Amikor lehet én is meztelen vagyok itthon
Ma pl takarítás aqvarum pucolas stb ha felall mi dig játszok vele még az erkélyen is
Kár hogy a nők annyira nem szeretnék meztelenkefni
Ma pl takarítás aqvarum pucolas stb ha felall mi dig játszok vele még az erkélyen is
Kár hogy a nők annyira nem szeretnék meztelenkefni
Itthon én is szeretek meztelenül lenni és amikor egyedül vagyok izgatom is magam közben folyamatosan. A végén pedig élvezek is egy nagyot, azt kár, hogy nem látja más olyankor.
Ezen a nagyon meleg nyáron szerintem velünk együtt nagyon sokan meztelenül voltak otthon. Nekem az a szerencsém, egyedül dolgozom, bár van klíma, de amikor csak tehetem inkább meztelenül teszem! Nagy vágyam egyszer meztelenül dolgozni mások előtt, szóval ha valakinek szüksége van apróbb javításokra csak írjon!

Bolond vagy, szerinted miért kacérkodik veled??!!
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2024. 07. 23. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 11:43

Szerintem nagyon jó dolog! Ha tehetem mindig úgy lófrálok a lakásban, illetve így is alszok.
Van aki a saját kerjébe is kimerészkedik meztelenül.
Pl. a kimondottan csinos és nagyon kedves 50 körüli szomszédhölgy, nagyon gyakran így megy ki úszni a medencébe. Már megfigyeltem!
De persze próbál figyelni rá, hogy a szomszédok ne vegyék észre, legalábbis ne mindenki. Pár hete valamit molyoltam a kertben, indulnék befelé a házba és rám köszönt. Keresem, hogy honnan jön a hang, oda nézek a medencéhez és kitágult szemekkel látom ahogy feláll, megvillantja a ciciket és mosolyogva kérdezi, hogy hogy vagyok.
Majd szép lassan elindult a medence széléhez, a két karját felrakta a szegélyre, hogy a cickók már ne látszódjanak és még így beszélgettünk kb 10 percet. Hááát, mit ne mondjak.
Izgalmas percek voltak, ami megmozgatta a fantáziám. A beszélgetés végén elköszöntünk egymástól, de nem hagyott nyugodni a látvány és kicsit elbújva leskelődtem még egy kicsit. Érdemes volt várni!
Amikor jött ki a medencéből, kiderült hogy a nagyon kedves
szomszédasszonyon bugyi sem volt. Közben úgy éreztem, hogy egy pillanatra a tekintete felém fordult, de nem feltűnően, majd a törölközőért nyúlt és szépen türelmesen megtörölközött. Végül felvette a köntösét és bement a házban. Így utólag meggyőződésem, hogy érezte, hogy figyelem. Amúgy már máskor is volt rá példa, hogy "fürdőruha bemutatót" tartott nekem.
Sajnos a hölgy az az eset, akit nagyon tisztelek, tetszik is, kimondottan csinos. De úgy kezelem, kb az a kategória, min amikor a "házinyúlra nem lövünk!"

Van aki a saját kerjébe is kimerészkedik meztelenül.
Pl. a kimondottan csinos és nagyon kedves 50 körüli szomszédhölgy, nagyon gyakran így megy ki úszni a medencébe. Már megfigyeltem!

Sajnos a hölgy az az eset, akit nagyon tisztelek, tetszik is, kimondottan csinos. De úgy kezelem, kb az a kategória, min amikor a "házinyúlra nem lövünk!"

Családoknal elég kellemetlen helyzetek lehetnek ha otthon meztelenkedünk,hah nem is kicsit
BUÉK ! 2025 évre is nagyon sok meztelenül töltött otthoni idöt kívánok!
Én, ha egydül vagyok itthon, az udvaron is nudizok, imádom mikor éget mindenhol a nap
Ezzel nem vagy egyedül
(Ez egy válasz vasiboy78 üzenetére (2025. 01. 01. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 01. szerda 07:34

Én, ha egydül vagyok itthon, az udvaron is nudizok, imádom mikor éget mindenhol a nap
Imadom amikor jo ido van es a felesegem a videki hazunknal meztelenkedik. Napozik kerteszkedik tesz-vesz jarkal a kertben locsol stb.
Nagyon jó is az , nyáron kánikulában, meztelen locsolni, kertészkedni, füvetnyirni.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 03. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 03. péntek 14:59

Imadom amikor jo ido van es a felesegem a videki hazunknal meztelenkedik. Napozik kerteszkedik tesz-vesz jarkal a kertben locsol stb.
Én most is ruha nélkül vagyok. Jó lenne így egy kellemes este valakivel.
Én is ga tehetem meztelen vagyok teny hogy valakicel azert jobb meg pasival is
(Ez egy válasz marco4 üzenetére (2025. 01. 04. szombat 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 18:25

Én most is ruha nélkül vagyok. Jó lenne így egy kellemes este valakivel.
Akkor izgalmasabb ha van akivel megosztható aki értékeli és tud viselkedni. Kimondottan izgató ha más férfi is gyönyörködika feleségben.

Jogos
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 17:09

Akkor izgalmasabb ha van akivel megosztható aki értékeli és tud viselkedni. Kimondottan izgató ha más férfi is gyönyörködika feleségben.

ugyan miért annyira ne legyünk már prűdek, hogy itthon is elbújva öltözünk, takargatjuk magunkat, és ha itthon meztelen akarok lenni akkor levetkőzőm, persze nem amikor vendégek vannak
(Ez egy válasz Pachenko76 üzenetére (2024. 12. 31. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 31. kedd 20:55

Családoknal elég kellemetlen helyzetek lehetnek ha otthon meztelenkedünk,hah nem is kicsit
Biztos kilehet alakitani, ilyen barátságokat. Jo lehet közösen nudizni, nyáron kertben sütögetni , beszélgetni.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 17:09

Én otthon, amikor csak tehetem meztelenkedek. Főleg ha egyedül vagyok, egyszerűen élvezem, hogy nincs textil rajtam. A nejem kevésbé, de este azért róla is lekerül és ha a körülmények megengedik, reggelig úgy is maradunk. Igen, ez nem az az igazi meztelenkedés, de mi ebben a fokozatban vagyunk

igen csak aki megfelelő lenne általában messze lakik.
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2025. 01. 06. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 06. hétfő 07:46

Biztos kilehet alakitani, ilyen barátságokat. Jo lehet közösen nudizni, nyáron kertben sütögetni , beszélgetni.
Ez csak megszokás kérdése!!Amelyik család kiviszi a gyerekeit a nudistastandra 3 éves koruk óta azok siman lazán kimennek 15-18 évesen is a szülőkkel nudizni.
Mi mindig meztelenül vagyunk otthon