imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

Tokeletesen igazad van
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2007. 10. 05. péntek 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 01:07

Minek az?Legfeljebb máskor nem megy(bejelentkezés nélkül)!Esetleg onnantól fogva gyakrabban jár(különböző ürügyekkel)!Van még egy lehetőség:nem kell ajtót nyitni!
Gratulalok,
Ez igen,pont ez az amire gondoltam
De jo volna minel tob e fajta kepeket
Szuper jo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 12:53
Ez igen,pont ez az amire gondoltam
De jo volna minel tob e fajta kepeket
Szuper jo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Minek az?Legfeljebb máskor nem megy(bejelentkezés nélkül)!Esetleg onnantól fogva gyakrabban jár(különböző ürügyekkel)!Van még egy lehetőség:nem kell ajtót nyitni!
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 16:39

Engem még soha senki nem fogadott se bugyiban, se meztelenül. Ha meztelen vagyok otthon, nekem is ki van készítve egy rövidgatyó, ha jönne valaki
Engem még soha senki nem fogadott se bugyiban, se meztelenül. Ha meztelen vagyok otthon, nekem is ki van készítve egy rövidgatyó, ha jönne valaki
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 12. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 11:03
Törölt felhasználó (114882)

Szeretem az olyan helyzeteket amikor valaki
meztelenul vagy csak bugyiban fogad,es ugy tevekenykedik egesz nap otthon (foz,mos,takarit,stb)
Vannak ilyen kepek valahol? (Ezzen a forumon vagy mas linket tud e valaki?)
meztelenul vagy csak bugyiban fogad,es ugy tevekenykedik egesz nap otthon (foz,mos,takarit,stb)
Vannak ilyen kepek valahol? (Ezzen a forumon vagy mas linket tud e valaki?)

Bocs,hogy megelőzöm házaspár-1 válaszát,de ez úgy megy,hogy ha hazaérsz,ledobod a ruháidat,ha meg reggel felkelsz,nem veszel fel semmit és addig úgy maradsz,amíg nem kell valahová menni.Könnyű megszokni,mint minden jó dolgot!Képek persze készülhetnek erről a "tevékenységről"(ami valójában nem tevékenység,inkább állapot),de nem feltétlenül kell ezt közszemlére tenni!
Amúgy tényleg jó(és kellemes érzés)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 03. szerda 14:35

Törölt felhasználó (114882)

De jo nektek.
Nalunk meg nem megy.
Tudsz e valami tanacsot adni?
Van e valaohol keped az ilyen tevekenysegrol
Nalunk meg nem megy.
Van e valaohol keped az ilyen tevekenysegrol
De jo nektek.
Nalunk meg nem megy.
Van e valaohol keped az ilyen tevekenysegrol (Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:46
Nalunk meg nem megy.
Van e valaohol keped az ilyen tevekenysegrol (Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk már megszokott dolog hogy rajtam sosincs semmi,akinek nem tetszett,már nem jön.Hogy a vendég is levetkőzzön,sosem volt cél,én így érzem jól magam,párom imádja ha ruha nélkül lát,más véleménye meg nem érdekel.
Akkor nagyjából egyidősek vagyunk(nem mintha ennek lenne jelentősége)!
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

34 és 40.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:52
Törölt felhasználó (23775)

hagy kérdezzem meg hány évesek vagytok?
hagy kérdezzem meg hány évesek vagytok?
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:46

Nálunk már megszokott dolog hogy rajtam sosincs semmi,akinek nem tetszett,már nem jön.Hogy a vendég is levetkőzzön,sosem volt cél,én így érzem jól magam,párom imádja ha ruha nélkül lát,más véleménye meg nem érdekel.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2007. 10. 02. kedd 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 00:07

Azért mindig van rá lehetőség.Legalább itthon!Tudjátok:az én házam az én váram!Itthon senkit nem zavarok vele,aki meg eljön hozzám,az vagy alkalmazkodik hozzám és ledobja a ruháit(ez a jobbik eset),a rosszabik esetben én alkalmazkodom hozzá és felöltözve maradok,legalábbis kezdetben,de előbb-utóbb úgyis lekerül minden...

Azért mindig van rá lehetőség.Legalább itthon!Tudjátok:az én házam az én váram!Itthon senkit nem zavarok vele,aki meg eljön hozzám,az vagy alkalmazkodik hozzám és ledobja a ruháit(ez a jobbik eset),a rosszabik esetben én alkalmazkodom hozzá és felöltözve maradok,legalábbis kezdetben,de előbb-utóbb úgyis lekerül minden...

Sajnos, itt az ősz. Kevesebbet lehet meztelenkedni. Sajnos, tényleg igaz, a ruha arra van, hogy ne fázzunk.Most sajnos szükség van rá, de bent a jól fütött lakásban, azért még mindig élvezhetjük a meztelenséget. Ez egy életstilus és ragaszkodunk hozzá.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 12. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 09:49

Miért csak a fiatalok vetkőznének otthon. Mi40-en tul, bizony mindig meztelenek vagyunk és ha a barátaink - ők sem huszonévesek - látogatóba jönnek, ha csak egy kicsit is jó idő van, bizony levetkőznek és teljesen meztelenül beszélgetünk, kévézgatunk,napozgatunk, uram bocsá sörözgetünk. Ez a világ legtermészetesebb dolga. A ruha csak arra van, hogy ne fázzunk.
aztán kiüríteni ám a postaládád!
Teeeee!!!
nyáron úgy eltűntél!
de jer át a nappaliba, mert még offnak tekinti "apa"
hehe tom-ot ceretném apósnak szólítani! Moncyt meg anyukának!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 13:19
Teeeee!!!
nyáron úgy eltűntél!
de jer át a nappaliba, mert még offnak tekinti "apa"
hehe tom-ot ceretném apósnak szólítani! Moncyt meg anyukának!

szépséges kicsilány!
lökj egy ilyet, de valódit a mélemre magadról! az aztán
ságos lenne!

szépséges kicsilány!
ságos lenne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 12:00

Csatlakoznék kandurmarcihoz,én is mennék vendégségbe hozzátok.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 09. 12. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért csak a fiatalok vetkőznének otthon. Mi40-en tul, bizony mindig meztelenek vagyunk és ha a barátaink - ők sem huszonévesek - látogatóba jönnek, ha csak egy kicsit is jó idő van, bizony levetkőznek és teljesen meztelenül beszélgetünk, kévézgatunk,napozgatunk, uram bocsá sörözgetünk. Ez a világ legtermészetesebb dolga. A ruha csak arra van, hogy ne fázzunk.
Mostmár itt az ősz, de tavaszra, amikor meleg lesz, meghívnátok egy sörre? Régi nudista vagyok s melegben a sör is jól jön.