Kár, hogy nekem nincsenek ilyen szomszédaim. Jobbra is balra is drótkerítés van és a nyáron az egyik szomszédéknak vendégük volt, egy nagymellű, jó alakú kismama a kislányával. Kocsival jöttünk haza, behajtottunk és látom, hogy szomszédaszony a barátnőjével hanyattfekve egyszál bikinibugyiban napozik. A szomszéd meg nyírja füvet. Ot voltak tőme 5-6 méterre. A vendégcsaj hirtelen felült, felsilkotott (nyilván elaludt és most ébredt fel)a kezeivel eltakarta a melleit (de gyönyörűek voltak!), aztán hasra forult és úgy maradt, amig be nem mentünk. Pedig szépen köszöntünk nekik, és azt is mondtuk, hogy myissunk egy nudista napozót, hiszen régi nudosták vagyunk, de nem vették a célzást.
Mi is így napozunk nyáron az udvaron de a szomszédom nem tudja legalábbis szerintem
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2008. 01. 02. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 05:39

Az én szomszédomban is a háziak meztelenek egász nyáron, csak nálunk nincs gond, mert mi sem hordunk ruhát, sőt, pucéran egymást látogatjuk. Szerencsére ezt már valamennyien természetesnel tekintjük.
Az én szomszédomban is a háziak meztelenek egász nyáron, csak nálunk nincs gond, mert mi sem hordunk ruhát, sőt, pucéran egymást látogatjuk. Szerencsére ezt már valamennyien természetesnel tekintjük.
(Ez egy válasz Görbe65 üzenetére (2008. 01. 01. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akarsz a szomszédom lenni?????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 08:31
Törölt felhasználó (142623)

Nem zavartatnám magam, levetkőznék előtte az udvaron. Előbb-utóbb megszokná.
nyáron ha egyedül vagyok otthon akkor szoktam mesztelenül mászkálni a lakásban
Nem zavartatnám magam, levetkőznék előtte az udvaron. Előbb-utóbb megszokná.
állitsd fel gyakrabban a farkad és ugy mászkálj elötte.
(Ez egy válasz Lacko043 üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 13:42

Sziasztok.
Régóta élt egy belső késztetés, vagy arra, hogy meztelenül töltsek minden időt amit csak lehet.Most végre sikerült és remekül érzem magam így, öröm a házimunka, a mindennapi tesz-vesz.
A barátnőm elfogadta, de őt sajnos még ne mtudtam rávanni, hogy levetkőzze ruháit.
Szerintetek hogyan tudnám hatékonyan eme irányba vezetni?
Ötleteket várok
Régóta élt egy belső késztetés, vagy arra, hogy meztelenül töltsek minden időt amit csak lehet.Most végre sikerült és remekül érzem magam így, öröm a házimunka, a mindennapi tesz-vesz.
A barátnőm elfogadta, de őt sajnos még ne mtudtam rávanni, hogy levetkőzze ruháit.
Ötleteket várok
Sziasztok.
Ötleteket várok
Ötleteket várok
Nálunk ma gyerekek kis koruk óta megszokták, hogy a lakásban és az udvaron mindenki meztelen. A ruha csak az utcán kell, persze meg ha hideg van.Ha így nőnek fel, 18 éves korukban is természetesnek tartják.
(Ez egy válasz Dancigó üzenetére (2007. 12. 28. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 22:23

Csövi! Nemtom, nálunk ez teljesen idegen dolog (gyerek a családból (18))
nálunk sem divat, max alsó nyáron
Csövi! Nemtom, nálunk ez teljesen idegen dolog (gyerek a családból (18))
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 06:12

ha lehet, akkor én is mindig ruhátlanul vagyok a lakásban...
ha lehet, akkor én is mindig ruhátlanul vagyok a lakásban...
Igen,tényleg nem koszolódnak a ruhák és nem is kopnak,beléjük sem izzadsz,kényelmesebb,kellemesebb is,úgyhogy hacsak lehet(és otthon BÁRMIKOR lehet!)így a legjobb!
(Ez egy válasz darcye üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 18:57

Alap ha otthon vok, akkor mindig mesztelen vok.Annál jobb nincs is.Kényelmes és nincs a mosással sok probléma

Az biztos, pláne ha úgy ülsz rá a kandallóra...
(Ez egy válasz Hummi üzenetére (2007. 12. 27. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 27. csütörtök 11:37

Ha fűtött a lakás!Ha nem a kandalló, akkor meztelenség is teremthet meleg helyzetet. Mmmhhhúúúú....
Ha fűtött a lakás!Ha nem a kandalló, akkor meztelenség is teremthet meleg helyzetet. Mmmhhhúúúú....
Szerintem a gyerek nem akadály, ha így szoktatod és nudi strandra jártok akkor legalább nem lesz szégyenlős a gyerek egy gátlással kevesebb alakul ki.
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 22. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 22. szombat 21:50

Sziasztok!
Én kimondottan mezítelenűl nem nagyon járkálok, hiszen van 2 kisfiam. De fehérneműben vagyok otthon, olyan kényelmes benne lófrálni. Nyáron pólóban vagyok, mert akkor meg bugyit nem veszek fel.....
Én kimondottan mezítelenűl nem nagyon járkálok, hiszen van 2 kisfiam. De fehérneműben vagyok otthon, olyan kényelmes benne lófrálni. Nyáron pólóban vagyok, mert akkor meg bugyit nem veszek fel.....
Szerintem is csábító a meztelenség!Ha nincs itthon senki én is egyböl ledobom a ruhát.
Igen volt olyan alkalom,de szerintem ez normális,olyankor vagy a páromat hívtam,vagy sikerült megoldanom a helyzetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 25. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 25. kedd 21:09

Törölt felhasználó (167650)

Most lehet, hogy sokan hülyének fognak nézni, de ti nem jártatok még úgy, hogy otthon miközben mesztelen voltatok otthon, megkívántátok hogy masztizzatok egyet?
ez így igaz... de hogyha ruhátlan az ember.. csak jobban inspirálja az hogy kényeztesse is

Sztem, nem csak akkor kívánja meg az ember a masztit amikor nincs rajta ruha, hanem máskor is ..