az ha valakin látszik , hogy tetszek neki az jólesik
amúgy teljesen zárt a kerítés kintről nem látni be
egyik szomszéd tud átlátni, az meg 84 éves nem sajnálom tölle (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 21:51
amúgy teljesen zárt a kerítés kintről nem látni be
egyik szomszéd tud átlátni, az meg 84 éves nem sajnálom tölle (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3860152)

Mellék hatás több is lehet!! De nézzük csak sorba egy nem előre nem betervezett mereve4dés pl vagy egy kíváncsi szomszéd vagy szerelő mert néha maradnak nyitva kapuk is, a paletta széles mindenki maga kedvére válogat

Mellék hatás több is lehet!! De nézzük csak sorba egy nem előre nem betervezett mereve4dés pl vagy egy kíváncsi szomszéd vagy szerelő mert néha maradnak nyitva kapuk is, a paletta széles mindenki maga kedvére válogat
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 20:54

Törölt felhasználó (3843642)

Milyen mellékhatások?
Milyen mellékhatások?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 13:55

Többen félnek a mellék hatásoktól!!!!
Nem tudom mért kell félni a meztelenkedsétől, vagy annak következményeitől ennyire prűdek lennénk?!
Szégyenlős családban nőttem fel, nem vetkőztünk le egymás előtt. De ha egyedül voltam/vagyok otthon a szobában, vagy pl. fürdőbe menet nem veszek ruhát. Szeretek így lenni.
Emlékszem még kiskölyök voltam, aztán mentem osztálytársamhoz. Anyukája épp felsőt cserélt és melltartó nélkül volt a lakásba mikor beléptem. Hatalmas mellei voltak, persze zavarba jöttem. Jött osztálytársam, jót nevetett az egészen, ők meztelenül jártak keltek egymás előtt otthon.
Emlékszem még kiskölyök voltam, aztán mentem osztálytársamhoz. Anyukája épp felsőt cserélt és melltartó nélkül volt a lakásba mikor beléptem. Hatalmas mellei voltak, persze zavarba jöttem. Jött osztálytársam, jót nevetett az egészen, ők meztelenül jártak keltek egymás előtt otthon.
Többen félnek a mellék hatásoktól!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 07. vasárnap 13:20

Ki előtt ha nem a család előtt vállalja fel magát az ember, amúgy igaz nem merik felvállalni sokan.
Ki előtt ha nem a család előtt vállalja fel magát az ember, amúgy igaz nem merik felvállalni sokan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 06. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 06. szombat 21:52

Kevés család válalja be vagy meri meglépni vagy mer egymás előtt meztelenkedni!!
Kevés család válalja be vagy meri meglépni vagy mer egymás előtt meztelenkedni!!
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 16:45

Szia...- a nyáron már beszélgettünk elég nyíltan a témakörben,....- kár hogy el maradtunk egymástól.......- privibe várlak, ott jól árt beszélhetjük a családon belölit........
Sajnos itt az ősz, és már hűvös van a kinti meztelenkedéshez.
Errol mindig egy vicc jut az eszembe.
Ki a meztelenebb a nudista strandon? Ferfiak vagy nok? Ferfiak mert a gondolatuk is latszik.
Ki a meztelenebb a nudista strandon? Ferfiak vagy nok? Ferfiak mert a gondolatuk is latszik.
Így van. Ha áll, akkor áll, semmi gond. Örülni kell neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 10:19

Ez vele jár és néha hidd el jólrsik látni a hatást a másikon.
Ez vele jár és néha hidd el jólrsik látni a hatást a másikon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 23:42
Törölt felhasználó (872380)

bakker(((
én mindig meztelenül vagyok itthon)))
sajna csak egyedül...de ha a családom is meztelenül rohangálna előttem..))) nem tartana cikinek ha éppen állna a @-om)))
sajna csak egyedül...de ha a családom is meztelenül rohangálna előttem..))) nem tartana cikinek ha éppen állna a @-om)))
mink is meztelen vagyunk itthol, neha a teraszon is
Itthon én is ha csak tehetem meztelen vagyok. Páromat nem zavarja, régebben a kánikulában ő is neki vetkőzött.
bakker(((
sajna csak egyedül...de ha a családom is meztelenül rohangálna előttem..))) nem tartana cikinek ha éppen állna a @-om))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 01. hétfő 22:23
sajna csak egyedül...de ha a családom is meztelenül rohangálna előttem..))) nem tartana cikinek ha éppen állna a @-om))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

nálunk csak a férjem nem szokott
nálunk csak a férjem nem szokott
(Ez egy válasz IncFam üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia...- a nyáron már beszélgettünk elég nyíltan a témakörben,....- kár hogy el maradtunk egymástól.......- privibe várlak, ott jól árt beszélhetjük a családon belölit........
(Ez egy válasz IncFam üzenetére (2018. 10. 01. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan családokkal beszélgetnénk ahol mindenki meztelen otthon.
Feleségem családjában ez természetes, hogy otthol meztelenek, csak mikor udvaroltam párom ezt elfelejtette megemlíteni.
Meg is lepődtem mikor egyszer váratlanul beugrottam hozzá.
Meg is lepődtem mikor egyszer váratlanul beugrottam hozzá.
Itthon én is szetetek meztelenkedni. Imádnám, ha lenne valaki, akivel megnézhetnénk néha egymást kamerán, ahogy otthon meztelenkedve tesz-vesz. Persze kizárólag hölggyel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 24. hétfő 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 24. hétfő 05:52

otthoni meztelenkedés nem csak szexualitás, maga a szabadság