Én szeretnék vendég lenni nálad
én pld. ebben a kánikulában mezitelenül ülök a gép előtt, igaz nincs itthon senki...
(max. a szomszédból kukkolhatnak a nyitott ablakon keresztül, de azt meg nagy ívben leszarom!)

(max. a szomszédból kukkolhatnak a nyitott ablakon keresztül, de azt meg nagy ívben leszarom!)

Nálunk sem jelent gondot, ha valaki lengébb öltözetben vagy éppen csak egy zokniban (fel ne fázzunk...) flangál a lakásban. Nyáron egyébként sem lehetne máshogy kibírni a lakásban. Ja, egy ruha azért van rajtunk: egy vizes pelenka a nyakunk körül...

Mi is gyakran meztelenkedünk itthon a gyermekeink is így nevelődtek úgyhogy őket sem zavarja sem a lányomat sem a fiamat!Ma már jóidő volt és ki is menteünk a nejemmel és a lányommel egy közeli nudista bányatóra napozgatünk egy kicsit és jót beszélgettünk a barátokkal.
Végre újra jó idő van. Nemcsak aludni lehet meztelen, hanem bármikor. Ha hazaérek, rögtön meztelenre vetkőzöm megint
én csak azt nem értem, hogy női foci meccseken miért nincs mez csere
vagy mondjuk vízilabdán úszóruha csere!
és, hogy ez nem volt off a fenti: a mez nélküliségből kapta a mez telen elnevezést a pucérság... (Ez egy válasz eszener üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 17:00

vagy mondjuk vízilabdán úszóruha csere!

és, hogy ez nem volt off a fenti: a mez nélküliségből kapta a mez telen elnevezést a pucérság... (Ez egy válasz eszener üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Könyörgöm ,álmodozó, hazudozó tini srácok! Tanuljátok már meg, hogy nem meSZ(!)telen, hanem meZ(!)telen.
Akárhogyanis én jobban élvezem ha ruhában lehetek. De legalábbis más állat bőrében, szőrében.
A ruha is egy hmm "kifejezési mód". Nem vagyok divatuzi, meg ruhamániás aki "shoppingolásban" leli örömét, de itthon sem szeretek egy szál pendelyben lejteni. Pedig nem lettem szégyenlőre nevelve. De mégis.

A ruha is egy hmm "kifejezési mód". Nem vagyok divatuzi, meg ruhamániás aki "shoppingolásban" leli örömét, de itthon sem szeretek egy szál pendelyben lejteni. Pedig nem lettem szégyenlőre nevelve. De mégis.
Én mindig mezteleül alszom. De ha tehetem és egyedül vagyok itthon, akkor is meztelenül vagyok.
Szokjátok csak a meztelenséget, aztán irány a nudista strand! Aki még nem próbálta, annak csak javasolni tudom. Szeretni fogjátok!
Könyörgöm ,álmodozó, hazudozó tini srácok! Tanuljátok már meg, hogy nem meSZ(!)telen, hanem meZ(!)telen.
csak természetesen, mindig, ha tehetem
Vasárnap végre kellemes meleg lett, főleg a napon. Természetesen párommal nekivetkőztünk ös meztelenül élveztük a napsütést.Elfelejtettük a kaput bezárni és észre sem vettük, hogy barátaink érkeztek.Csak mikor már felettünk álltak derült ki, nem vagyunk egyedül. Szerencsére mondták, hogy semmi baj, szivesen csatlakoznak. Igy is lett. Megbeszéltük, hogy ezentúl meztelenül együtt töltjük a hétvégeket.
én is ha tehetem mesztelenűl vagyok itthon mert igy érzem jól magam
Akkor meg állandóan nyomná a csengőt, főleg ha egyszer meztelenül nyitná neki ajtót. össze-visza járna a szeme a nagy hullámzásra, himbálózásra.
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 16. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 14:12

Jah igen...a póstás már igy is kétszer csenget ...most képzeld el ha még meztelenül is lennék...

Jah igen...a póstás már igy is kétszer csenget ...most képzeld el ha még meztelenül is lennék...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 16. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 16. szerda 13:59

kíváncsivá tettél, szívesen nézegetném azt a hullámzást,himbálózást és szívesen főznék és aztán elmosogatnék helyetted, ill. melletted. A postásról meg megfeledkeztél. Tudod, amikor csenget.
kíváncsivá tettél, szívesen nézegetném azt a hullámzást,himbálózást és szívesen főznék és aztán elmosogatnék helyetted, ill. melletted. A postásról meg megfeledkeztél. Tudod, amikor csenget.
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 15. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 12:32

Na ha már igy rákérdeztél ..valóban nem kicsi.Éppen ezért a nagyságánál és súlyánál fogva nem szeret csak ugy szanaszét himbálozni.

nagyságánál és a súlyánál fogva az enyime igen...
és különben is, mi az a ruha?
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 15. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 12:32
és különben is, mi az a ruha?

Na ha már igy rákérdeztél ..valóban nem kicsi.Éppen ezért a nagyságánál és súlyánál fogva nem szeret csak ugy szanaszét himbálozni.

Sok boldogságot
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 22:33

Nálunk annyira jó a fűtés,hogy akár napközben is lehet ruha nélkül tenni-venni otthon,így kényelmes és kellemesebb is,persze nemcsak fűtési szezonban!

(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 10:58

(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 04. 15. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkora a melled, hogy csak úgy tudsz közlekedni, hogy mindenhez hozzáér? Nem rossz. És miből gondolod, hogy a postások nem szeretik a meztelen csajokat?
Akkora a melled, hogy csak úgy tudsz közlekedni, hogy mindenhez hozzáér? Nem rossz. És miből gondolod, hogy a postások nem szeretik a meztelen csajokat?
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 07:13

Én csak annyit füznék a témához, hogy én is szeretek pl.meztelenül aludni ...azt viszont nem tudnám elképzelni ,hogy miközben főzök vagy mosogatok a mellem hozzáérjen mindenhez.Aztán ha kopognak akkor gyorsan öltözni minközben a postás az ajtóban vár...hát nem tudom ...de kinek a pap kinek a paplan...