volt neki mit nezni,jo az alakod.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2010. 11. 09. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 09. kedd 09:09

Tegnap találkoztam egy volt szomszédommal, aki szemben lakott. Bevallotta, hogy azért vett magának távcsövet, hogy engem kukkolhasson otthon este. Akkor egy társasház tetőterében laktam és mivel a szemközti házak jó messze voltak (legalábbis szabad szemmel) nem sokat törődtem azzal, hogy behúzgáljam a sötétítőt, ha égett bent a villany. Reggel és este meztelenül szaladgálok a lakásban vagy öt percet, mire felkerül a ruha és a smink
. Ő ezekre az idószakokra specializálta magát, főleg a téli estéken. Mondtam neki, hogy egészségére.

Szerintetek mi lenne, ha nyáron mindenki meztelenül járna az utcákon vagy legalább a strandokon, folyópartokon. Én imádok meztelenül lenni.
Tegnap találkoztam egy volt szomszédommal, aki szemben lakott. Bevallotta, hogy azért vett magának távcsövet, hogy engem kukkolhasson otthon este. Akkor egy társasház tetőterében laktam és mivel a szemközti házak jó messze voltak (legalábbis szabad szemmel) nem sokat törődtem azzal, hogy behúzgáljam a sötétítőt, ha égett bent a villany. Reggel és este meztelenül szaladgálok a lakásban vagy öt percet, mire felkerül a ruha és a smink
. Ő ezekre az idószakokra specializálta magát, főleg a téli estéken. Mondtam neki, hogy egészségére.

Mi sokat vagyunk meztelenül otthon,de a srandon is.A feleségem exhibicionista.Én meg elfogadom.
Szeretek meztelenkedni,megnyugtat
Nyáron az erkélyen meztelenül napozunk, és meztelenül szoktam dolgozni a műhely sarkomban, nem igen zavar ki lát meg. Imádunk meztelenül lenni.
Erről jut eszembe,egyszer történt egy sztori:Imádom a meztelenséget és történt,hogy mikor felhúztam a redőnyt a fenti állásban beakadt,így meg kellett nyitnom az ablakot és egy picit fel kellett ágaskodnom,hogy "lehúzzam" a redőnyt.Ekkor vettem észre a szomszédot aki bámult,mivel a bré így "kifigyelt".Utólag is elnézést...

Szuperek vagytok! Imádom, ha nincs a ruha alatt semmi. Sajna a nejem elvétve meztelen napközben. Szerencsére azért meztelenül alszik. Én viszont jóval gyakrabban vagyok ruha nélkül. Egyszerűen imádok pucéran lenni.
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 02. szombat 09:51

minálunk az egész család meztelen otthon kivéve ha nagyon hideg van a lakásba, sose zavart ha belátnak , a lányommal is gyakran megyünk vásárolni lenge pántos ruhába bugyi nélkül nyáron. sose zavart ha megláthatnak
Szia! Egerszalókon jártunk, és nagyon jó hely.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Úr Isten...és ezt még te be is veszed? A pasas vagy aki a nick mögött van, vagy jókat röhög rajtatok- vagy beteg perverz módjára éli ki vágyait.. Magát nőnek kiadva...Pfff, hattalmas
(Ez egy válasz jetflyer üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 06:19

Ez őrült izgalmas! Imádom a meztelenkedést, pláne egy kis exhibicionizmussal vegyítve.
Volt már olyan, hogy beláttak és ti észrevettétek? Kicsit részleteznéd?
Az ilyen lenge nyári öltözetek különösen izgatóak.
Elmesélnél olyan story-t amikor neked vagy a lányodnak sikerült kicsit jobban belátni?
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk!
Elmesélnél olyan story-t amikor neked vagy a lányodnak sikerült kicsit jobban belátni?
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk!
melyik szaunában voltatok??
(Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2010. 10. 03. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 03. vasárnap 08:27

Sohasem voltunk nagyon szégyenlősek, de amióta elmentünk egy naturista / tudom, hogy ez a "normális" használati mód,de nálunk még nem így van / szaunás helyre azt követően otthon egyre többször töltjük napjainkat "ádám kosztümben". Tök izgató.
Sohasem voltunk nagyon szégyenlősek, de amióta elmentünk egy naturista / tudom, hogy ez a "normális" használati mód,de nálunk még nem így van / szaunás helyre azt követően otthon egyre többször töltjük napjainkat "ádám kosztümben". Tök izgató.
Ez őrült izgalmas! Imádom a meztelenkedést, pláne egy kis exhibicionizmussal vegyítve.
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk! (Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Náhány fotóért különösen hálásak lennénk! (Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

minálunk az egész család meztelen otthon kivéve ha nagyon hideg van a lakásba, sose zavart ha belátnak , a lányommal is gyakran megyünk vásárolni lenge pántos ruhába bugyi nélkül nyáron. sose zavart ha megláthatnak
tehetnél fel pár képet magatokról, hogy mi se maradjunk le semmiről.
(Ez egy válasz gvera üzenetére (2010. 10. 02. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2010. 09. 18. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 18. szombat 12:06

Sajnos már megint kifelé megyünk a nyárból, igy egyre kevesebb lehetőség lesz a szabadban való meztelenkedéshez. Télen marad a lakás kellemes melege .
Szerintem is, ahogy külömböző fórumokon olvasgatok , egyre többen merik levenni a otthon a ruháikat és vannak meztelen. ( bár én itt a környezetemben nem tudok senkit )
Szerintem is, ahogy külömböző fórumokon olvasgatok , egyre többen merik levenni a otthon a ruháikat és vannak meztelen. ( bár én itt a környezetemben nem tudok senkit )
Nem értem, ehhez mért kell bátorság? Ha nincs akadályozó tényező, miért ne?
Sajnos már megint kifelé megyünk a nyárból, igy egyre kevesebb lehetőség lesz a szabadban való meztelenkedéshez. Télen marad a lakás kellemes melege .
Hogy milyen disznó pasik vannak!
Igen szerencsére egyre többen dobják le otthon, a szabadban a ruhájukat, és ez egyre többeket bátorít meztelekedésre. A környezetemben nem kevés ismerős barát akad aki a mi hatásunkra kezdett meztelenkedni otthon. Van barát aki eljön hozzánk és nem csak a cipőt veti le az előszobában hanem a ruháját is és mindenki szuperül érzi magát. A környezetnek meg az ma már a természetes amit megszokott gyakorlatilag mindenki tudja, hogy mi meztelenül vagyunk itthon és mára mindenki a legtermészetesebben kezeli ezt, úgy jönnek át hozzánk is kérni valamit, vagy beszélgetni mint akármelyik másik szomszédhoz .
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 15. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 15. szerda 10:36
Törölt felhasználó (141068)

Imádok ruhátlanul otthon, de máshol is. Nem tudom miért szégyenkednek az emberek.Minden csajnak ugyanaz van, valakinek kisebb, valakinek nagyobb. A fiúkkal is ugyanez a helyzet.Hál istennek a barátaim bátran ledobják ruháikat, ha meglátogatnak vagy éppen a természetben, a folyóparton vagyunk. Nincs ebben semmi, csupán szokás kérdése. Mi így érezzük jól magunkat.
Imádok ruhátlanul otthon, de máshol is. Nem tudom miért szégyenkednek az emberek.Minden csajnak ugyanaz van, valakinek kisebb, valakinek nagyobb. A fiúkkal is ugyanez a helyzet.Hál istennek a barátaim bátran ledobják ruháikat, ha meglátogatnak vagy éppen a természetben, a folyóparton vagyunk. Nincs ebben semmi, csupán szokás kérdése. Mi így érezzük jól magunkat.