hogy mit
110/F csak lóghat eléggé?..és ha ezt mind be kell gyömöszölni egész napra a melltartóba..hát fog kelleni az a felszabadult érzés
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 06:51

Törölt felhasználó (857830)

az a kellemes felszabadult érzés mikor nem vág a gatya és lógathatom a cuccost kedvemre
ejjj... mit tudhatsz te a lógatás kellemes mivoltáról?

még nem de szeretnénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 13:08
Törölt felhasználó (884496)

Berénybe a kempingbe szoktatok menni?
az a kellemes felszabadult érzés mikor nem vág a gatya és lógathatom a cuccost kedvemre
ejjj... mit tudhatsz te a lógatás kellemes mivoltáról?

Az igaz ez egy szexoldal, az is igaz erotikusabb egy kis lenge öltözék mint a teljesen meztelen test látványa.
Viszont a meztelenkedés feltétlenül erotika töltetűnek kell lennie főleg otthon a családdal?
Az más dolog, hogy anyuci meg apuci gondolatai kicsit megugranak ilyenkor... de az ok amiért levetjük holmijainkat nem hiszem hogy magamutogatás, kacérkodás hanem az a kellemes felszabadult érzés mikor nem vág a gatya és lógathatom a cuccost kedvemre
Viszont a meztelenkedés feltétlenül erotika töltetűnek kell lennie főleg otthon a családdal?
Az más dolog, hogy anyuci meg apuci gondolatai kicsit megugranak ilyenkor... de az ok amiért levetjük holmijainkat nem hiszem hogy magamutogatás, kacérkodás hanem az a kellemes felszabadult érzés mikor nem vág a gatya és lógathatom a cuccost kedvemre

Szerintem,(és cáfoljatok meg), a könnyü alsó,bugyi sokkal izgatóbb a partner számára,mint a tök meztelenség.
Igazad van és ez akkor is így van, amikor pontosan tudod, mi rejtőzik a textil alatt. Jó, nem klottgatya-pörköltfoltos atléta kombóra értendően, de egy boxergatyeszban domborodó tudjukmi.... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 20:09
Igazad van és ez akkor is így van, amikor pontosan tudod, mi rejtőzik a textil alatt. Jó, nem klottgatya-pörköltfoltos atléta kombóra értendően, de egy boxergatyeszban domborodó tudjukmi.... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)

Ez az oldal nem csak a melegről szól,hanem a szexről is.Persze,hogy egy könnyü alsót mindenki elvisel,de ha valakiknek igy a jó ,igy a kényelmes akkor csak tessék...! Szerintem,(és cáfoljatok meg), a könnyü alsó,bugyi sokkal izgatóbb a partner számára,mint a tök meztelenség.
Szia,
Igazad van egy ido utan a konnyu tanga sokkal izgatobb, de nem mindig, en is szeretek meztelenkedni, remelem nemsokara lesz ra partnerem aki szereti mint en... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 20:09
Igazad van egy ido utan a konnyu tanga sokkal izgatobb, de nem mindig, en is szeretek meztelenkedni, remelem nemsokara lesz ra partnerem aki szereti mint en... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)

Ez az oldal nem csak a melegről szól,hanem a szexről is.Persze,hogy egy könnyü alsót mindenki elvisel,de ha valakiknek igy a jó ,igy a kényelmes akkor csak tessék...! Szerintem,(és cáfoljatok meg), a könnyü alsó,bugyi sokkal izgatóbb a partner számára,mint a tök meztelenség.
Berénybe a kempingbe szoktatok menni?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
milyen kiállású embereknek kellene csak és kizárólag ruhátlan mutatkozni, pláne otthon, ahol max a családja látja? kíváncsi volnék, csak hogy tudjam, mitől nem állna már meg a világ fejlődése, vagy a Föld forgása. Mondjad...
na ezert nem irok asehova es nem toltok kepet mert a leg tob ember csak kotekedni jar ide is mint a tobi topigba

te mit hisztizel?nem szebb valaki meztelenül?arról nem is beszélve hogy kényelmesebb!!
34 fok a tetötérben csak meztelenül és oránkénti zuhannyal viselhetö el este irány a deseda meztelen fürdözés

egyetértek.mi is
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2013. 06. 20. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 20. csütörtök 21:01

Ilyenkor? Hazaérek melóból, első a zuhany, és utána már nem öltözünk fel. Pucér család

Ilyenkor? Hazaérek melóból, első a zuhany, és utána már nem öltözünk fel. Pucér család

Szerintem is sokan, ezt a jó meleget csak így lehet kibírni, udvarra is csak szigorúan boxerban megyek ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 20. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 20. csütörtök 11:53

Törölt felhasználó (62534)

Sziasztok! Szerintem sokan vagyunk ruha nélkül
Sziasztok! Szerintem sokan vagyunk ruha nélkül
Meleg van,hat en is meztelenul vagyok kihasznalom ezt a helyzetet...
Otthon mindig meztelenül vagyok, ilyenkor forróságban a legjobb!

Ha minden jól alakul vasárnap ott leszünk!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 06. 18. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor talizunk berénybe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 13:33
Törölt felhasználó (876337)

Balatonberénybe!