Akkor azt jelenti hogy ciciben is fogad az aszony?
Gondolom a vendeg jol erezte magat (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 14:26
Gondolom a vendeg jol erezte magat (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Volt már olyan hogy az asszony csak a bugyit tudta felvenni mire jött valaki aztán úgy maradt ciciben a vendéggel, nekem csak 1 gatyát kell felvenni az gyorsabb.
Sajnos ez a hőmérséklet nem kedvez a pucérkodásnak, pedig annál kényelmesebb nincs.
Sajnos ez a hőmérséklet nem kedvez a pucérkodásnak, pedig annál kényelmesebb nincs.
Mindenki másképp védekezik a globális felmelegedés ellen. Van, aki tüntet, van aki kampányol, van, aki pusztán a meleg ellen veszi fel a kesztyűt.
A fiatalok körében teljesen megszokott, hogy hazaérve a munkából, megszabadulnak ruháiktól és anyaszült meztelenül folytatják a nap hátralevő részét. Pucéran végzik a házimunkát, tévéznek, vacsoráznak, pucéran főznek és így is alszanak. A megkérdezettek bevallása szerint nincs annál jobb, mint kibújni a ruha szorításából, hiszen az ember szabadnak érzi magát, nem beszélve arról, hogy a meztelen bőr a friss levegővel érintkezve újra érzékennyé válik, s sokak szerint pedig a szervezet ellenállóképessége is erősödik.
Egy otthoni pucérkodó szerint manapság az emberek bőre már nem olyan érzékeny, az otthoni meztelenkedésnek köszönhetően azonban olyan stimulusok érik a legkülönbözőbb területeket, amiket egy felöltözött embert soha nem élhet át. Ha vacsora során leesszük magunkat, vagy ha partnerünk meztelen ölünkbe hajtja fejét, egészen más érzés pőre testtel, mintha farmeren keresztül, tompított formában élnénk át ugyanezt.
A meztelenkedést azonban nemcsak magányosan űzik, s nem is csak párjuk társaságában. Baráti összejövetelek, barátnős vacsorák szintén sok helyütt ruhátlanul zajlanak, azaz az új divat valóban a nudizmus eszmeiségét követi - szabaduéj meg ruháditól, gátlásaidtól, érezd magad újra szabadnak és add át magad az elemek áldásos hatásainak. Ugyan még csak a lakások falain belül hódít a pucérkodás, már nem kell sok hozzá, hogy mindenki (főleg a fiatalok) igazi naturistává váljanak. (origo)
A fiatalok körében teljesen megszokott, hogy hazaérve a munkából, megszabadulnak ruháiktól és anyaszült meztelenül folytatják a nap hátralevő részét. Pucéran végzik a házimunkát, tévéznek, vacsoráznak, pucéran főznek és így is alszanak. A megkérdezettek bevallása szerint nincs annál jobb, mint kibújni a ruha szorításából, hiszen az ember szabadnak érzi magát, nem beszélve arról, hogy a meztelen bőr a friss levegővel érintkezve újra érzékennyé válik, s sokak szerint pedig a szervezet ellenállóképessége is erősödik.
Egy otthoni pucérkodó szerint manapság az emberek bőre már nem olyan érzékeny, az otthoni meztelenkedésnek köszönhetően azonban olyan stimulusok érik a legkülönbözőbb területeket, amiket egy felöltözött embert soha nem élhet át. Ha vacsora során leesszük magunkat, vagy ha partnerünk meztelen ölünkbe hajtja fejét, egészen más érzés pőre testtel, mintha farmeren keresztül, tompított formában élnénk át ugyanezt.
A meztelenkedést azonban nemcsak magányosan űzik, s nem is csak párjuk társaságában. Baráti összejövetelek, barátnős vacsorák szintén sok helyütt ruhátlanul zajlanak, azaz az új divat valóban a nudizmus eszmeiségét követi - szabaduéj meg ruháditól, gátlásaidtól, érezd magad újra szabadnak és add át magad az elemek áldásos hatásainak. Ugyan még csak a lakások falain belül hódít a pucérkodás, már nem kell sok hozzá, hogy mindenki (főleg a fiatalok) igazi naturistává váljanak. (origo)

gondolom nem volt elkeseredve a vendégetek! Minek ilyenkor bugyi?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 09. 10. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 10. hétfő 14:26

Volt már olyan hogy az asszony csak a bugyit tudta felvenni mire jött valaki aztán úgy maradt ciciben a vendéggel, nekem csak 1 gatyát kell felvenni az gyorsabb.
Nálunk a kánikulában az ajtó közelébe volt készítve egy vékony ruha, nekem egy gatyó, ha jönne valaki
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 23:38

Ha az idő engedi én is mindig meztelen vagyok,így kényelmes,csak akkor kapok magamra valamit mikor jönnek hozzánk.Szerintem ez abszolút normális...

Nálunk a meztelenség rég nem gond,rokonok,barátok is megszokták.Mivel az utca utolsó háza a miénk,csak egy szomszéd van,egy idősebb bácsi.Mikor ideköltöztünk,hamar észrevettem hogy kukkol.Aztán egyszer odamentem a kerítéshez,és majdnem fél órát beszélgettem vele.Azóta át is jár,nem kukkol,ha látni akar csak átszól hogy zavar-e.
Ha az idő engedi én is mindig meztelen vagyok,így kényelmes,csak akkor kapok magamra valamit mikor jönnek hozzánk.Szerintem ez abszolút normális...

Szeretek otthon meztelenül lenni,de mindig tartok tőle,hogy megláthat valaki.
Ha hozzánk jön valaki, akkor már a kapuban vetkőzik, mert tudja, hogy az egész család meztelen. Csak akkor öltözünk fel, ha hideg van. Nincs ebben semmi.
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 10:05

Szia!Mi is álltalában,de min.hiányos öltözékben flangál az egész (5lány 1fiú és 2felnőtt)család no az szokott mulatságos lenni mikor betoppan egy váratlan vendég azt a kapkodást látni kellene.Tágabb család már hozzá szokott.
Szevasz!Kösz a hsz-t szép volt nem tudom hogy gondolta qpy
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 09:20
csak sajna nem mindenki tartja ezt be,nagyon nem zavar inkább mulatságosnak tartom. qpy-nak pedig üzenem: A meztelenség elsősorban életforma ami a természetesség szereteéből fakad nem keverendő össze az erotikával főleg gyerek szereplőkkel spékelve.

Nálunk is az egész család meztelen, Két felnôtt két gyerek. Ruhátlanul vagyunk a házban, de így pancsolunk és napozunk az udvaron is. Kezdetben a szomszédok kukucskáltak, de most már megszokták és észre sem veszik.Nudista barátaink ha meglátogatnak akkor csatlakoznak hozzánk.

Szia! Nálunk ilyen nincs,hogy váratlan vendég ha valaki jönni akar az időbe szóljon ez így való rendjén szerintem.Mi is alászaladtunk régen amikor még városba laktunk jó volt kapkodás ezerrel
(Ez egy válasz irisz1 üzenetére (2007. 08. 20. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 20. hétfő 10:05

Szia!Mi is álltalában,de min.hiányos öltözékben flangál az egész (5lány 1fiú és 2felnőtt)család no az szokott mulatságos lenni mikor betoppan egy váratlan vendég azt a kapkodást látni kellene.Tágabb család már hozzá szokott.
Hali ilyet nem küld az ember fia ezek családi dolgok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 18. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 18. szombat 00:07
Törölt felhasználó (89944)

Sziasztok! Nálunk a családba az az első még a gyerekek is (3 lány)a feleségem és én,hogy ha haza megyünk mindenki meztelenűl van éjjel-nappal,télen-nyáron
amikor csak tehetem én is meg a párom is meztelenül vagyunk
Sziasztok! Nálunk a családba az az első még a gyerekek is (3 lány)a feleségem és én,hogy ha haza megyünk mindenki meztelenűl van éjjel-nappal,télen-nyáron
A meztelen alvás ismerős. Nem is értem, hogy miért nem alszik mindenki úgy... Egy vastag takaró még télen is megoldja a fázásos gondokat, egyébként meg még paplan alatt is kényelmesebb meztelenül, mint a rettenetes pizsamában...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 10:47
Törölt felhasználó (49560)

Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
Én amikor csak tehetem meztelenül vagyok illetve törölköző van körém csavarva, sokkal kényelmesebb mint az alsónadrág. Aludni pedig csak is kizárólag meztelenül szoktam és a párom is.
Ha jó nő ez a szomszédasszony, akkor hajrá, egyébként meg kiraknám a szűrét. Menjen chipy-showra, ha kukkolni akar, én nem hagynám. (Idézet a Csak szex és más semmi című filmből: "Nénike nem kukkolni, Ali nem lenni peep-show!")