én most is meztelem vagyok, régi vágyam, hogy egy szexi nudi párral megismerkedjek
Én imádok meztelenkedni. Itthon is szoktam ha csak tehetem. Titkon azért is mert sokszor hasznát veszem a páromon....

mi is
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2012. 09. 08. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
dokumentáltátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 07. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 07. péntek 22:00

Törölt felhasználó (840665)

Most is azok vagyunk : )
mi imádunk itthon (is) meztelenkedni)

Most is azok vagyunk : )
Én is meztelen vagyok, csak az a baj,h egyedül. :/
Hát igen.Lehet,hogy erre mondják azt,hogy egy jó szomszédi viszony aranyat ér
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 07. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 07. péntek 13:10

Törölt felhasználó (850002)

Szerintem én,de aztán pillanatok alatt kibújt a kis ruhájából és meztelenül maradt amíg nálam volt.....
Szerintem én,de aztán pillanatok alatt kibújt a kis ruhájából és meztelenül maradt amíg nálam volt.....
És bejön a szomszédasszony?
Ki pirult jobban el?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 07. péntek 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 07. péntek 13:01

Ki pirult jobban el?

Törölt felhasználó (850002)

Nekem pár hete bejött a szomszédasszony....
Nekem pár hete bejött a szomszédasszony....
én is meztelenül vagyok
amig csak lehet mi meztelenek vagyunk itthon most is .mert igy a legjobb sexibb stb
Tényleg nem lehet másképpen kibirni,csak tök meztelenül otthon.Az egész család/ lányok - fiuk ,felnőttek/. A fantáziám este már az egekbe van és az egésznek olyan a hatása mint a Viagrának.Imádunk csurom hidegvizesen az ágyba bujni.
Szigorúan meztelenül, máskor is, de most meg csak így lehet túlélni, ezt a hőséget !

Egész nap meztelenül vagyok, ezt a hőséget nem lehet másképp elviselni!

Én dolgozni is úgy mennék,de közszeméremsértésért lecsuknának

5 nap nonstop meztelenkedés után ma reggel nehezemre esett felöltözni. Már jó pár éve nudizunk a nyaralóban mindig nyitva a kapu ha átjönnek a szomszédok nekik már nem okoz meglepetést ha meztelenül találnak. Ebben a melegben senki kedvéért nem öltöznék fel, csak aha nagyon muszáj.
Hál´Istennek, napok óta meztelenek vagyunk. Kapu nyitva, ha idetéved valaki, vagy leszedi magáról a rucit, vagy nem. Mindenki tudja, hogy mi nudisták vagyunk. Nincs probléma!
Ebben a nagy meleg klíma nélkül máshogy elég nehezen viselhető el.
Néhány ismerősünk már megszokta, hogy megrögzött naturisták vagyunk, így nem csinál problémát abból, ha meztelenül talál itthon, ha ők jönnek, akkor nem igazán kell felöltözni.
Néhány ismerősünk már megszokta, hogy megrögzött naturisták vagyunk, így nem csinál problémát abból, ha meztelenül talál itthon, ha ők jönnek, akkor nem igazán kell felöltözni.