Nálunk az összeköltözés után derült ki, hogy nem vagyunk igazán szégyenlősek, otthonról nem így indultunk, de most már mindannyian szeretünk meztelenül mászkálni a lakásban!
gyönyörű!!! Csak egy szó,és sztem ez mindent kifejez!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48
Törölt felhasználó (29760)

Én eddig azt hittem, hogy a meztelenség otthon abszolut normális. Ha hazaérek és nincs hagyon hideg a lakásban levetkőzöm és teszem a dolgom. Ruhát akkor veszünk fel, ha fázunk.Tavasztól őszig az udvaron a kertben az egész család meztelen. Minek a ruha, ha ugy is meleged van.A barátaink is levetkőznek ha jönnek létogatóba, egy kivétellel, mert ő szégyenlős, de nem zavarja, ha a többiek meztelenek. Talán majd egyszer ő is levetkőzik.
Jó is a meztelenség.
mesztelenűl, ugy láccik, elfelejti a zember a hejesirást. vagy megse tanujja.
Érdekel hogyan masztizól mi izgatfel
(Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

nagytakarítottam...maradjatok a témánál!!!
SZERINTEM SZUPER DOLOG OTHON MEZTELENUL LENNI
A megbámulás garantált
Mi ugyan akkor nem vettünk be senkit, de ezzel a lehetőséggel is élhettünk volna, ha akarunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:49

Törölt felhasználó (23775)

mi remélhetőleg jövő nyáron megyünk külföldre nyaralni, ott mindenképp ráveszem a kedvesemet hogy monokinizzen, ha lehet nudi, de ha nem akkor legalább monokini.. szeretném ha jól megbámulnák...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot...

mi remélhetőleg jövő nyáron megyünk külföldre nyaralni, ott mindenképp ráveszem a kedvesemet hogy monokinizzen, ha lehet nudi, de ha nem akkor legalább monokini.. szeretném ha jól megbámulnák...
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot... (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 16:42
és lehet hogy ott veszem rá arra is hogy vegyünk be még 1-2 srácot... (Ez egy válasz Barris üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát, éppen nem otthon, de nyaralás közben a párom folyton monokinizett, akkor is ha a szálláson voltunk, & akkor is ha a strandon. Mondjuk a városba azért felöltözött

Hát, éppen nem otthon, de nyaralás közben a párom folyton monokinizett, akkor is ha a szálláson voltunk, & akkor is ha a strandon. Mondjuk a városba azért felöltözött

Mennék vendégségbe szívessen...
(Ez egy válasz hazaspar-1 üzenetére (2007. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 02. kedd 19:46

Nálunk már megszokott dolog hogy rajtam sosincs semmi,akinek nem tetszett,már nem jön.Hogy a vendég is levetkőzzön,sosem volt cél,én így érzem jól magam,párom imádja ha ruha nélkül lát,más véleménye meg nem érdekel.
És a vendék is?
(Ez egy válasz nimfolanyka üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:34

en mindig meztelenül vagyok otthon.igy bärmikor maztizhatok vagy a pasim bärmikor megdughat en mindig keszen ällok.
vagy berakod ide a képedet vagy ne reklámozd magadat! a következő "én akarom látni a képedet" hsz után törlök minden evvel kapcsolatos hozzászólást! a tiéddel együtt
(Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05

en mindig meztelenül vagyok otthon.igy bärmikor maztizhatok vagy a pasim bärmikor megdughat en mindig keszen ällok.

Tokeletesen igazad van
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2007. 10. 05. péntek 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 01:07

Minek az?Legfeljebb máskor nem megy(bejelentkezés nélkül)!Esetleg onnantól fogva gyakrabban jár(különböző ürügyekkel)!Van még egy lehetőség:nem kell ajtót nyitni!
Gratulalok,
Ez igen,pont ez az amire gondoltam
De jo volna minel tob e fajta kepeket
Szuper jo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 12:53
Ez igen,pont ez az amire gondoltam
De jo volna minel tob e fajta kepeket
Szuper jo (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Minek az?Legfeljebb máskor nem megy(bejelentkezés nélkül)!Esetleg onnantól fogva gyakrabban jár(különböző ürügyekkel)!Van még egy lehetőség:nem kell ajtót nyitni!
(Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 16:39

Engem még soha senki nem fogadott se bugyiban, se meztelenül. Ha meztelen vagyok otthon, nekem is ki van készítve egy rövidgatyó, ha jönne valaki