Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 99 100 101 102 103 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#495   2008. 01. 27. vasárnap 21:38
emisszio emisszio
Azt én sem tudom,hogy miért nem ez a természetes állapot(amikor hazaérek,nekem az az első,hogy ledobom a gönceimet és nem is öltözöm fel addig,amíg nem kell elmennem hazulról).Sajnos kevesen vannak így(és még kevesebben vallják be),dehát ezt nem lehet erőltetni,mindenki ahogy jól érzi magát. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142623)
2008. 01. 27. vasárnap 09:14
Valahol már irtam, hogy én mindig meztelenül vagyok ös ezt tartom természetesnek. Árulja mér el valaki, miért nem természetes ez mindenkinek. Ha ez nem lenne természetes, valószinüleg nem pucéran születnénk.
#494   2008. 01. 27. vasárnap 09:14
X Törölt felhasználó (142623)
Valahol már irtam, hogy én mindig meztelenül vagyok ös ezt tartom természetesnek. Árulja mér el valaki, miért nem természetes ez mindenkinek. Ha ez nem lenne természetes, valószinüleg nem pucéran születnénk.
(Ez egy válasz riel üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 00:02
Én is általában meztelen vagyok otthon. A párom nem kis bánatomra ruhában van, de mondjuk nem teszi szóvá hogy én vagyok. Nyáron a teraszon is meztelen napozom. Még a szomszéd nem tette szóvá.
#493   2008. 01. 27. vasárnap 00:02
riel riel
Én is általában meztelen vagyok otthon. A párom nem kis bánatomra ruhában van, de mondjuk nem teszi szóvá hogy én vagyok. Nyáron a teraszon is meztelen napozom. Még a szomszéd nem tette szóvá.
#492   2008. 01. 26. szombat 00:02
X Törölt felhasználó (142623)
izgi, amit írtál, szerintem kamu. Ha nem lennétek szőrösek, lehet telefonáltam volna.az, hogy kivánságra leborotváljuk, is kamu. Csak a csupaszt szeretem.
(Ez egy válasz ártatlanka16 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 22:18
Pár vagyunk. Lány és fiú.
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.

Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,

és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?

Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .

Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.

.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.

Telefonos és egyéb elérhetőségeink:

msn: nincs

Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi

telefonszámot csak priviben:prune...jah! és ezt itt nem társkereső kategória
#491   2008. 01. 25. péntek 23:07
Lion74 Lion74
sok mindent eltévesztettél
Ez nem társkereső sem mire izguok fel
(Ez egy válasz ártatlanka16 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 22:18
A lány 20, én a fiú pedig 30 éves. Fiatal fiút vagy lányt várunk harmadiknak. Mi budapestiek vagyunk., csak budapestit keresünk. A lány azt szereti ha egyszerre dugják pinán, két farokkal, vagy egyik fiú hátulról dugja a másik meg szopatja. Vagy két fiúnak veri a farkát és mindkettőt leszophatja. Én a következőket szeretem: imádom nézni amikor egy 18 éves srác megdugja a barátnőmet.

Barátnőm izgul a 18 évesekre. A fiúkra is és a lányokra is. Az én perverzióm kicsit cikibb. Engem nagyon felizgat, hogy irányíthatom a 18 éves fiút vagy a lányt, hogy mit csináljon a barátnőmmel. Szeretek neki parancsolgatni és izgulok arra hogy engedelmeskedik. Cserébe annyiszor dugja meg, vagy szopatja a lányt, ahányszor kedve van hozzá. Továbbá izgat az is, hogy hátulról kefélem a lányt,

és közben verem a fiú farkát. Vagy a barátnőm négykézlábra áll és a fiú hátulról megdugja és én melléjük fekve verem a farkam, meg nézem hogy megy be a fiú farka a barátnőmbe, közben símogatom a barátnőm csiklóját, és néha - néha megsimogatom a fiú farkát és tökeit is. Ha pedig két lány van akkor pedig arra izgulok amikor a két lány össze dörzsöli a punciját. Nem tudom ez nagyon ciki?

Nem csináltam még de ha rá gondolok feláll a farkam. Tudod nem vagyok homo és ezért kicsit szégyellem, hogy ilyen perverzióm van.
Kérem csak olyanok jelentkezzenek akik a leírtakra felizgultak és a leirtakat el tudják fogadni és szeretik ha irányítják őket. Fényképeket nem küldünk személyes találkozót kérünk, camerázást nem akarunk. .

Mégis arról hogy nézünk ki. Lány 170 cm magas 55 kg, fiú 173 cm magas 79 kg. A lány nem borotválja a punciját de nem nagyon szőrős, olyan kislányos. Én sem borotválom magam, de kívánságra borotváljuk.

.
Diszkréciót kérünk és adunk, ezért fényképeket nem kérünk és nem is küldözgetünk.

Hívhatsz telefon is, éjfélig telefonálhatsz, kérlek éjfél után ne zavarj : ***köszi

#490   2008. 01. 25. péntek 22:18
ártatlanka16 ártatlanka16

.

#489   2008. 01. 25. péntek 17:23
zsozs70 zsozs70
én is szeretem ha megnézik a párom amikor mesztelen a nudin.olyankor mindig merevedik egy kicsit a faszom.
#488   2008. 01. 25. péntek 14:23
Barris Barris
Alíg várom már a jó időt, a langyos tavaszt, a forró nyarat, amikor is a kedvesemnek monokinizgethetnékje támad a kertben, ill, a strandon, & büszkeséggel tölt majd el az érzés, hogy "hát igen, ez az én csajom!" nyes
#487   2008. 01. 25. péntek 10:05
BigJoe23 BigJoe23
Vad idegenek hálistennek még át kell hogy kerüljenek a kapun....
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2008. 01. 25. péntek 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 01:20
Addig jó,amíg "csak" családtagok és nem vadidegenek wow1 !Lehet,hogy nem is véletlenül vetődnek be éppen akkor nyes ?
#486   2008. 01. 25. péntek 01:20
emisszio emisszio
Addig jó,amíg "csak" családtagok és nem vadidegenek wow1 !Lehet,hogy nem is véletlenül vetődnek be éppen akkor nyes ?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 18:31
egyébként mi inkább a telken szoktunk meztelenkedni... sajnos otthon picit túl sok csakládtag vetődik be egészen véletlenül...
#485   2008. 01. 24. csütörtök 19:36
tom1019 tom1019 VIP Admin
essél le léci a capslock billentyűről!
ha folytatod, akkor kimoderálom a nagybetűs írásaidat!
#484   2008. 01. 24. csütörtök 18:31
BigJoe23 BigJoe23
egyébként mi inkább a telken szoktunk meztelenkedni... sajnos otthon picit túl sok csakládtag vetődik be egészen véletlenül...
#483   2008. 01. 22. kedd 18:54
BigJoe23 BigJoe23
Mond "Tűz1" smile a partnered miért nem partner ebben?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:25
Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
Bár ez elég ritkán fordul elő.
#482   2008. 01. 22. kedd 12:06
szentirmai szentirmai
Próbáld meg őt rászedni, kettesben sokkal jobb a meztelenkedés, onnantól már csak egy lépés, hogy a kertben szeretkezzetek.Ha egyszer kipróbálja, akarni fogja máskor is.
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
#481   2008. 01. 09. szerda 18:04
valentere valentere
Igazad van!
Tegnap este kicsit másképp értelmeztem a mondandóját mint ahogy kellett volna.
Sorry feu1!!!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 09. szerda 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 00:01
valentere, olvasd el figyelmesebben feu1 hsz-t. Ő nem azt írja, hogy a házban nem, csak a kertben, hanem ha nincs otthon a párja, akkor meztelen otthon, de nem csak a házban, hanem akkor a kertben is. különbség!
#480   2008. 01. 09. szerda 00:01
kandurmarci kandurmarci
valentere, olvasd el figyelmesebben feu1 hsz-t. Ő nem azt írja, hogy a házban nem, csak a kertben, hanem ha nincs otthon a párja, akkor meztelen otthon, de nem csak a házban, hanem akkor a kertben is. különbség!
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 08. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 22:50
Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Vagy annyira zavarja esetleg, hogy nem engedi meg?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.
#479   2008. 01. 08. kedd 22:50
valentere valentere
Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Vagy annyira zavarja esetleg, hogy nem engedi meg?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.
#478   2008. 01. 07. hétfő 14:25
feu1 feu1
#477   2008. 01. 07. hétfő 14:16
Ghwy Ghwy
Én régebb csak aludni szerettem meztelenül, de rájöttem idővel hogy napközben is egész jó, sőt. Néha utcán sem húzok alsónacit sokkal izgibb így. sajnos a kertünkben nem tudok így mozogni mert társasházban lakom , elég sok embernek kellene hozzászokni, de ami késik nem múlik, remélem.
#476   2008. 01. 06. vasárnap 01:14
valentere valentere
mi is meztelenül szoktunk otthon közlekedni, most is télen (legtöbbször), mert a fűtésünk bizony megy.
csak ha fázunk, vagy vendég jön akkor öltözünk fel.

... 99 100 101 102 103 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!