Nyáron jó időben nálam is alap a meztelenség idehaza.
Nyáron mindig. Majdnem szomszédmentes vagyok

Ha nincs itthon senki, és is mindig meztelen vagyok, sőt a szemetet is meztelenül szoktam levinni a ledobóhoz
Nincs túl messzi, de azért közel sincsen ahhoz képest hogy tök meztelen vagyok, és bármelyik lakásból bárki kijöhet.

Nincs túl messzi, de azért közel sincsen ahhoz képest hogy tök meztelen vagyok, és bármelyik lakásból bárki kijöhet.
Nalatok is meztelenul vagytok egymas elott?
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 07. 08. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 08. szerda 11:39

igazad van bár a kis tini fiuknál valamiért arról is picit még anyát is megnézik tudom, de pl a kislányoknál semmi erotika benne mint nálunk se
Sziasztok. Hàt ahol ez nem megszokott a kornyezetben, az adott hàztartásban hogy egymas elott mezttelenul legyenek , az lehet megllepetèseket is tudna okozni. bàr én szivesen kiprobalnam itthon egyszer..milyen fejeket vàgnànak amikor megjelennèk a többiek elott. ( Szulok,tesók)
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 09. csütörtök 15:01

Igen, így van...! A látottakat meg kell beszélni a gyermekkel, és a természetes kíváncsiság át ki kell elégíteni,ne máshol próbálkozzon.Sok kellemetlenséggel lehet így meg menekülni, Az őszinte válaszok sokat segítenek a szexuális fejlődésben.....
Legjobb.
Ehhez azért nagyfoku bizalom is kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 21:13
Törölt felhasználó (4421412)

tudom hogy érdekes ,de keresek olyan személyt ahol lehetne menni látógatóba és csak mesztelenül beszélgetnénk ,kávéznánk STB de nem lenne sex elsőre ! Na valaki?
Hol vannak ezek az utcai fotók ? Szívesen megnéznék egy párat
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 10. 13. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 09:04

Teljesen igazad van!
Többször elő is fordul, hogy ha egy picikét nem figyelek oda, akkor azon kapom magam, hogy meztelenül megyek el otthonról...
(Főleg nyáron.) Ilyenkor le is fotóztatom magam, hátha akkor legközelebb jobban odafigyelek, de mindhiába...
Többször elő is fordul, hogy ha egy picikét nem figyelek oda, akkor azon kapom magam, hogy meztelenül megyek el otthonról...

Teljesen igazad van!
(Főleg nyáron.) Ilyenkor le is fotóztatom magam, hátha akkor legközelebb jobban odafigyelek, de mindhiába...
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2020. 10. 13. kedd 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, ez így van.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 10. 13. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 13. kedd 08:19

az a baj itt a többség pont beszélgetni nem tudd meg hát nekik nincs is kivel mert egyedül meztelenkednek csak
az a baj itt a többség pont beszélgetni nem tudd meg hát nekik nincs is kivel mert egyedül meztelenkednek csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 09. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 09. csütörtök 11:22
Törölt felhasználó (3843642)

Az hogy a tinifiúk anyát is megnézik , természetes dolog, nem szabad tabutémaként kezelni a test meztelenségét, s azonkívűl , hogy levetkőzik az ember még beszélgetni is kell róla.
Utcán, de ott is minek
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2020. 10. 12. hétfő 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 12. hétfő 09:03

Lehet másképp is??
(Én eddig úgy tudtam, hogy ruhát csak utcán hordunk!
)

Ez nem is rossz felvetés! Engem is inkább a látvány vonz,mint egyebek...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 21:13
Törölt felhasználó (4421412)

tudom hogy érdekes ,de keresek olyan személyt ahol lehetne menni látógatóba és csak mesztelenül beszélgetnénk ,kávéznánk STB de nem lenne sex elsőre ! Na valaki?
hpárral 3asban
Lehet másképp is??
(Én eddig úgy tudtam, hogy ruhát csak utcán hordunk!
)

Én inkább aludni szoktam meztelenül, de ritkán nap közben is úgy vagyok, ha csak a feleségemmel vagyunk ketten, vagy ha egyedül.
Imádok meztelenül lenni olyan felszabadító és természetesnek érzem magam. kár tényleg, hogy hüvösödik az idő, de ha a házban meleg van akkor is jobb texilmentesnek lenni.

Sziasztok én is szeretek meztelenül itthon lenni ruháimtól megszabadulni tenni venni úgy ehhez keresek hangoló gondolkodású párt akivel hasonló programokat csinálhatunk és jól érezzük magunkat privátba várom pár jelentkezését!
Szeretek itthon pucéron flangálni a házban, de ezzel egyedül vagyok :/ Sajnos.