Miért bej az, hogy szeretek meztelenül lenni. Ha tehetném nyárom még az utcán sem vennék fel ruhát. Minek? Csak azért, hogy melegem legyen.
Lehet, hogy igaz Sysike története. Nálunk is előfurdult már, hogy egy 8-1O tagú társaságban nudista partyn valakinek, főleg, ha nem szokott hozzá, fel áll a szerszáma. Beugrik a medencöbe és minden rendbe jön.Nincs ebben semmi.
az teljesen természetes !!
Engem már feljeletett a szomszédasszony. A rendőrök azt mondták neki, ne leskelődjön. A saját udvaromon azt csinálok, amit akarok.A nádon keresztül csak a kukucsló láthat át.
(Ez egy válasz sevenm üzenetére (2007. 12. 04. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 10:35

szerintem is teljesen természetes otthon naturan,ha jólesik,kertbe is kimennék,de szomszédasszony igen prűd és kíváncsi fajta képes lenne miatta feljelenteni pedig 2 m-es nádkerítés van
szerintem is teljesen természetes otthon naturan,ha jólesik,kertbe is kimennék,de szomszédasszony igen prűd és kíváncsi fajta képes lenne miatta feljelenteni pedig 2 m-es nádkerítés van
Úgy a legjobb!
Dehogynem.
De te sokkal tobbet mersz valalni.Es ez igazan dicseretre valo
De te sokkal tobbet mersz valalni.Es ez igazan dicseretre valo
Köszike. Nem tudom hihez gratul8lsz, miört te nem ilyen vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 16:17
Törölt felhasználó (114882)

Gratulalok, ez igen.Sokan nem merik valani magukat, de te igen.Hat ez az igazi termeszetesseg.
Szerintem sokan mennenek hozzad egy kavera.(Most nem a roszindulatiakra vagy a mocskos fantaziaukra ertem).
Az lenne az igazi ha valahol kepek is lennenek rolad.
Csak gratulani tudok neked
Szerintem sokan mennenek hozzad egy kavera.(Most nem a roszindulatiakra vagy a mocskos fantaziaukra ertem).
Csak gratulani tudok neked
Gratulalok, ez igen.Sokan nem merik valani magukat, de te igen.Hat ez az igazi termeszetesseg.
Csak gratulani tudok neked (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 03. hétfő 09:15
Csak gratulani tudok neked (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 03. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)

A barátnőm szerint exhibicionista vagyok, mert imédom ha meztelenül lehetek és mások néznek. Szeretek tök meztelenül otthon és a szabadban sétálgatni, de ha erdőben vagyok viszem a barátnőmet is, akit már sikerült levetkőztetnem és pucéran sétálgattunk. Találkoztunk 3 fiuval, gyorsan magunkra tekertük a törülközőt, de ők észrevették, mondták, hogy ne ijedjük meg, inkább ők is levetkőznek. Sétálgattnk együtt, majd egy kis tónál fürödtünk is, napoztunk jó volt. Kiderült, hogy az egyik srácnak van otthon medencéje, másnap ott folytattuk, náluk az udvaron. Már nem 3 fiu volt, hanem 6. Igen élveztem, hogy mennyire bámulják a testemet. Kicsit kacérkodtam velük, az egyiknek már rendesen állt, de nem szégyelte. A nyár folyamán többször találkoztunk.
A barátnőm szerint exhibicionista vagyok, mert imédom ha meztelenül lehetek és mások néznek. Szeretek tök meztelenül otthon és a szabadban sétálgatni, de ha erdőben vagyok viszem a barátnőmet is, akit már sikerült levetkőztetnem és pucéran sétálgattunk. Találkoztunk 3 fiuval, gyorsan magunkra tekertük a törülközőt, de ők észrevették, mondták, hogy ne ijedjük meg, inkább ők is levetkőznek. Sétálgattnk együtt, majd egy kis tónál fürödtünk is, napoztunk jó volt. Kiderült, hogy az egyik srácnak van otthon medencéje, másnap ott folytattuk, náluk az udvaron. Már nem 3 fiu volt, hanem 6. Igen élveztem, hogy mennyire bámulják a testemet. Kicsit kacérkodtam velük, az egyiknek már rendesen állt, de nem szégyelte. A nyár folyamán többször találkoztunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 30. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 07:52
Törölt felhasználó (114882)

Akkor szereted is ha neznek meg meztelenul vagy?
Persze, értelek, de azt is kérdeztem, hogy merre laksz. Én is szeretném egy kicsit csurgatni a nyálam. Vagy nagyon. Vagy mást is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:45

Engem miért zavarna. Zavarja a szomszédom feleségét, mert egy kövér tehén.En meg az ellentétje vagyok. A férjének csurog a nyála. Nem csodálom.
Az én szomszédasszonyom is leskelődött a keritésen keresztül, ja nálunk meztelenkedtünk az udvaron. Aztán egyszer áthivtam, levetkőzött, azóta nincs probléma. Ha nálunk van meztelen, de otthon is ruhátlanul kapálgat a kertben.
És mit csinálsz a számítógép mellet pucéran? lássuk!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 25. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 25. vasárnap 16:56

Bingo! Én a számítógép mellett mindig pucér vagyok!
Akkor szereted is ha neznek meg meztelenul vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:45

Engem miért zavarna. Zavarja a szomszédom feleségét, mert egy kövér tehén.En meg az ellentétje vagyok. A férjének csurog a nyála. Nem csodálom.
Szívesen elsétálnák felétek én is, majd tavasszal, ha jó idő lesz. Addig is szép napokat, izgalmas estéket kívánok neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:56
Törölt felhasználó (142623)

Alig várom, hogy tavasz legyen. Én teljesen pucéran járok az udvaron és a kertben, bizony néha van közönségem is. Engem, nem zavar.
Félre ne érts, nekem kimondottan tetszett! A legjobb az egészben, hogy ez nem egy egyszeri alkalom volt, hanem rendszeres, & főleg, hogy nem csak kiscsávókból állt a "közönség", hanem bőven a mi korosztályunkból, & fölötte. Páran közülük biztos szívesen partyba vágták volna, & ez engem büszkeséggel tölt el
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:56

Törölt felhasználó (142623)

Alig várom, hogy tavasz legyen. Én teljesen pucéran járok az udvaron és a kertben, bizony néha van közönségem is. Engem, nem zavar.
Már mi is kipróbáltuk az idei kevéske havat szauna után!Isteni!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 11. 28. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 12:33

Pedig télen is lehet meztelenkedni. Ha a nejemmel szaunázunk, utánna kifutunk az udvarra, hempergünk a hóban. Mikor már fázunk kicsit felmelegedünk a szaunában, jól felizgatjuk magunkat és a hóban egy nagy szeretkezéssel fejezzük be. Egy kis pigenő és kezdődik minden előlről.
még sose próbáltam...ilyen rohadt hidegben!
de a lakásban ha úgy van elflangálok egy szál pö..ben
de a lakásban ha úgy van elflangálok egy szál pö..ben

Nem szoktál hóban szeretkezni?
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 28. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 13:16

ha mostanában valaki kimegy az utcára meztelenül akkor megemelem a kalapom!