Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#335   2007. 09. 11. kedd 18:32
X Törölt felhasználó (114882)
Akkor azt jelenti hogy ciciben is fogad az aszony?

Gondolom a vendeg jol erezte magat
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 14:26
Volt már olyan hogy az asszony csak a bugyit tudta felvenni mire jött valaki aztán úgy maradt ciciben a vendéggel, nekem csak 1 gatyát kell felvenni az gyorsabb.
Sajnos ez a hőmérséklet nem kedvez a pucérkodásnak, pedig annál kényelmesebb nincs.
#334   2007. 09. 10. hétfő 14:58
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mindenki másképp védekezik a globális felmelegedés ellen. Van, aki tüntet, van aki kampányol, van, aki pusztán a meleg ellen veszi fel a kesztyűt.
A fiatalok körében teljesen megszokott, hogy hazaérve a munkából, megszabadulnak ruháiktól és anyaszült meztelenül folytatják a nap hátralevő részét. Pucéran végzik a házimunkát, tévéznek, vacsoráznak, pucéran főznek és így is alszanak. A megkérdezettek bevallása szerint nincs annál jobb, mint kibújni a ruha szorításából, hiszen az ember szabadnak érzi magát, nem beszélve arról, hogy a meztelen bőr a friss levegővel érintkezve újra érzékennyé válik, s sokak szerint pedig a szervezet ellenállóképessége is erősödik.

Egy otthoni pucérkodó szerint manapság az emberek bőre már nem olyan érzékeny, az otthoni meztelenkedésnek köszönhetően azonban olyan stimulusok érik a legkülönbözőbb területeket, amiket egy felöltözött embert soha nem élhet át. Ha vacsora során leesszük magunkat, vagy ha partnerünk meztelen ölünkbe hajtja fejét, egészen más érzés pőre testtel, mintha farmeren keresztül, tompított formában élnénk át ugyanezt.

A meztelenkedést azonban nemcsak magányosan űzik, s nem is csak párjuk társaságában. Baráti összejövetelek, barátnős vacsorák szintén sok helyütt ruhátlanul zajlanak, azaz az új divat valóban a nudizmus eszmeiségét követi - szabaduéj meg ruháditól, gátlásaidtól, érezd magad újra szabadnak és add át magad az elemek áldásos hatásainak. Ugyan még csak a lakások falain belül hódít a pucérkodás, már nem kell sok hozzá, hogy mindenki (főleg a fiatalok) igazi naturistává váljanak. (origo)

#333   2007. 09. 10. hétfő 14:32
hegyimenyet hegyimenyet
gondolom nem volt elkeseredve a vendégetek! Minek ilyenkor bugyi?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 14:26
Volt már olyan hogy az asszony csak a bugyit tudta felvenni mire jött valaki aztán úgy maradt ciciben a vendéggel, nekem csak 1 gatyát kell felvenni az gyorsabb.
Sajnos ez a hőmérséklet nem kedvez a pucérkodásnak, pedig annál kényelmesebb nincs.
#332   2007. 09. 10. hétfő 14:26
Lion74 Lion74
#331   2007. 09. 06. csütörtök 23:36
hegyimenyet hegyimenyet
Nálunk a kánikulában az ajtó közelébe volt készítve egy vékony ruha, nekem egy gatyó, ha jönne valaki
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 23:38
Ha az idő engedi én is mindig meztelen vagyok,így kényelmes,csak akkor kapok magamra valamit mikor jönnek hozzánk.Szerintem ez abszolút normális... nyes
#330   2007. 09. 01. szombat 03:40
hazaspar-1 hazaspar-1
Nálunk a meztelenség rég nem gond,rokonok,barátok is megszokták.Mivel az utca utolsó háza a miénk,csak egy szomszéd van,egy idősebb bácsi.Mikor ideköltöztünk,hamar észrevettem hogy kukkol.Aztán egyszer odamentem a kerítéshez,és majdnem fél órát beszélgettem vele.Azóta át is jár,nem kukkol,ha látni akar csak átszól hogy zavar-e.
#329   2007. 08. 27. hétfő 23:38
husband35 husband35 VIP
Ha az idő engedi én is mindig meztelen vagyok,így kényelmes,csak akkor kapok magamra valamit mikor jönnek hozzánk.Szerintem ez abszolút normális... nyes
#328   2007. 08. 27. hétfő 15:32
parcy parcy
Szeretek otthon meztelenül lenni,de mindig tartok tőle,hogy megláthat valaki.
#327   2007. 08. 24. péntek 07:45
kotlar kotlar
Ha hozzánk jön valaki, akkor már a kapuban vetkőzik, mert tudja, hogy az egész család meztelen. Csak akkor öltözünk fel, ha hideg van. Nincs ebben semmi.
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 10:05
Szia!Mi is álltalában,de min.hiányos öltözékben flangál az egész (5lány 1fiú és 2felnőtt)család no az szokott mulatságos lenni mikor betoppan egy váratlan vendég azt a kapkodást látni kellene.Tágabb család már hozzá szokott.
#326   2007. 08. 22. szerda 00:32
X Törölt felhasználó (89944)
Szevasz!Kösz a hsz-t szép volt nem tudom hogy gondolta qpy
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 09:20
worship csak sajna nem mindenki tartja ezt be,nagyon nem zavar inkább mulatságosnak tartom. qpy-nak pedig üzenem: A meztelenség elsősorban életforma ami a természetesség szereteéből fakad nem keverendő össze az erotikával főleg gyerek szereplőkkel spékelve.
#325   2007. 08. 21. kedd 09:37
szentirmai szentirmai
Nálunk is az egész család meztelen, Két felnôtt két gyerek. Ruhátlanul vagyunk a házban, de így pancsolunk és napozunk az udvaron is. Kezdetben a szomszédok kukucskáltak, de most már megszokták és észre sem veszik.Nudista barátaink ha meglátogatnak akkor csatlakoznak hozzánk.
#324   2007. 08. 21. kedd 09:20
irisz1 irisz1
worship csak sajna nem mindenki tartja ezt be,nagyon nem zavar inkább mulatságosnak tartom. qpy-nak pedig üzenem: A meztelenség elsősorban életforma ami a természetesség szereteéből fakad nem keverendő össze az erotikával főleg gyerek szereplőkkel spékelve.
#323   2007. 08. 20. hétfő 22:28
Szia! Nálunk ilyen nincs,hogy váratlan vendég ha valaki jönni akar az időbe szóljon ez így való rendjén szerintem.Mi is alászaladtunk régen amikor még városba laktunk jó volt kapkodás ezerrel
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 10:05
Szia!Mi is álltalában,de min.hiányos öltözékben flangál az egész (5lány 1fiú és 2felnőtt)család no az szokott mulatságos lenni mikor betoppan egy váratlan vendég azt a kapkodást látni kellene.Tágabb család már hozzá szokott.
#322   2007. 08. 20. hétfő 22:23
Hali ilyet nem küld az ember fia ezek családi dolgok
#321   2007. 08. 20. hétfő 10:05
irisz1 irisz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 18. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89944)
2007. 08. 18. szombat 00:07
Sziasztok! Nálunk a családba az az első még a gyerekek is (3 lány)a feleségem és én,hogy ha haza megyünk mindenki meztelenűl van éjjel-nappal,télen-nyáron
#320   2007. 08. 20. hétfő 01:03
jani8720 jani8720 VIP
amikor csak tehetem én is meg a párom is meztelenül vagyunk
#319   2007. 08. 18. szombat 00:07
Sziasztok! Nálunk a családba az az első még a gyerekek is (3 lány)a feleségem és én,hogy ha haza megyünk mindenki meztelenűl van éjjel-nappal,télen-nyáron
#318   2007. 08. 17. péntek 09:41
Krok486 Krok486
A meztelen alvás ismerős. Nem is értem, hogy miért nem alszik mindenki úgy... Egy vastag takaró még télen is megoldja a fázásos gondokat, egyébként meg még paplan alatt is kényelmesebb meztelenül, mint a rettenetes pizsamában...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (49560)
2007. 08. 16. csütörtök 10:47
Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
#317   2007. 08. 16. csütörtök 10:47
X Törölt felhasználó (49560)
Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
#316   2007. 08. 16. csütörtök 09:00
Krok486 Krok486
Ha jó nő ez a szomszédasszony, akkor hajrá, egyébként meg kiraknám a szűrét. Menjen chipy-showra, ha kukkolni akar, én nem hagynám. (Idézet a Csak szex és más semmi című filmből: "Nénike nem kukkolni, Ali nem lenni peep-show!")

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!