Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#855   2011. 06. 29. szerda 21:11
CandurBandi CandurBandi
Sziasztok!
Én minden este fürdés után teljesen meztelenül vagyok itthon. Egyszer történt, hogy a feleségem barátnője eljött hozzánk. Fürdéssel pont végeztem és törölköztem a fűrdőben. Hirtelen benyitott valaki, hát én is meglepődtem, de a barátnő is. Mindketten néztünk egymásra, és nem tudtunk szólni, majd megmosta a kezét a hölgy mintha mi sem történt volna, és kiment. Ezután felvettem egy boxertés kimentem hozzájuk beszélgetni, majd ment az asszony fürödni, és mikor kijött( persze ő bátran meztelenül), elkezdtünk beszélgetni, hogy ki hogy van otthon. Ekkor derült ki, hogy a barátnő is a meztelenkedés híve, és megkérdezte, hogy nem zavarna bennünket, ha fürdés után meztelenül folytatnánk a beszélgetésünket. Nem mondtunk nemet. Mire kijött a fürdőből én is megszabadultam a boxer alsómtól. Mikor megláttam most nekem állt el aszavam egy pillanatra, de utánna nagyon jót beszélgettünk éjjszakába nyúlóan. Azóta már többször találkoztunk, és most már nem lepődünk meg egymás előtt.
#854   2011. 06. 29. szerda 20:18
soldath soldath
Ez azért vicces picit! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 06. 29. szerda 11:43
hát, lehet, h szeretnétek szomszédok lenni itt, de egyelőre nem érné meg, mert amilyen idő van, nemhogy nem megyek bele, de szívem szerint le is bontanám a medencét rolleyes
amúgy ma is jól megjártam. meztelenül voltam itthon, tettem-vettem, csináltam a dolgomat, erre vki csöngetett. gyors rohantam az emeletre, felöltözés, vissza lefutok, rohanok a kapuhoz, és szegény ember csak nézett rám mikor beengedtem, mert sztem azt gondolta, h biztos szex közben zavart meg, mert gyorsabban vettem a levegőt nyes
tisztára zavarba jött smile
#853   2011. 06. 29. szerda 11:43
X Törölt felhasználó (33028) VIP
hát, lehet, h szeretnétek szomszédok lenni itt, de egyelőre nem érné meg, mert amilyen idő van, nemhogy nem megyek bele, de szívem szerint le is bontanám a medencét rolleyes
amúgy ma is jól megjártam. meztelenül voltam itthon, tettem-vettem, csináltam a dolgomat, erre vki csöngetett. gyors rohantam az emeletre, felöltözés, vissza lefutok, rohanok a kapuhoz, és szegény ember csak nézett rám mikor beengedtem, mert sztem azt gondolta, h biztos szex közben zavart meg, mert gyorsabban vettem a levegőt nyes
tisztára zavarba jött smile
#852   2011. 06. 29. szerda 07:56
Meztelen ember Meztelen ember
Ilyen szomszédra vágyom én is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2011. 06. 18. szombat 20:27
mi tegnap akartunk egy kis meztelen fürdőzést a kertben, de elromlott az idő... pedig életemben először engem is felizgatott a dolog.
eddig kifejezetten utáltam, h vki tuti néz a szomszédból (pont ránk látni), de tegnap a férjem úgy kérdezte, h azonnal felizgultam rá... hiába... jött az eső....
#851   2011. 06. 19. vasárnap 11:01
soldath soldath
Szívesen lennék a szomszéd!!! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2011. 06. 18. szombat 20:27
mi tegnap akartunk egy kis meztelen fürdőzést a kertben, de elromlott az idő... pedig életemben először engem is felizgatott a dolog.
eddig kifejezetten utáltam, h vki tuti néz a szomszédból (pont ránk látni), de tegnap a férjem úgy kérdezte, h azonnal felizgultam rá... hiába... jött az eső....
#850   2011. 06. 18. szombat 20:27
X Törölt felhasználó (33028)
#849   2011. 06. 17. péntek 09:31
exhi1 exhi1
Két hetes lakásfelújításon vagyunk túl, festés stb. Két hétig szinte folyamatosan meztelenül voltunk itthon nagyon élveztük, na nem a felújítást hanem a hosszú időt amit meztelenül tölthettünk. A szomszédoknak is jutott egy kis látnivaló, hiszen a barátnőm meztelenül takarította az ablakot, én meztelenül festettem, szereltem az erkélyen, jó buli volt így utólag.
#848   2011. 06. 09. csütörtök 15:46
bella83 bella83 VIP
a meztelenkedés jó dolog, izgató, "tiszta és egyben mocskos".... én fürdés után imádok meztelenkedni, főleg, amikor még érzem, hogy van pár csepp víz a hátamon és elkezd lefelé csorogni.. meglátom magam a tükörben, akkor meg rám jön a masztizhatnék és akkor nincs megállás
#847   2011. 06. 06. hétfő 22:23
attilla_6 attilla_6
en is imadok mesztelenkedni most is mesztelen vagyok :P
#846   2011. 06. 06. hétfő 15:54
X Törölt felhasználó (806630)
Én is egész nap meztelen vagyok. A kertben is úgy napozok.
#845   2011. 06. 06. hétfő 14:15
taki89 taki89
a jóó ídő itt van és én is szeretek meztelen lenni de ma szeretnék leszopni valakit dunaujjváros környékéröl !!ha nemzavar hogy fíú vagyok irj!! legg később este hatig!!
#844   2011. 06. 06. hétfő 14:10
X Törölt felhasználó (800953)
Most is meztelenül vagyok, és így kellemes, jó érzés.
#843   2011. 06. 06. hétfő 07:40
Meztelen ember Meztelen ember
Akár most már egésznap lehetünk meztelenek, ez nagyon jó dolog.
#842   2011. 06. 04. szombat 01:28
husband35 husband35 VIP
Én most is így vagyok és nagyon élvezem,szerintem van bennem egy kis egészséges magamutogatás,de ez szerintem normális... finom
#841   2011. 06. 01. szerda 23:30
BigJoe23 BigJoe23
neem, csak azok miatt akik nem mernek ilyen helyre menni, csak irígylik... a tipikus középszerű emberek, akiknek fogalmuk sincs mi az,de be kell tiltani.... gondolom ismered a tipust...
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2011. 04. 23. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 23. szombat 01:48
miért? szétlopnák? smile
#840   2011. 05. 31. kedd 12:20
simit simit
Jó dolog otthon kényelmesen lenni...és még az idő is kedvez mostantól... smile
#839   2011. 04. 23. szombat 02:52
lacaka77 lacaka77
Sziasztok! Az a legjobb, hogy nem kell itthon ruhában lennem, meztelen mászkálok egész nap. így fekszek ,kelek, ha áll a szerszámom, állni akar a szerszámom, hadd álljon, nem zavarja semmi sem, nincsen gátló tényező.. És a legjobb meg az lenne, ha lenne egy párom akivel együtt lehetnék. Meztelenkednénk egész nap a lakásban is. Ha van olan csaj akkor nyugodtan jelentkezhet, itt várom válaszát vagy a kozma1229@citromail.hu cimemre
Puszi minden csajnak
#838   2011. 04. 23. szombat 01:48
totthek totthek
miért? szétlopnák? smile
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 06. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 06. szerda 17:10
valószínüleg a tipikus magyar mentalitás miatt...
#837   2011. 04. 22. péntek 09:54
exhi1 exhi1
A tegnapi meleg napsütésben egész du. az erkélyen napoztam, nagyon kellemes volt.
#836   2011. 04. 21. csütörtök 11:43
X Törölt felhasználó (731310)
Mi most is meztelenek vagyunk a házban, és az erkély ajtó előtt elhúztam a függönyt. Ha valaki benéz az utcáról, kis szerencsével láthat is bennünk néha... smile

... 81 82 83 84 85 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!