Köszönöm kedves szavaid
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 10. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 10:17

Törölt felhasználó (3958902)

Ez természetes
Nem is erre gondoltam. Inkább az itt leírt szélsőséges dolgokra. Sejtettem,hogy hozzá fogsz szólni,nem csalódtam
Intelligens vagy,és ez szimpatikus. Csak hogy tudd :P

Mi itthon, ajtózárás után, meztelenül vagyunk. Mi is és a gyerekeink is. A lány is és a fiú is! Nincs vele gondunk, sőt (bár először furcsa volt) de a fiú barátnője is egyre többször lazán mozog a lakásban. Van egy baráti család. Tegnap mesélték, hogy ott a 14 éves fiú egyre gyakrabban lesegeti az anyját otthon, amikor öltözik, vagy bemegy a fürdőbe, amikor fürdik. Nehezen kezelik, mert azt is észrevették, hogy ráizgul az anyjára is meg a nővérére is. Nem tudtunk tanácsot adni nekik, hogy hogyan kezeljék! Érzésem szerint, az anyjának még tetszik is a dolog!
Ez természetes
Nem is erre gondoltam. Inkább az itt leírt szélsőséges dolgokra. Sejtettem,hogy hozzá fogsz szólni,nem csalódtam
Intelligens vagy,és ez szimpatikus. Csak hogy tudd :P
(Ez egy válasz Fiúknak nőt 3.-nak üzenetére (2018. 11. 10. szombat 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 10:02

Nálunk, a gyerekek előtt nem hivalkodtunk sosem meztelenkedéssel, de nem lettek kiküldve, ha mondjuk át kellett öltözni, vagy a fürdőszobába is bejöhettek, de nem feküdtünk meztelen ágyba velük, nem étkeztünk meztelen stb.
Nálunk, a gyerekek előtt nem hivalkodtunk sosem meztelenkedéssel, de nem lettek kiküldve, ha mondjuk át kellett öltözni, vagy a fürdőszobába is bejöhettek, de nem feküdtünk meztelen ágyba velük, nem étkeztünk meztelen stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 10. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 10. szombat 08:51
Törölt felhasználó (3958902)

Tehát aki nem flangál pucéron a gyerek előtt,az prűd. Wow
Mindig tanul valamit az ember

Tehát aki nem flangál pucéron a gyerek előtt,az prűd. Wow
Mindig tanul valamit az ember

Családon belül természetes a meztelenség. Alvás, kávéfőzés kávázás , reggeli készülődés. Amikor tényleg indulni kell csak akkor kerülnek fel a ruha darabok.
végre megint lazíthatok

Nos van akinek igen!!! De sajnos a zömének nem mert elítélik a dolgot és tabuként kezelik. Félnek és belemagyaráznak dolgokat teljesen fölöslegesen! Mi se szégyeljük magunkat egymás előtt!!
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2018. 11. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 10:03

Szerintem a családon belüli meztelenség természetes dolog. Tök jó hogy nincs már gyerek korban a szégyenlősség prűdség belenevelve.
Egyet értek. Igaz sajnos én nem ilyen családban nőttem fel, de láttam jó példákat
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2018. 11. 09. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 10:03

Szerintem a családon belüli meztelenség természetes dolog. Tök jó hogy nincs már gyerek korban a szégyenlősség prűdség belenevelve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 26. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 26. péntek 10:10
Törölt felhasználó (2704462)

Az exem szokott otthon meztelenkedni, ami számomra két okból is elég kellemetlen. Egyrészt, ha éppen megyek a gyerekekér és meztelenül nyit ajtót, noha nem igazán vagyok kíváncsi rá. Másrészt általában a kicsik előtt is meztelenül van. Én ezt nem tudom pozitívan értékelni, noha egyedül, otthon én is rendszerint meztelenül vagyok.
Időben kell kezdeni
(Ez egy válasz molettazigazi üzenetére (2018. 11. 09. péntek 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 09:08

Persze! Csak akkor mind a ketten elkésünk és az már nem buli.
Persze! Csak akkor mind a ketten elkésünk és az már nem buli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 09. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 09. péntek 09:01
Törölt felhasználó (1313722)

A reggeli, munka előtti szex is jó
A reggeli, munka előtti szex is jó
Én is szeretek meztelenül aludni, csak reggel van baj. A párom mindig leolt hogy biztos direkt csinálom, azért hogy jól felhúzza magát munkába menet előtt!
Mondjuk van benne valami.

Én pl ruhában nem is tudnék aludni, de az asszonyt is izgalmas látni....
Most is meztelen vagyok
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 11. 09. péntek 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Meztelenül lenni mindig jó. Kényelmes felszabadult érzés.
(Ez egy válasz Fiúknak nőt 3.-nak üzenetére (2018. 11. 07. szerda 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 07. szerda 18:05

Imádok meztelen lenni. Ahol csak tudok, amikor csak tudok. Home officeban meztelenül dolgozom.
Imádok meztelen lenni. Ahol csak tudok, amikor csak tudok. Home officeban meztelenül dolgozom.
Főleg nyáron. De ilyenkor azért már nem árt betakarózni...
(Ez egy válasz joco.88 üzenetére (2018. 11. 04. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én se
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 06. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 06. kedd 06:27

Törölt felhasználó (3843642)

ln nem is tudnék ruhában aludni