Nagyon szeretek meztelenkedni, szerencsére egyedül dolgozom, így szinte egész nap teljesen meztelen vagyok. Valamelyik nap kis csomagot kaptam, jött a postás, felkaptam egy alsót. Csak az ajtót nyitottam ki, takarásban kinéztem. Erre mosolyogva mondta, nyugodtan előbújhatok, hetek óta mindenki így fogadja, néha még ennyi sincs rajtuk, imádja a nyarat...

Akkor legközelebb ha a postás csenget , nem kell kapkodni, hogy felvegyél valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 30. szerda 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 04:46
Törölt felhasználó (4540042)

Nagyon szeretek meztelenkedni, szerencsére egyedül dolgozom, így szinte egész nap teljesen meztelen vagyok. Valamelyik nap kis csomagot kaptam, jött a postás, felkaptam egy alsót. Csak az ajtót nyitottam ki, takarásban kinéztem. Erre mosolyogva mondta, nyugodtan előbújhatok, hetek óta mindenki így fogadja, néha még ennyi sincs rajtuk, imádja a nyarat...

ezzel a forummal 1 baj van itt a pasik 99%a otthon egyedül meztelen és el is hiszi ez a nudi
Szia! Ez valóban nem nudi, de a "Meztelenül otthon" nem is a nudiról szól szerintem. Szaunázni is meztelenül szoktam, ahol lehet, de még csak az se nudi. Nudizni viszont nem szoktam, ezért is irtam ide én is, ahogy többen is.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:11

ezzel a forummal 1 baj van itt a pasik 99%a otthon egyedül meztelen és el is hiszi ez a nudi
de otthon egyedül néha mindenki pucér és az más mint otthon másokkal, ha egyedül vagy miért jó?
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:25

Szia! Ez valóban nem nudi, de a "Meztelenül otthon" nem is a nudiról szól szerintem. Szaunázni is meztelenül szoktam, ahol lehet, de még csak az se nudi. Nudizni viszont nem szoktam, ezért is irtam ide én is, ahogy többen is.

Mert kényelmes. Mert hazaérek a munkából, letusolok, és élvezem, hogy nem tapad rám a ruha, hogy a ventilátor szele legyez, kényelmes és kötetlen. Magam miatt vagyok meztelen, a magam örömére.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:47

de otthon egyedül néha mindenki pucér és az más mint otthon másokkal, ha egyedül vagy miért jó?
Családomba nincs meztelenkedés ezért csak ha egyedűl vagyok akkor lehet.De akkor aztán mindent úgy csinálok.Főzés vagy házi munka tévézés.Vezetni is szoktam meztelen igaz inkább csak este hazafelé vagy ha valami olyan helyen vagyok ahol nincs forgalom.Kiszálok az autómból és járkálok kicsit.Nagyon izgi.Néha nem bánnám ha valaki arra járna és kukkolna.
ha csak lehet, sokszor vaqyok meztelenül otthon.

Ezzel én is így vagyok,szinte mindig meztelen,...pláne ebben a hőségben...
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár,hogy nem látom
bizonyíték kell nem ígéret
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kár hogy nem vagyunk szomszédok
Meztelenkedhetnénk együtt

Ha tehetjük csak ruha nélkül vagyunk. Pláne most ebben a nagy melegben

Teljesen természetes.
Én most is így vagyok itthon asszony dolgozik így jart
Néha felall a farkam akkor kicsit játszok veled
De csak kicsit
Néha felall a farkam akkor kicsit játszok veled
De csak kicsit
Imádom!
Ha nincs itthon a lányunk mi akkor mi is meztelenül vagyunk
Panelban télen és nyáron is meleg van

Én is télen-nyáron ruha nélkül vagyok itthon. Ezt a meleget meg csak is ruha nélkül lehet túlélni a panelben.
Most is úgy ülök az erkélyen, és szemben kb. 10m re, a szomszéd csajjal nézzük egymást.
ő is meztelen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 23:32
Törölt felhasználó (4202802)

Most is úgy ülök az erkélyen, és szemben kb. 10m re, a szomszéd csajjal nézzük egymást.
Nem sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 00:07
Törölt felhasználó (4509092)

ő is meztelen?