Sziasztok! Nálunk a családba az az első még a gyerekek is (3 lány)a feleségem és én,hogy ha haza megyünk mindenki meztelenűl van éjjel-nappal,télen-nyáron
A meztelen alvás ismerős. Nem is értem, hogy miért nem alszik mindenki úgy... Egy vastag takaró még télen is megoldja a fázásos gondokat, egyébként meg még paplan alatt is kényelmesebb meztelenül, mint a rettenetes pizsamában...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:47
Törölt felhasználó (49560)

Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
Ha jó nő ez a szomszédasszony, akkor hajrá, egyébként meg kiraknám a szűrét. Menjen chipy-showra, ha kukkolni akar, én nem hagynám. (Idézet a Csak szex és más semmi című filmből: "Nénike nem kukkolni, Ali nem lenni peep-show!")
én biztos, hogy megkérném, hogy vetkőzzön le ő is meztelenre
mezitelenül születtünk,
mezitelenül élünk,
mezitelenüé halunk,
ami meg rajtunk van, az csupán álca!
mindenütt otthon vagyunk a földön!

mezitelenül élünk,
mezitelenüé halunk,
ami meg rajtunk van, az csupán álca!
mindenütt otthon vagyunk a földön!

hát azért szórakoztunk együtt vagy 3 órahosszát? és üvöltötted ilyen jó még senkivel sem volt!
vagy ki akarod provokálni, h küldjek Neked róla képet?
egyébként állok rendelkezésedre!
múltkor kérdeztem vmit privibe, de nem válaszoltál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 13:40

vagy ki akarod provokálni, h küldjek Neked róla képet?
egyébként állok rendelkezésedre!

múltkor kérdeztem vmit privibe, de nem válaszoltál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Na jó, mivel magasra dobtad a labdát, és nem tudom megállni, hogy ne üssem le,
Mivel nem láttam semmit, így hát keresnem kellet, nagyon kicsi volt, (pedig már nem is volt hideg ) így többször is megnéztem, hogy jól látok e.
ilyen kicsi ?
Bocsi, bocsi
Mivel nem láttam semmit, így hát keresnem kellet, nagyon kicsi volt, (pedig már nem is volt hideg ) így többször is megnéztem, hogy jól látok e.
ilyen kicsi ?
Bocsi, bocsi

Na jó, mivel magasra dobtad a labdát, és nem tudom megállni, hogy ne üssem le,
ilyen kicsi ?
Bocsi, bocsi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 09:15
ilyen kicsi ?
Bocsi, bocsi

ja Te vótál aki 3* vonult el a zerkély alatt és úgy tett, mint ha keresne valamit?
csak azt nem értettem miért az erkélyemen kerested

ja Te vótál aki 3* vonult el a zerkély alatt és úgy tett, mint ha keresne valamit?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 09:10

Amikor a nyár elején arra jártam mintha, aha emlékszem is mintha egy meztelen pasi dohányzott volna az erkélyen

Amikor a nyár elején arra jártam mintha, aha emlékszem is mintha egy meztelen pasi dohányzott volna az erkélyen
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:51

ehhhjjj én mindig ilyen szomszédra vágytam!
miért nincs ekkora szerencsém.
én is szívesen teszem ezt, de a párom nem komálja a dolgot! ezért csak akkor teszem ha egyedül vagyok.
amikor rég bagóztam még az erkélyen is úgy gyújtottam rá.
földszinten akár meg is láthattak de nem érdekelt a dolog!
én is szívesen teszem ezt, de a párom nem komálja a dolgot! ezért csak akkor teszem ha egyedül vagyok.
Oh ez is gond gyere az én szomszédságomba a másik szomszédasszony egész nyáron csak csupaszkodik,sokat nem kellene papolnod hogy meg dugd,párodnak hogy tetszene?.....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:51

Látatlanban is ki merem jelenteni, hogy szivesen cserélném le rád a jelenlegi szomszédaimat.
nálunk a szomszéd is meztelen a kertben
Jo reggelt
A múlt hétvégén lemondtunk minden programot és két napig csak otthon lustálkodtunk. Semmi mást nem csináltunk csak feküdtünk, beszélgettünk, ettünk, szeretkeztünk, fürödtünk, feküdtünk, ettünk, dugtunk, feküdtünk, szeretkeztünk, ...stb és közben eszünkbe sem jutott felöltözni.
Mind kettőnknek nagyon jól esett!!
Mind kettőnknek nagyon jól esett!!
Üdv mindenkinek!
Én is imádok meztelen lenni. Ilyen melegben a lakásban, a kertben is, de meztelen alszunk télen is.
Én is imádok meztelen lenni. Ilyen melegben a lakásban, a kertben is, de meztelen alszunk télen is.
jól van na!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 11:40

na ne, már igy is túllőttem a célon

na ne, már igy is túllőttem a célon
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)

a válaszodból kifelejtetted a merészebb fotókat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 10:53

válasz ment