A feleségem rászokott a kertben a puncinapoztatásra, széttárja a lábait a napágyon és élvezi az UV áldásos hatását

Lassan eléri a sövény a kellő magasságot és akkor már a kertben is lehet meztelenül mászkálnunk , napoznunk , még egy kis türelem és végre jöhet ami kellemes napozós délutánok
De sok ágaktol karcolt pasi lesz a környéketeken!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 08:29

Lassan eléri a sövény a kellő magasságot és akkor már a kertben is lehet meztelenül mászkálnunk , napoznunk , még egy kis türelem és végre jöhet ami kellemes napozós délutánok
Ki az aki meri vállalni,....- hogy meztelen van otthon ebben a hőségben,,,,???
Én még télen is sokat vagyok ruha nélkül a meleg lakásban,ebben a hőségben meg pláne,hogy igy vagyok.pl.most is...volt is már belőle néhány vicces sztori,de a sokszor nálam tanyázó rokonok,barátok már be vannak tanitva...ha jönnek előtte időben szólni...
Eljen a meztelenseg!
Én is birom.
Egy ilyen Hölgy mellett peddig eszemágában sem lenne felöltözni!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 23:08
Én is birom.
Egy ilyen Hölgy mellett peddig eszemágában sem lenne felöltözni!!!!

Törölt felhasználó (2317382)

Én még télen is sokat vagyok ruha nélkül a meleg lakásban,ebben a hőségben meg pláne,hogy igy vagyok.pl.most is...volt is már belőle néhány vicces sztori,de a sokszor nálam tanyázó rokonok,barátok már be vannak tanitva...ha jönnek előtte időben szólni...
Az igazi nő bárhogyan is van Nő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 23:08
Törölt felhasználó (2317382)

én, pl. most is .
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:30

Ki az aki meri vállalni,....- hogy meztelen van otthon ebben a hőségben,,,,???
én is meztelen vagyok, föleg ebben a melegben: )
Èn is ràszoktam az exemtől aztàn szétmentünk ès mègis megmaradt. Egyre lazàbbra vettem lakótelep màsodik emelet egy lehelettel mèg magassabb mint az àtlag nem zavartattam magam . Nyàron erkèlyre cigizni àdám kosztumbe simàn . Reggelente mire kièrtem a kàvèval mèg kèszen àllva kardoztam a levegőt is rendszeresen. Szabadsàg lazasàg egynek èreztem magam a termèszettel. Egy idő múlva feltűnt hogy a kutyasètàltató nènik napszaktól független mindig megjelennek az erkèly alatt. Van hogy oda vissza cikàznak felvàltva . Sunyulva meg meg torpanva hosszasan az ebeket mèltatjàk minden ok nèlkül . Egyazer csak leesett hogy az ègnek àlló farkam figyelgetik mert nem is olyan magas az a 2sodik ès a kisasztal amin tàmaszkodok semmit sem takarva belógó èkességem kukkoljàk.
bent termeszetes kint elvezem
Átlesnék a sövényen! Farkinca69!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 08:29

Most már jó idő van kinn előbb voltam int virágokat locsolni nem hiányzott a bugyi.
A mai kánikulában teszünk rá ki lát ki nem , irány az udvar napozni !
én is az udvaron fogok ma lenni egész nap
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:53

Sziasztok.Én csak a házban merek Ádám kosztümben lofrálni.
utcáról nem látni be az udvarra
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi eddig is tettünk rá!!! Nem szégyeljük magunk és ennyi! Akinek nem tetszik nem néz oda!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:53

(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:58

(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)

én is az udvaron fogok ma lenni egész nap
Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról