Imádom!
Én most is így vagyok itthon asszony dolgozik így jart
Néha felall a farkam akkor kicsit játszok veled
De csak kicsit
Néha felall a farkam akkor kicsit játszok veled
De csak kicsit
Teljesen természetes.
Ha tehetjük csak ruha nélkül vagyunk. Pláne most ebben a nagy melegben

Kár hogy nem vagyunk szomszédok
Meztelenkedhetnénk együtt
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kár,hogy nem látom
bizonyíték kell nem ígéret
(Ez egy válasz agi91 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezzel én is így vagyok,szinte mindig meztelen,...pláne ebben a hőségben...
ha csak lehet, sokszor vaqyok meztelenül otthon.

Családomba nincs meztelenkedés ezért csak ha egyedűl vagyok akkor lehet.De akkor aztán mindent úgy csinálok.Főzés vagy házi munka tévézés.Vezetni is szoktam meztelen igaz inkább csak este hazafelé vagy ha valami olyan helyen vagyok ahol nincs forgalom.Kiszálok az autómból és járkálok kicsit.Nagyon izgi.Néha nem bánnám ha valaki arra járna és kukkolna.
Mert kényelmes. Mert hazaérek a munkából, letusolok, és élvezem, hogy nem tapad rám a ruha, hogy a ventilátor szele legyez, kényelmes és kötetlen. Magam miatt vagyok meztelen, a magam örömére.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:47

de otthon egyedül néha mindenki pucér és az más mint otthon másokkal, ha egyedül vagy miért jó?
de otthon egyedül néha mindenki pucér és az más mint otthon másokkal, ha egyedül vagy miért jó?
(Ez egy válasz Mentek üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:25

Szia! Ez valóban nem nudi, de a "Meztelenül otthon" nem is a nudiról szól szerintem. Szaunázni is meztelenül szoktam, ahol lehet, de még csak az se nudi. Nudizni viszont nem szoktam, ezért is irtam ide én is, ahogy többen is.

Szia! Ez valóban nem nudi, de a "Meztelenül otthon" nem is a nudiról szól szerintem. Szaunázni is meztelenül szoktam, ahol lehet, de még csak az se nudi. Nudizni viszont nem szoktam, ezért is irtam ide én is, ahogy többen is.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2021. 06. 30. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 09:11

ezzel a forummal 1 baj van itt a pasik 99%a otthon egyedül meztelen és el is hiszi ez a nudi
ezzel a forummal 1 baj van itt a pasik 99%a otthon egyedül meztelen és el is hiszi ez a nudi
Akkor legközelebb ha a postás csenget , nem kell kapkodni, hogy felvegyél valamit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 30. szerda 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 30. szerda 04:46
Törölt felhasználó (4540042)

Nagyon szeretek meztelenkedni, szerencsére egyedül dolgozom, így szinte egész nap teljesen meztelen vagyok. Valamelyik nap kis csomagot kaptam, jött a postás, felkaptam egy alsót. Csak az ajtót nyitottam ki, takarásban kinéztem. Erre mosolyogva mondta, nyugodtan előbújhatok, hetek óta mindenki így fogadja, néha még ennyi sincs rajtuk, imádja a nyarat...

Nagyon szeretek meztelenkedni, szerencsére egyedül dolgozom, így szinte egész nap teljesen meztelen vagyok. Valamelyik nap kis csomagot kaptam, jött a postás, felkaptam egy alsót. Csak az ajtót nyitottam ki, takarásban kinéztem. Erre mosolyogva mondta, nyugodtan előbújhatok, hetek óta mindenki így fogadja, néha még ennyi sincs rajtuk, imádja a nyarat...

Az előző munkahelyemen és tudtam meztelen lenni. Nagyon jó volt , hogy nem csak otthon hanem a munkában is lehetett meztelenül lenni.
(Ez egy válasz cegled74 üzenetére (2021. 06. 25. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 25. péntek 09:41

Nagyon szeretek meztelenkedni, van úgy meló helyen is tudok imádok napozni
Én is meztelenül télen-nyáron. Nyáron mert meleg van, télen meg azért, mert meleget csinálok, hogy pucér lehessek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 29. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 09:18

Törölt felhasználó (4574292)

igen van ilyen
igen van ilyen
(Ez egy válasz zsoca1015 üzenetére (2021. 05. 12. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 12. szerda 17:26

Sziasztok! Szerintetek van olyan család, vagy tudtok róla hogy mindenki meztelenül van otthon, ugy ėrtem hogy papa,mama, gyerekek
igen van ilyen
(Ez egy válasz zsoca1015 üzenetére (2021. 05. 12. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 12. szerda 17:26

Sziasztok! Szerintetek van olyan család, vagy tudtok róla hogy mindenki meztelenül van otthon, ugy ėrtem hogy papa,mama, gyerekek
nem is értem sokan miket gpondolnak, de hogy ezzel mi baj lehet? elöbb megszokják
(Ez egy válasz IncFam üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 12:00

Engem és a férjemet is így nevelték, és mi is így vagyunk a gyerekeinkel...