ha mostanában valaki kimegy az utcára meztelenül akkor megemelem a kalapom!
Pedig télen is lehet meztelenkedni. Ha a nejemmel szaunázunk, utánna kifutunk az udvarra, hempergünk a hóban. Mikor már fázunk kicsit felmelegedünk a szaunában, jól felizgatjuk magunkat és a hóban egy nagy szeretkezéssel fejezzük be. Egy kis pigenő és kezdődik minden előlről.
(Ez egy válasz mertezigyjo üzenetére (2007. 11. 28. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 09:20

én most is igy vok itthon megy a fütés és nem fázik nunim jó igy és amikor csak tehetem igy vok
én most is igy vok itthon megy a fütés és nem fázik nunim jó igy és amikor csak tehetem igy vok
Jó szokás, mondd, merre laksz? De azért megkérdezném tőled, hogy CSAK nem zavar, hogy van közönséged, vagy pedig élvezed is? Remélem, ez utóbbi az igaz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 27. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 27. kedd 21:56
Törölt felhasználó (142623)

Alig várom, hogy tavasz legyen. Én teljesen pucéran járok az udvaron és a kertben, bizony néha van közönségem is. Engem, nem zavar.
Alig várom, hogy tavasz legyen. Én teljesen pucéran járok az udvaron és a kertben, bizony néha van közönségem is. Engem, nem zavar.
(Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 11. 20. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 14:54

Jó is az! Egyszer mikor mentem kedvesemékhez, azt kapom, hogy sok kis kölök csak úgy könyököl ki az ablakon, meg a kerítéseken. Mi a fene, gondoltam, & mikor odaértem, azt látom, hogy barátnőm egy szál fürdőbugyiban tesz-vesz a kis előkertben Martinit szopogatva a 30C melegben
.A srácoknak pár napig biztos volt mire gondolniuk elalvás előtt

Bingo! Én a számítógép mellett mindig pucér vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 09:39
Törölt felhasználó (114882)

Remelem az uzenetet meztelenul irtad
Remelem az uzenetet meztelenul irtad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 22. csütörtök 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 22. csütörtök 23:05
Törölt felhasználó (141068)

Sok sikert! Gratulálok, hogy szeretnél nudista lenni.
Sok sikert! Gratulálok, hogy szeretnél nudista lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 08:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (114882)

Akkor igaz a multkor feltett kerdes hogy nudistak vagytok?
Szeretnek regota baratkozni valakivel hogy vezessen bele ebbe az eletformaba
Szeretnek regota baratkozni valakivel hogy vezessen bele ebbe az eletformaba
...úgy döntöttem holnap én is meztelenre vetkezek itthon!!
Akkor igaz a multkor feltett kerdes hogy nudistak vagytok?
Szeretnek regota baratkozni valakivel hogy vezessen bele ebbe az eletformaba (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 10:50
Szeretnek regota baratkozni valakivel hogy vezessen bele ebbe az eletformaba (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 20. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)

Én kisgyerek korom óta mindig meztelen voltam. Nálunk az volt a szokás, hogy apu, anyu ruhátlanul tett-vett a lakásban. Emlékszem ovis koromban mindig az volt a baj, hogy meztelenre vetkőztem. Most 22 éves vagyok, de ruha csak akkor van rajtam, ha nincs más megoldás. A barátaim is meztelenkednek mindenütt. Egyre többen jönnek rá, hogy ez jó. Nyáron a szabadban mindig pucérak vagyunk, a szaunában örülküző nélkül sétálgatunk, de ritkán szólnak.
Jó is az! Egyszer mikor mentem kedvesemékhez, azt kapom, hogy sok kis kölök csak úgy könyököl ki az ablakon, meg a kerítéseken. Mi a fene, gondoltam, & mikor odaértem, azt látom, hogy barátnőm egy szál fürdőbugyiban tesz-vesz a kis előkertben Martinit szopogatva a 30C melegben
.A srácoknak pár napig biztos volt mire gondolniuk elalvás előtt

Szerintem a gyerek nem befolyásolja az otthoni meztelenséget, serdülő korig biztos nem legalább nem lesz szégyenlős a gyerek.
(Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 17. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 20:00

Mi is meztelenek voltunk itthon mi meg nem szaporodtunk. 5 éves gyerek mellett már nem kivitelezhető.
Én kisgyerek korom óta mindig meztelen voltam. Nálunk az volt a szokás, hogy apu, anyu ruhátlanul tett-vett a lakásban. Emlékszem ovis koromban mindig az volt a baj, hogy meztelenre vetkőztem. Most 22 éves vagyok, de ruha csak akkor van rajtam, ha nincs más megoldás. A barátaim is meztelenkednek mindenütt. Egyre többen jönnek rá, hogy ez jó. Nyáron a szabadban mindig pucérak vagyunk, a szaunában örülküző nélkül sétálgatunk, de ritkán szólnak.
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 21:38

Már miért ne lenne kivitelezhető? 12, 16 éves lányokkal is lehet meztelen otthon az ember
Teljes mértékben igazat adok neked.Üdv.Laci
(Ez egy válasz Sowy1 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 20:55

Az biztos, hogy legegészségesebb a meztelen alvás. Eléggé elszorítják sokan nappal a szerszámukat, legalább este alvás közben jusson um. levegőhöz. Akinek párja van az mág jobb. Könnyebb összebújni, kedvet is hamarabb kap az ember. Én pl. szerettem a párommal összebújni, és ha nem is volt semmi, de érintve, fogva egymás intime részeit álomba szenderülni. Bár megjegyzendő, hogy eleinte a szimpla álomba szenderedés nem mindig sikeredett
.Most már nagyon hiányzik egy társ, egy pár.

Megosztanál velünk néhány ilyen esetet?
(Ez egy válasz ifmih üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 19:44

Nyáron sokat szoktunk kedvesemmel, eléggé exibicionisták vagyunk, különösen izgat ha más (szomszéd, postás) megláthatja...
Most télen ezt már hanyagoljuk!
Egyik munkatársamék otthon meztelenkednek. Én kérdeztem tőle, hogy nem baj, ha a gyerekeid meglátják a faszod? Erre ő : Bammeg ezzel csináltam!
Egy örök igazság,ha tested meztelen lelked pedig fesztelen.
Már miért ne lenne kivitelezhető? 12, 16 éves lányokkal is lehet meztelen otthon az ember
(Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 17. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 20:00

Mi is meztelenek voltunk itthon mi meg nem szaporodtunk. 5 éves gyerek mellett már nem kivitelezhető.
Te is csaj vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 11:21

Törölt felhasználó (44463)

mindenkiben megvan az exhibicionista vágy van aki felvállalja van aki nem.énis szeretek itthon meztelenül lenni és a szomszéd kiscsaj is rászokott egymást nézzük az ablakból

Nyáron sokat szoktunk kedvesemmel, eléggé exibicionisták vagyunk, különösen izgat ha más (szomszéd, postás) megláthatja...