van is mit nézni rajtad nagyon dögösen nézel ki
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 11. 09. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 09. kedd 09:09

Tegnap találkoztam egy volt szomszédommal, aki szemben lakott. Bevallotta, hogy azért vett magának távcsövet, hogy engem kukkolhasson otthon este. Akkor egy társasház tetőterében laktam és mivel a szemközti házak jó messze voltak (legalábbis szabad szemmel) nem sokat törődtem azzal, hogy behúzgáljam a sötétítőt, ha égett bent a villany. Reggel és este meztelenül szaladgálok a lakásban vagy öt percet, mire felkerül a ruha és a smink
. Ő ezekre az idószakokra specializálta magát, főleg a téli estéken. Mondtam neki, hogy egészségére.

Én a férj vagyok,erről eszembe jutott egy sztori.A meztelenséget mi is imádjuk a párommal és mikor még nem voltak gyerekek volt úgy,hogy meztelenül ülve a konyhában elém térdelt párom és jól leszopott.Vagy mikor teregetett én mögé álltam és jól megdugtam és nem érdekelt,hogy megláthatnak.Ma már figyelmesebbek vagyunk...

Mázlista a párod
de erről igazán készíthetnétek fotókat

a fenét van hideg! lehet kapni a CBA üzleteiben faszharisnyát, s-m és xl méretekben, van gyapjú és testbarát latex annyagú is! mi kipróbáltik, mit mondjak, jó érzés a gyapjút viselni, pláne ha kicsit beáztatod kéz meleg citromsavas vízbe....pont olyan mintha egy nedves muffba lenne a farkad! - legalábbis a párom ezt mondta, de igaza lehet, mert nekem a szilikon vibri jött be igazén, nem az elemes, hanem a tekerős!
Ha csak a párommal vagyok akkor egésznap meztelenül vagyok. Nagyon jó úgy lenni
Benne vagyunk a télben, de nálunk is ha csak lehet meztelenül vagyunk. Igaz, a fűtés kicsit többe kerül.Szerdánként átjönnek a syomszédok szaunázni, igy természetesen ők is levetkőznek. Nagyon jól érezzük magunkat. Bizom benne több is lesz ebből.Már enyhe célzások voltak a köyös szexre. Csak nem vagyunk elég bátrak.
Tegnap meztelenül töltöttem otthon a szabadnapom, tök jó volt. Egy kis tv, egy kis főzőcske. A konyhában ténykedve észrevettem , hogy a szemben lévő ház egyik felettünk lévő szintjén egy hölgy kinn áll az erkélyen. Amikor felnéztem hozzá akkor intett. Nem is foglalkoztam vele készítettem tovább az ebédemet, de amikor megfordultam megint akkor megint intett, visszaintetem, erre ő a
. A konyhánk ablakán nincs egy ideje függöny bent meg égett a villany, akkor jöttem rá, hogy tökéletesen belát hozzánk. Jó kis délelőtti "főző" műsort tartottam neki. Ma munkába indulva a parkolóban szembejött, fülig érő szájjal mosolyogva kérdezte mikor lesz a következő műsornap, mert nagyon élvezte.

Mi általában meztelenül vagyunk otthon vagy egy-két ismerős akit ez nem zavar, és ha bejönnek természetesen viselkednek, esetleg ők is levetkőznek, azonban ha valik olyan jön akit tudjuk, hogy ez zavar, mielőtt ajtót nyitunk természetesen felöltözünk...
Ez ismerős. Nálunk is minden reggel és este eljátszódik. Ha nincsenek otthon a gyerekek, akkor hála istennek nem is korlátozódik 5 percre.
Kb. 1 hónapja a külső bejárati ajtónk leszakadt és csak a belső van fent, ami telibe üveges. Szemből az utcáról nem látni be, de a telek sarka mellől már látszik a fürdőszobánk előtti rész és a tükör. Szóval aki ott álldogál vagy csak épp arra jár, annak lehetnek jó élményei. Nemrég kőművesek is jártak hozzánk dolgozni. Ők jól nevelt módon becsengettek és kimentem értük a kapuhoz, azaz tudtuk, hogy jönnek. Utolsó nap hiába vártuk a csengetést, csak nem szólt. A feleségem meg nem zavartatva magát egy darabig meztelenül, majd egy szál bugyiban járt-kelt a lakásban. Mondtam is neki, hogy igen bátor, mert mi van, ha itt vannak a kőművesek. Gondoltam meg is nézem. Ki sem kellett menni, láttam a lepakolt cuccaikat az ablakon át. Aznap valamiért bejöttek a kapun. Mondom is neki, hogy : Nézőközönséged van. A válasz csak annyi volt: sz@rok rá ...
Mikor kimentem hozzájuk mindegyik azon az udvarszakaszon ácsorgott, ahonnan telibe belátni. (Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 11. 09. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb. 1 hónapja a külső bejárati ajtónk leszakadt és csak a belső van fent, ami telibe üveges. Szemből az utcáról nem látni be, de a telek sarka mellől már látszik a fürdőszobánk előtti rész és a tükör. Szóval aki ott álldogál vagy csak épp arra jár, annak lehetnek jó élményei. Nemrég kőművesek is jártak hozzánk dolgozni. Ők jól nevelt módon becsengettek és kimentem értük a kapuhoz, azaz tudtuk, hogy jönnek. Utolsó nap hiába vártuk a csengetést, csak nem szólt. A feleségem meg nem zavartatva magát egy darabig meztelenül, majd egy szál bugyiban járt-kelt a lakásban. Mondtam is neki, hogy igen bátor, mert mi van, ha itt vannak a kőművesek. Gondoltam meg is nézem. Ki sem kellett menni, láttam a lepakolt cuccaikat az ablakon át. Aznap valamiért bejöttek a kapun. Mondom is neki, hogy : Nézőközönséged van. A válasz csak annyi volt: sz@rok rá ...
Mikor kimentem hozzájuk mindegyik azon az udvarszakaszon ácsorgott, ahonnan telibe belátni. (Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 11. 09. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Tegnap találkoztam egy volt szomszédommal, aki szemben lakott. Bevallotta, hogy azért vett magának távcsövet, hogy engem kukkolhasson otthon este. Akkor egy társasház tetőterében laktam és mivel a szemközti házak jó messze voltak (legalábbis szabad szemmel) nem sokat törődtem azzal, hogy behúzgáljam a sötétítőt, ha égett bent a villany. Reggel és este meztelenül szaladgálok a lakásban vagy öt percet, mire felkerül a ruha és a smink
. Ő ezekre az idószakokra specializálta magát, főleg a téli estéken. Mondtam neki, hogy egészségére.

A környékemen van egy nagy élményfürdö (termál-sós vizes nagymedence, napozószigette pezsgöfürdövel a medencébe beépített köralaku bár króm bárszékekkel , ahová a pincérek száraz lábbal egy félalaguton jönnek be. körben tucatnyi kül. szauna - gözfürdö- van sóbarlangos is. Felettük körben az emeleten kávézók éttermek vannak amiknek a medence felé nézö homlokzatuk kül. nemzetiségü mediterrán házakat formáz. A medencéböl ki lehet úsznia szabadtéribe ahol gerendaházakban finn, orosz stb kb 5-6 szauna van.
Itt naponta kb 2-3000 ember élvezkedik anyaszült meztelenül néha reggeltöl estig. Ja ..ez sajna nem magyarországon van.
Itt naponta kb 2-3000 ember élvezkedik anyaszült meztelenül néha reggeltöl estig. Ja ..ez sajna nem magyarországon van.
Egerszalók Salt Hill tényleg nagyon klassz hely, és a párommal mi is itt hangolódtunk rá a naturista szaunázásra és pihenésre. Szervezhetnénk egy GG szauna estet Egerszalókon
(Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

volt neki mit nezni,jo az alakod.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 11. 09. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintetek mi lenne, ha nyáron mindenki meztelenül járna az utcákon vagy legalább a strandokon, folyópartokon. Én imádok meztelenül lenni.

Mi sokat vagyunk meztelenül otthon,de a srandon is.A feleségem exhibicionista.Én meg elfogadom.
Szeretek meztelenkedni,megnyugtat
Nyáron az erkélyen meztelenül napozunk, és meztelenül szoktam dolgozni a műhely sarkomban, nem igen zavar ki lát meg. Imádunk meztelenül lenni.
Erről jut eszembe,egyszer történt egy sztori:Imádom a meztelenséget és történt,hogy mikor felhúztam a redőnyt a fenti állásban beakadt,így meg kellett nyitnom az ablakot és egy picit fel kellett ágaskodnom,hogy "lehúzzam" a redőnyt.Ekkor vettem észre a szomszédot aki bámult,mivel a bré így "kifigyelt".Utólag is elnézést...

Szuperek vagytok! Imádom, ha nincs a ruha alatt semmi. Sajna a nejem elvétve meztelen napközben. Szerencsére azért meztelenül alszik. Én viszont jóval gyakrabban vagyok ruha nélkül. Egyszerűen imádok pucéran lenni.
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 09:51

minálunk az egész család meztelen otthon kivéve ha nagyon hideg van a lakásba, sose zavart ha belátnak , a lányommal is gyakran megyünk vásárolni lenge pántos ruhába bugyi nélkül nyáron. sose zavart ha megláthatnak
Szia! Egerszalókon jártunk, és nagyon jó hely.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)