szia, és hogy bírod egész nap álló farokkal?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 08:27

Ezt szeretem
amég nem voltak gyerekek, nyáron egész nap meztelen voltam itthon. A párom nem sajna, de tanga + póló az simán játszott.igy is majdnem egész nap állt a faszomr
már csak a meztelenül alvás maradt meg.de attól is nagyon feláll.plane ha odadorgolom a párom popsijahoz

Ez alap nálunk

Most is úgy. El is akadok mindenben.

Rohadt jó dolog a sötétített üveg. Bizonyos napszakokban függöny nélkül is simán flangálhatok pucéran. Izgató, hogy kint jönnek mennek, te meg szabad dákóval rohangálsz.

Ugyan így érzem, nem izgató, inkább nagyon kényelmes
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 04. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 07:05

Nem tudom valahogy számunkra semmi nagy ügy nincs abban ha meztelenül vagyunk itthon. Nekünk természetes, hogy éjjel is meztelenül alszunk. Semmi extrém izgalmat nem jelent. Nem is tudnánk elképzelni hogy ne meztelenül bújunk az ágyba, már ami az alvásra vonatkozik.
szerintem ez alap vagy is annak kellene lennie..ha lehet annak kell lenni..
Meztelenségnek alap dolognak kellene lenni. Mindenki szabadon dönthesse el, hogy ő az othonába lakásában,udvaron kertben meztelen , vagy ruhában szeretne lenni
Nálunk ez alap
teljesen igazad van
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2023. 01. 07. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 05:22

Meztelenségnek alap dolognak kellene lenni. Mindenki szabadon dönthesse el, hogy ő az othonába lakásában,udvaron kertben meztelen , vagy ruhában szeretne lenni
A meztelenség természetes, főleg otthon. Hogy álló farokkal mutogassa valaki magát, az csak akkor jófejség, ha erre vevő a kukkoló is. Egyébként mi sem értjük, hogy mi olyan különleges vagy izgató az otthoni meztelenségben. Ez picit olyan, mintha topicot nyitnánk arra, hogy meztelenül zuhanyzunk, és erre feláll a farkam... nem. Viszont lehet izgalmas játékokat kialakítani, akár a szomszédokat is bevonva, főleg ha épp lakótelepen élünk. Akkor maga a szituáció lesz izgalmas.
Én is imádok meztelenül kávézni reggelente a teraszon.
Sziasztok! Alap a meztelenseg??? A legtobb ember aki ezt allitja meg eleteben nem volt nudista strandom mert nem hiszem hogy aza meztelenseg ha valaki otthon egyedul a szobaban meztelen ha igen akkor mi mindig azo vagyunk hoszen a lakasban minek is egymas elott ruhaban lenni???
Szerintem ez alap
Meg az ágyban is.

mi mindig igy vagyunk ha az idő engedi
Alap
Mi is sokat meztelenkedunk parommal. Igaz nem jarunk nudira de videki hazunk udvaran. Sok mindent meztelenul csinalunk. Vagy a termeszetben. Igaz nem mindenhol mert nem tudni ki lathat es hogy reagalna le.
Kulturalt kukkolo szerintem nem lehet zavaro sot izgalmasabba teheti.
Kulturalt kukkolo szerintem nem lehet zavaro sot izgalmasabba teheti.

Az elojatek resze egymast latni. Hanar begerjed az ember es sokkal aktivabb lesz tole a szexualis elet
Mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk itthon.Nagyon szeretem nézni a párom ahogy tesz-vesz otthon.Persze elég gyakran félbe szakítom a házimunkát mert felizgat a látvány és nem bírok magammal.Volt hogy jött a futár csengettet és csak magára kapott egy pólót úgy nyitott ajtót.Ezzel nem is lett volna probléma ha a pénztárcája nem a cipős szekrény mellet lett volna.Hátat fordított és behajolt a futár előtt.Szegény először elkapta a tekintetét onnan de vissza is fordult és rábambult a párom hátsójára.Na ezután két értelmes mondatot nem tudod mondani.

Most is, legkényelmesebb.....
Én is szívesen aludnék pucéran pláne nyáron de sajna nem lehet.