkívánjuk egymást és egy jó szex a vége. Most is ez történt, épp egymással voltunk elfoglalva, mikor megszólalt az ajtó csengő. A párom leszállt rólam és kiment az ajtóhoz, én ott maradtam a sarokülőn még puncinedvtől csillogó álló farokkal. A párom kisvártatva mosolyogva jött vissza, hogy az ajtó előtt két középkorú hölgy áll, most mi legyen. Végül megbeszéltük, hogy visszamegy és megmondja nekik, bejöhetnek ha nem zavarja őket a meztelenségünk. Így is történt a párom ajtót nyitott nekik, ruha nélkül. A egyik vallási felekezettől jöttek, szerették volna ha meghallgatjuk őket. A párom mondta neki, hogy semmi akadálya és betessékelte őket a nappaliba, ahol én voltam még mindig álló farokkal. Ez egy kicsit meglepte őket, de leültek velünk szembe és elkezdték a mondókájukat. A párom is le ült mellém és kissé gonoszkodva, tudván azt, hogy mennyire zavarban vagyok, néha megmarkolta a farkam és és verte pár másodpercig. Ez elég volt arra, hogy egy idő után hatalmasat élvezzek . Rá párpercre a hölgyek befejezték a mondandójukat és mondták, hogy hagynak nekünk könyvet itt és pár nap múlva visszajönnek hogy beszéljünk róla. Miután elmentek a párom azt mondta , hogy na ezeket sem látjuk többet. Nem így lett. De ez már másik történet.
#1040   2013. 03. 07. csütörtök 07:09
X Törölt felhasználó (827053)
szintén
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 04. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 02. 04. hétfő 09:13
Lennék a szomszédod...
#1039   2013. 03. 07. csütörtök 03:05
X Törölt felhasználó (76641)
Nagyon izgalmas a történet én is szívesen olvasnám a folytatást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A párommal mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk a lakásban. Akik hozzánk járnak már megszokták, hogy rajtunk nincs ruha. Volt aki szintén levetkőzött volt aki nem. Pár éve történt a következő dolog , nyáron a szokásunk szerint egy szál semmiben voltunk, ilyenkor elő szokott fordulni, hogy megkívánjuk egymást és egy jó szex a vége. Most is ez történt, épp egymással voltunk elfoglalva, mikor megszólalt az ajtó csengő. A párom leszállt rólam és kiment az ajtóhoz, én ott maradtam a sarokülőn még puncinedvtől csillogó álló farokkal. A párom kisvártatva mosolyogva jött vissza, hogy az ajtó előtt két középkorú hölgy áll, most mi legyen. Végül megbeszéltük, hogy visszamegy és megmondja nekik, bejöhetnek ha nem zavarja őket a meztelenségünk. Így is történt a párom ajtót nyitott nekik, ruha nélkül. A egyik vallási felekezettől jöttek, szerették volna ha meghallgatjuk őket. A párom mondta neki, hogy semmi akadálya és betessékelte őket a nappaliba, ahol én voltam még mindig álló farokkal. Ez egy kicsit meglepte őket, de leültek velünk szembe és elkezdték a mondókájukat. A párom is le ült mellém és kissé gonoszkodva, tudván azt, hogy mennyire zavarban vagyok, néha megmarkolta a farkam és és verte pár másodpercig. Ez elég volt arra, hogy egy idő után hatalmasat élvezzek . Rá párpercre a hölgyek befejezték a mondandójukat és mondták, hogy hagynak nekünk könyvet itt és pár nap múlva visszajönnek hogy beszéljünk róla. Miután elmentek a párom azt mondta , hogy na ezeket sem látjuk többet. Nem így lett. De ez már másik történet.
#1038   2013. 03. 06. szerda 15:50
X Törölt felhasználó (778974)
Szerintem azok akik otthonukban "Ádám és Éva kösztümöt hordanak",sokkal kiegyensúlyozotabbak mentálisan,mint az átlag.Jóval kevesebb stressz éri őket,így fizikailag is egészségesebbek.Erre hivatkozva oltogatom a párocskámat is az otthoni nudizás terén.Nem tartja rossz dolognak. smile
#1037   2013. 03. 06. szerda 12:44
X Törölt felhasználó (851550)
crazya Jó lenne a " másik történetet" is olvasni! Ha kérhetlek rá........
#1036   2013. 03. 06. szerda 12:17
X Törölt felhasználó (860671)

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!