Sziasztok!
Én minden este fürdés után teljesen meztelenül vagyok itthon. Egyszer történt, hogy a feleségem barátnője eljött hozzánk. Fürdéssel pont végeztem és törölköztem a fűrdőben. Hirtelen benyitott valaki, hát én is meglepődtem, de a barátnő is. Mindketten néztünk egymásra, és nem tudtunk szólni, majd megmosta a kezét a hölgy mintha mi sem történt volna, és kiment. Ezután felvettem egy boxertés kimentem hozzájuk beszélgetni, majd ment az asszony fürödni, és mikor kijött( persze ő bátran meztelenül), elkezdtünk beszélgetni, hogy ki hogy van otthon. Ekkor derült ki, hogy a barátnő is a meztelenkedés híve, és megkérdezte, hogy nem zavarna bennünket, ha fürdés után meztelenül folytatnánk a beszélgetésünket. Nem mondtunk nemet. Mire kijött a fürdőből én is megszabadultam a boxer alsómtól. Mikor megláttam most nekem állt el aszavam egy pillanatra, de utánna nagyon jót beszélgettünk éjjszakába nyúlóan. Azóta már többször találkoztunk, és most már nem lepődünk meg egymás előtt.
Én minden este fürdés után teljesen meztelenül vagyok itthon. Egyszer történt, hogy a feleségem barátnője eljött hozzánk. Fürdéssel pont végeztem és törölköztem a fűrdőben. Hirtelen benyitott valaki, hát én is meglepődtem, de a barátnő is. Mindketten néztünk egymásra, és nem tudtunk szólni, majd megmosta a kezét a hölgy mintha mi sem történt volna, és kiment. Ezután felvettem egy boxertés kimentem hozzájuk beszélgetni, majd ment az asszony fürödni, és mikor kijött( persze ő bátran meztelenül), elkezdtünk beszélgetni, hogy ki hogy van otthon. Ekkor derült ki, hogy a barátnő is a meztelenkedés híve, és megkérdezte, hogy nem zavarna bennünket, ha fürdés után meztelenül folytatnánk a beszélgetésünket. Nem mondtunk nemet. Mire kijött a fürdőből én is megszabadultam a boxer alsómtól. Mikor megláttam most nekem állt el aszavam egy pillanatra, de utánna nagyon jót beszélgettünk éjjszakába nyúlóan. Azóta már többször találkoztunk, és most már nem lepődünk meg egymás előtt.
Ez azért vicces picit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 29. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 29. szerda 11:43

Törölt felhasználó (33028)
VIP

hát, lehet, h szeretnétek szomszédok lenni itt, de egyelőre nem érné meg, mert amilyen idő van, nemhogy nem megyek bele, de szívem szerint le is bontanám a medencét
amúgy ma is jól megjártam. meztelenül voltam itthon, tettem-vettem, csináltam a dolgomat, erre vki csöngetett. gyors rohantam az emeletre, felöltözés, vissza lefutok, rohanok a kapuhoz, és szegény ember csak nézett rám mikor beengedtem, mert sztem azt gondolta, h biztos szex közben zavart meg, mert gyorsabban vettem a levegőt
tisztára zavarba jött

amúgy ma is jól megjártam. meztelenül voltam itthon, tettem-vettem, csináltam a dolgomat, erre vki csöngetett. gyors rohantam az emeletre, felöltözés, vissza lefutok, rohanok a kapuhoz, és szegény ember csak nézett rám mikor beengedtem, mert sztem azt gondolta, h biztos szex közben zavart meg, mert gyorsabban vettem a levegőt

tisztára zavarba jött

hát, lehet, h szeretnétek szomszédok lenni itt, de egyelőre nem érné meg, mert amilyen idő van, nemhogy nem megyek bele, de szívem szerint le is bontanám a medencét
tisztára zavarba jött

tisztára zavarba jött

Ilyen szomszédra vágyom én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 20:27

mi tegnap akartunk egy kis meztelen fürdőzést a kertben, de elromlott az idő... pedig életemben először engem is felizgatott a dolog.
eddig kifejezetten utáltam, h vki tuti néz a szomszédból (pont ránk látni), de tegnap a férjem úgy kérdezte, h azonnal felizgultam rá... hiába... jött az eső....
eddig kifejezetten utáltam, h vki tuti néz a szomszédból (pont ránk látni), de tegnap a férjem úgy kérdezte, h azonnal felizgultam rá... hiába... jött az eső....
Szívesen lennék a szomszéd!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 18. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 18. szombat 20:27

mi tegnap akartunk egy kis meztelen fürdőzést a kertben, de elromlott az idő... pedig életemben először engem is felizgatott a dolog.
Két hetes lakásfelújításon vagyunk túl, festés stb. Két hétig szinte folyamatosan meztelenül voltunk itthon nagyon élveztük, na nem a felújítást hanem a hosszú időt amit meztelenül tölthettünk. A szomszédoknak is jutott egy kis látnivaló, hiszen a barátnőm meztelenül takarította az ablakot, én meztelenül festettem, szereltem az erkélyen, jó buli volt így utólag.
a meztelenkedés jó dolog, izgató, "tiszta és egyben mocskos".... én fürdés után imádok meztelenkedni, főleg, amikor még érzem, hogy van pár csepp víz a hátamon és elkezd lefelé csorogni.. meglátom magam a tükörben, akkor meg rám jön a masztizhatnék és akkor nincs megállás
en is imadok mesztelenkedni most is mesztelen vagyok :P
Én is egész nap meztelen vagyok. A kertben is úgy napozok.
a jóó ídő itt van és én is szeretek meztelen lenni de ma szeretnék leszopni valakit dunaujjváros környékéröl !!ha nemzavar hogy fíú vagyok irj!! legg később este hatig!!
Most is meztelenül vagyok, és így kellemes, jó érzés.
Akár most már egésznap lehetünk meztelenek, ez nagyon jó dolog.
Én most is így vagyok és nagyon élvezem,szerintem van bennem egy kis egészséges magamutogatás,de ez szerintem normális...

neem, csak azok miatt akik nem mernek ilyen helyre menni, csak irígylik... a tipikus középszerű emberek, akiknek fogalmuk sincs mi az,de be kell tiltani.... gondolom ismered a tipust...
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2011. 04. 23. szombat 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó dolog otthon kényelmesen lenni...és még az idő is kedvez mostantól...

Sziasztok! Az a legjobb, hogy nem kell itthon ruhában lennem, meztelen mászkálok egész nap. így fekszek ,kelek, ha áll a szerszámom, állni akar a szerszámom, hadd álljon, nem zavarja semmi sem, nincsen gátló tényező.. És a legjobb meg az lenne, ha lenne egy párom akivel együtt lehetnék. Meztelenkednénk egész nap a lakásban is. Ha van olan csaj akkor nyugodtan jelentkezhet, itt várom válaszát vagy a kozma1229@citromail.hu cimemre
Puszi minden csajnak
Puszi minden csajnak
miért? szétlopnák?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2011. 04. 06. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)

A tegnapi meleg napsütésben egész du. az erkélyen napoztam, nagyon kellemes volt.
Mi most is meztelenek vagyunk a házban, és az erkély ajtó előtt elhúztam a függönyt. Ha valaki benéz az utcáról, kis szerencsével láthat is bennünk néha...