Szerintem akik sokat meztelenkednek otthon, egy idő után annyira természetessé válik, hogy fel sem tűnik, és nem zavarja őket hogy ruha nélkül vannak.
Teljesen hozzá lehet szokni a szabad meztelen érzéshez.
Szerintem is így van
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 13:46

Szerintem akik sokat meztelenkednek otthon, egy idő után annyira természetessé válik, hogy fel sem tűnik, és nem zavarja őket hogy ruha nélkül vannak.
Engem ezzel a témával kapcsolatban az izgat, hogy ha elképzelem mindig olyat képzelek, hogy pl. unokatesomra vagy olyan nőre izgulok rá, akivel egyébként tabu lenne minden. De a meztelenség hatására felszabadulnának a gátlások. Rokoni kapcsolat stb...
Én lakásban lakom, ott nagyon sokszor vagyok ruha nélkül. Ez segített régebben is, hogy a swingerkedést kipróbáljam.

Te is szoktál meztelenkedni ?
Hol és hogyan ? (Ez egy válasz gubacs01 üzenetére (2018. 10. 13. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol és hogyan ? (Ez egy válasz gubacs01 üzenetére (2018. 10. 13. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokakanak elő fordúl legyen férfi vagy nő max nem merik beismerni a dolgot!!!
ezzel én is egyet értek
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 23. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 23. kedd 21:03
Törölt felhasználó (3860152)

Sokakanak elő fordúl legyen férfi vagy nő max nem merik beismerni a dolgot!!!
Sziasztok nálunk ezzel sose volt baj mindenki mindenki elött pucér volt csak tiniként szar mikor van egy dögös anyád meg nővér hugi és apuci tiplit vágott h eltartsa a családját hát had ne mondjam egy párszor ált a lőcsős
:/

Tinénk nincs abban semmi rossz, néha már a gondolattól is állt.
(Ez egy válasz Georgo 20cm üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 03:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 25. csütörtök 03:52

Sziasztok nálunk ezzel sose volt baj mindenki mindenki elött pucér volt csak tiniként szar mikor van egy dögös anyád meg nővér hugi és apuci tiplit vágott h eltartsa a családját hát had ne mondjam egy párszor ált a lőcsős
:/

Mi többnyire meztelenül vagyunk itthon. Nyáron ha vendégek vannak, akkor a Párom szeret ruhában lenni, bugyi nélkül
Jó is az. Könnyű kis átlátszó nyári ruha
( mehetek hozzátok vendégségbe ? )
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2018. 10. 25. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 25. csütörtök 07:07

( mehetek hozzátok vendégségbe ? )

Mi többnyire meztelenül vagyunk itthon. Nyáron ha vendégek vannak, akkor a Párom szeret ruhában lenni, bugyi nélkül
Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.
Nos miért kifogásolod a dolgot??? Mi zavar abban, hogy ő meztelenkedik??? A gyerekeitek előtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 10:10
Törölt felhasználó (2704462)

Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.
igen hozzá de ha jársz nudira ezt látod is ott se izgulnak fel
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 11. csütörtök 13:46

Igen, így van . Teljesen természetes a meztelenség. Nagyon kényelmes, szabad érzés.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 10. 27. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt nem csak az, hogy természetes érzés, hanem, hogy el tudod e vagy el mered e fogadni nem csak magtól másoktól is és azzal ami ezzel jár. Mert persze nudi strandon nem kivont kardal jár az ember de otthon egy intimebb környezetben. És mások eltudják e fogadni, azt hogy van ahol ez természetes dolog?!
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 02:51

Igen, így van . Teljesen természetes a meztelenség. Nagyon kényelmes, szabad érzés.
főleg te eltudod e fogadni magadat, sokan ezért nem nudiznak, meg az tetszik sok fiu mondja jár de még sose volt és jön hogy neki végig áll és bámulják őt
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 06:39

Itt nem csak az, hogy természetes érzés, hanem, hogy el tudod e vagy el mered e fogadni nem csak magtól másoktól is és azzal ami ezzel jár. Mert persze nudi strandon nem kivont kardal jár az ember de otthon egy intimebb környezetben. És mások eltudják e fogadni, azt hogy van ahol ez természetes dolog?!
Tény a meztelenségben önmagunkat kell első sorban elfogadni. A testünket a lényünket. Az is tény sokan állítják kárnak nudira de meglátnak egy meztelen testet főként a pasik és máris van jele annak, hogy nem igen tudnak mit kezdeni zavarukkal. De a nők is is látványosan tudnak zavarban lenni. De más az otthoni meztelenkedés és más egy nudi strand és más egy intim szauna.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 10. 28. vasárnap 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 28. vasárnap 07:33

főleg te eltudod e fogadni magadat, sokan ezért nem nudiznak, meg az tetszik sok fiu mondja jár de még sose volt és jön hogy neki végig áll és bámulják őt
Az zavar, hogy az ember a meztelenségét közös megegyezés alapján osztja meg a többi emberrel. Tehát tök rendben van egy naturista strand, vagy egy klasszikus szauna, ahová a belépéssel beleegyeztél a házirendben foglalt öltözködési (vetkőzési) szabályokba. Egy otthonban azonban létezik a vendégjog (ez illetne engem) és a gyermekeket megillető szemérem. Nyilván most nem a fürdés, öltözés közbeni meztelenségre gondolok, hanem a mások beleegyezése nélküli mások előtti meztelenkedésbe. Talán jobban megérteti az álláspontot a Tony Erdmann című Oscar díjra jelölt német filmnek az a jelenete, ahol a házigazda a saját bénasága miatt kerül abba a helyzetbe, hogy meztelenül kell fogadnia a látogatóit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 18:58

Nos miért kifogásolod a dolgot??? Mi zavar abban, hogy ő meztelenkedik??? A gyerekeitek előtt?
Én sem meztelenül fogadok vendégeket, mindig van készenlétben egy belebújós ruha, vagy köntös arra az esetre ha valaki csengetne, kopogtatna.
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 29. hétfő 16:28
Ha viszont valaki kopogtatás nélkül bevillan, neháborodjon fel azon, hogy otthol a saját intim közegemben meztelenül vagyok épp mert nekem ez így tetszik.Viszont még senkinek nem nyitottam meztelenül ajtót. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 29. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)

Az zavar, hogy az ember a meztelenségét közös megegyezés alapján osztja meg a többi emberrel. Tehát tök rendben van egy naturista strand, vagy egy klasszikus szauna, ahová a belépéssel beleegyeztél a házirendben foglalt öltözködési (vetkőzési) szabályokba. Egy otthonban azonban létezik a vendégjog (ez illetne engem) és a gyermekeket megillető szemérem. Nyilván most nem a fürdés, öltözés közbeni meztelenségre gondolok, hanem a mások beleegyezése nélküli mások előtti meztelenkedésbe. Talán jobban megérteti az álláspontot a Tony Erdmann című Oscar díjra jelölt német filmnek az a jelenete, ahol a házigazda a saját bénasága miatt kerül abba a helyzetbe, hogy meztelenül kell fogadnia a látogatóit.