úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 03. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 09:20
Törölt felhasználó (114882)

Akkor ti nudistak vagytok?
Hat biztos hogy mindenki jol erzi magat vendegsegbe nalatok.
Hogy vettetek ra baratokat hogy vetkozenek?
(Szeretnek egy jo tippet)
(Szeretnek egy jo tippet)
Akkor ti nudistak vagytok?
(Szeretnek egy jo tippet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 02. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 11:23
(Szeretnek egy jo tippet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 02. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)

Én eddig azt hittem, hogy a meztelenség otthon abszolut normális. Ha hazaérek és nincs hagyon hideg a lakásban levetkőzöm és teszem a dolgom. Ruhát akkor veszünk fel, ha fázunk.Tavasztól őszig az udvaron a kertben az egész család meztelen. Minek a ruha, ha ugy is meleged van.A barátaink is levetkőznek ha jönnek létogatóba, egy kivétellel, mert ő szégyenlős, de nem zavarja, ha a többiek meztelenek. Talán majd egyszer ő is levetkőzik.
naon jo dolog meztelenül lenni
Ez nagyon finom
.Nálunk is jó a fűtés,így nem okoz gondot a ruhátlanság,sőt 24 órában elviselném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48

Törölt felhasználó (29760)

Nálunk az összeköltözés után derült ki, hogy nem vagyunk igazán szégyenlősek, otthonról nem így indultunk, de most már mindannyian szeretünk meztelenül mászkálni a lakásban!
gyönyörű!!! Csak egy szó,és sztem ez mindent kifejez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48
Törölt felhasználó (29760)

Én eddig azt hittem, hogy a meztelenség otthon abszolut normális. Ha hazaérek és nincs hagyon hideg a lakásban levetkőzöm és teszem a dolgom. Ruhát akkor veszünk fel, ha fázunk.Tavasztól őszig az udvaron a kertben az egész család meztelen. Minek a ruha, ha ugy is meleged van.A barátaink is levetkőznek ha jönnek létogatóba, egy kivétellel, mert ő szégyenlős, de nem zavarja, ha a többiek meztelenek. Talán majd egyszer ő is levetkőzik.
Jó is a meztelenség.
mesztelenűl, ugy láccik, elfelejti a zember a hejesirást. vagy megse tanujja.
Érdekel hogyan masztizól mi izgatfel
(Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

nagytakarítottam...maradjatok a témánál!!!
SZERINTEM SZUPER DOLOG OTHON MEZTELENUL LENNI
A megbámulás garantált
Mi ugyan akkor nem vettünk be senkit, de ezzel a lehetőséggel is élhettünk volna, ha akarunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:49

Törölt felhasználó (23775)

mi remélhetőleg jövő nyáron megyünk külföldre nyaralni, ott mindenképp ráveszem a kedvesemet hogy monokinizzen, ha lehet nudi, de ha nem akkor legalább monokini.. szeretném ha jól megbámulnák...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot...

mi remélhetőleg jövő nyáron megyünk külföldre nyaralni, ott mindenképp ráveszem a kedvesemet hogy monokinizzen, ha lehet nudi, de ha nem akkor legalább monokini.. szeretném ha jól megbámulnák...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot... (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:42
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot... (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, éppen nem otthon, de nyaralás közben a párom folyton monokinizett, akkor is ha a szálláson voltunk, & akkor is ha a strandon. Mondjuk a városba azért felöltözött

Hát, éppen nem otthon, de nyaralás közben a párom folyton monokinizett, akkor is ha a szálláson voltunk, & akkor is ha a strandon. Mondjuk a városba azért felöltözött

Mennék vendégségbe szívessen...
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:46

Nálunk már megszokott dolog hogy rajtam sosincs semmi,akinek nem tetszett,már nem jön.Hogy a vendég is levetkőzzön,sosem volt cél,én így érzem jól magam,párom imádja ha ruha nélkül lát,más véleménye meg nem érdekel.
És a vendék is?
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:34

en mindig meztelenül vagyok otthon.igy bärmikor maztizhatok vagy a pasim bärmikor megdughat en mindig keszen ällok.
vagy berakod ide a képedet vagy ne reklámozd magadat! a következő "én akarom látni a képedet" hsz után törlök minden evvel kapcsolatos hozzászólást! a tiéddel együtt
(Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

en mindig meztelenül vagyok otthon.igy bärmikor maztizhatok vagy a pasim bärmikor megdughat en mindig keszen ällok.