Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1045   2013. 03. 09. szombat 07:28
Valaki71 Valaki71
Fürdés után, max egy hálóing vagy egy köntös! De nyáron még az sem.
Nem kell túlöltözni szerimtem smile
#1044   2013. 03. 07. csütörtök 14:08
peeti peeti
Egy pár fotót lőhetnétek erről a "tűsarkús" estéről.
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2013. 03. 07. csütörtök 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 07. csütörtök 08:57
Ma "csak tűsarkú" estét tartok!! smile Igaz valamennyire ez is öltöztet. . .
#1043   2013. 03. 07. csütörtök 13:21
Keserű Méz Keserű Méz
Tüsarkú-tanga kombináció esetleg egy comfixel....hm...ütős tud lenni smile
#1042   2013. 03. 07. csütörtök 08:57
pina noire pina noire VIP
Ma "csak tűsarkú" estét tartok!! smile Igaz valamennyire ez is öltöztet. . .
#1041   2013. 03. 07. csütörtök 07:10
X Törölt felhasználó (827053)
kicsit erős a fantáziád,de olvasható a történet
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860671)
2013. 03. 06. szerda 12:17
A párommal mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk a lakásban. Akik hozzánk járnak már megszokták, hogy rajtunk nincs ruha. Volt aki szintén levetkőzött volt aki nem. Pár éve történt a következő dolog , nyáron a szokásunk szerint egy szál semmiben voltunk, ilyenkor elő szokott fordulni, hogy megkívánjuk egymást és egy jó szex a vége. Most is ez történt, épp egymással voltunk elfoglalva, mikor megszólalt az ajtó csengő. A párom leszállt rólam és kiment az ajtóhoz, én ott maradtam a sarokülőn még puncinedvtől csillogó álló farokkal. A párom kisvártatva mosolyogva jött vissza, hogy az ajtó előtt két középkorú hölgy áll, most mi legyen. Végül megbeszéltük, hogy visszamegy és megmondja nekik, bejöhetnek ha nem zavarja őket a meztelenségünk. Így is történt a párom ajtót nyitott nekik, ruha nélkül. A egyik vallási felekezettől jöttek, szerették volna ha meghallgatjuk őket. A párom mondta neki, hogy semmi akadálya és betessékelte őket a nappaliba, ahol én voltam még mindig álló farokkal. Ez egy kicsit meglepte őket, de leültek velünk szembe és elkezdték a mondókájukat. A párom is le ült mellém és kissé gonoszkodva, tudván azt, hogy mennyire zavarban vagyok, néha megmarkolta a farkam és és verte pár másodpercig. Ez elég volt arra, hogy egy idő után hatalmasat élvezzek . Rá párpercre a hölgyek befejezték a mondandójukat és mondták, hogy hagynak nekünk könyvet itt és pár nap múlva visszajönnek hogy beszéljünk róla. Miután elmentek a párom azt mondta , hogy na ezeket sem látjuk többet. Nem így lett. De ez már másik történet.
#1040   2013. 03. 07. csütörtök 07:09
X Törölt felhasználó (827053)
szintén
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 04. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 02. 04. hétfő 09:13
Lennék a szomszédod...
#1039   2013. 03. 07. csütörtök 03:05
X Törölt felhasználó (76641)
Nagyon izgalmas a történet én is szívesen olvasnám a folytatást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A párommal mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk a lakásban. Akik hozzánk járnak már megszokták, hogy rajtunk nincs ruha. Volt aki szintén levetkőzött volt aki nem. Pár éve történt a következő dolog , nyáron a szokásunk szerint egy szál semmiben voltunk, ilyenkor elő szokott fordulni, hogy megkívánjuk egymást és egy jó szex a vége. Most is ez történt, épp egymással voltunk elfoglalva, mikor megszólalt az ajtó csengő. A párom leszállt rólam és kiment az ajtóhoz, én ott maradtam a sarokülőn még puncinedvtől csillogó álló farokkal. A párom kisvártatva mosolyogva jött vissza, hogy az ajtó előtt két középkorú hölgy áll, most mi legyen. Végül megbeszéltük, hogy visszamegy és megmondja nekik, bejöhetnek ha nem zavarja őket a meztelenségünk. Így is történt a párom ajtót nyitott nekik, ruha nélkül. A egyik vallási felekezettől jöttek, szerették volna ha meghallgatjuk őket. A párom mondta neki, hogy semmi akadálya és betessékelte őket a nappaliba, ahol én voltam még mindig álló farokkal. Ez egy kicsit meglepte őket, de leültek velünk szembe és elkezdték a mondókájukat. A párom is le ült mellém és kissé gonoszkodva, tudván azt, hogy mennyire zavarban vagyok, néha megmarkolta a farkam és és verte pár másodpercig. Ez elég volt arra, hogy egy idő után hatalmasat élvezzek . Rá párpercre a hölgyek befejezték a mondandójukat és mondták, hogy hagynak nekünk könyvet itt és pár nap múlva visszajönnek hogy beszéljünk róla. Miután elmentek a párom azt mondta , hogy na ezeket sem látjuk többet. Nem így lett. De ez már másik történet.
#1038   2013. 03. 06. szerda 15:50
X Törölt felhasználó (778974)
Szerintem azok akik otthonukban "Ádám és Éva kösztümöt hordanak",sokkal kiegyensúlyozotabbak mentálisan,mint az átlag.Jóval kevesebb stressz éri őket,így fizikailag is egészségesebbek.Erre hivatkozva oltogatom a párocskámat is az otthoni nudizás terén.Nem tartja rossz dolognak. smile
#1037   2013. 03. 06. szerda 12:44
X Törölt felhasználó (851550)
crazya Jó lenne a " másik történetet" is olvasni! Ha kérhetlek rá........
#1036   2013. 03. 06. szerda 12:17
X Törölt felhasználó (860671)
#1035   2013. 02. 04. hétfő 09:13
X Törölt felhasználó (105041)
Lennék a szomszédod...
#1034   2013. 02. 04. hétfő 06:43
X Törölt felhasználó (863633)
Nem rossz dolog átlátni valakihez vendégségbe, aki épp tök meztelen otthon. smile Izgalmas, ha úgy fogadják az embert egy kávéra... smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 02. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836133)
2013. 02. 02. szombat 16:45
imádom, szerencsére azóta a szomszéd srác is átjár hozzám smile )
#1033   2013. 02. 03. vasárnap 20:38
X Törölt felhasználó (812518)
Hát hozzád én is örömmel eljárnék egy kis meztelenkedésre! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 02. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (836133)
2013. 02. 02. szombat 16:45
#1032   2013. 02. 02. szombat 16:45
X Törölt felhasználó (836133)
#1031   2013. 02. 01. péntek 23:40
X Törölt felhasználó (407153)
Mi is imádunk meztelenkedni, szerencsére nem tabu nálunk sem!
#1030   2013. 02. 01. péntek 22:46
husband35 husband35
Én most így gépezek,imádok meztelenül lenni vigyor2
#1029   2013. 02. 01. péntek 09:31
X Törölt felhasználó (843676)
Én is meztelen vagyok miindig itthon! most is!
#1028   2013. 02. 01. péntek 06:30
X Törölt felhasználó (834309)
A nyári jó időben a reggeli kávé, meztelenül a teraszon erkélyen......
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 30. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (421345)
2013. 01. 30. szerda 16:43
Alig várom a tavaszt! Otthon csak is pucéran vagyunk, de amikor má rkimehetek az udvarra is, az az igazi.
#1027   2013. 01. 31. csütörtök 11:06
zsozs70 zsozs70
mi is így vagyunk vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 30. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (421345)
2013. 01. 30. szerda 16:43
Alig várom a tavaszt! Otthon csak is pucéran vagyunk, de amikor má rkimehetek az udvarra is, az az igazi.
#1026   2013. 01. 30. szerda 16:43
X Törölt felhasználó (421345)

... 74 75 76 77 78 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2545db
Utolsó üzenet: 2025. 10. 21. kedd

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!