Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1135   2013. 07. 26. péntek 18:36
X Törölt felhasználó (761321) VIP
Húúúúúú, az izgi lehetett!
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 26. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 17:59
Mindig,én is párom is..ha hazaérünk az első dolog ledobálni a ruháinkat...mondjuk ebben a hőségben az utcán sincs sokkal több textil rajtam,múltkor egy plázában össze is különbözött 2 szekuriti men ,hogy az aktuális öltözetemben maradhatok e továbbra is az ügetőpálya helyére épült objektumon belül...végül maradtam smile
#1134   2013. 07. 26. péntek 17:59
Mira Cuckold Mira Cuckold
Mindig,én is párom is..ha hazaérünk az első dolog ledobálni a ruháinkat...mondjuk ebben a hőségben az utcán sincs sokkal több textil rajtam,múltkor egy plázában össze is különbözött 2 szekuriti men ,hogy az aktuális öltözetemben maradhatok e továbbra is az ügetőpálya helyére épült objektumon belül...végül maradtam smile
#1133   2013. 07. 26. péntek 16:30
X Törölt felhasználó (850002)
Én azt tettem ma a nudin. De időnként meg kellett mártóznom a meleg miatt.
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 00:08
én most kiültem az erkélyre meztelenül jó idő van most..legszivesebben sétálnék egyet meztelenül smile
#1132   2013. 07. 26. péntek 16:05
X Törölt felhasználó (407153)
Ezt a meleget ki bírja ki ruhában? smile
#1131   2013. 07. 22. hétfő 00:08
nézem23 nézem23
én most kiültem az erkélyre meztelenül jó idő van most..legszivesebben sétálnék egyet meztelenül smile
#1130   2013. 07. 21. vasárnap 19:20
X Törölt felhasználó (26824)
Mi egy kicsit rosszabb helyzetben vagyunk, mert saroktelek..! Le tudtunk úgy zárni egy teret a ház mellett/mögött, hogy nem nagyon lehet belátni! Most éppen grillezünk kint itthon a szabadban meztelenül..! Olyan jó érzés...!
#1129   2013. 07. 20. szombat 14:53
X Törölt felhasználó (830241)
Én nagyon szeretek itthon meztelenkedni,mert olyankor nagyon szabadnak érzem magam. nyes
#1128   2013. 07. 20. szombat 14:28
X Törölt felhasználó (69371)
Biztos jó dolog, de az én tapasztalatom az, hogy sokkal jobban izzad az ember ha meztelen, mintha egy megfelelő anyagú ruhadarab van rajta.
#1127   2013. 07. 20. szombat 05:58
zsozs70 zsozs70
nyáron nem is szabad máskép
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2013. 07. 20. szombat 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 20. szombat 00:30
Nagyon jo itthon meztelenul
#1126   2013. 07. 20. szombat 00:30
hazasparos2013 hazasparos2013
Nagyon jo itthon meztelenul
#1125   2013. 07. 19. péntek 09:55
X Törölt felhasználó (887810)
Teljes mértékben osztom a véleményed ! crazya
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 07. 19. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 19. péntek 08:09
milyen jó itthon meztelenül!!
#1124   2013. 07. 19. péntek 08:09
zsozs70 zsozs70
milyen jó itthon meztelenül!!
#1123   2013. 07. 18. csütörtök 10:12
X Törölt felhasználó (853039)
ma festeni fogom a lakast, termeszetesen meztelenul, legalabb nem kell ruhat mosni utanna, egy zuhany es ennyi...
#1122   2013. 07. 17. szerda 20:33
nézem23 nézem23
bizony hogy jó,mellette persze csajoztam meg minden de mindig vártam hónap 10.-ét kirázz a hideg meg feláll a pöcsöm ha visszagondolok rá.. smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 07. 16. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 16. kedd 08:09
akkor jó világ volt egy évig
#1121   2013. 07. 16. kedd 08:10
X Törölt felhasználó (857830)
Fantasztikus történet...
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 14. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 14. vasárnap 22:20
helló. én már kicsi korom óta meztelenkedek. szüleim nudisták igy mentem velük a strandra és ragadt rám a szokás. akkoriban itthon mindenki meztelen volt..

engem nem zavar ha vki látja a testemet...persze volt már ebből kellemetlen dolog mikor a szomszéd nézni látta a cerkámat..szolt is a főbérlőnek (nő,45volt kb jol tatotta magát..nagy cici élvezte a pöcsömet..) aki szóvette de aranyosan mert mondta h őt nem zavarja de ha lehet a szomszéd ne lássa..jött is egy hónap múlva,törölközben voltam itthon..kopogot beengedtem meg miden..beszélgettünk és ahogy mozdultam leeset a törőlkőző..egyből felvettem mondtam h bocsiánat..mondta h nem baj nem zavarja..hát ha ténylg nem akkor gondoltam nem rakom vissza..nem is raktam.. smile beszélgetütnk és észrevettem h nézi..erre nekem felállt..és volt bátorságom meg adot voltt a szitu.mondtam h nem akarom megsérteni meg semmi..de nem lenne e kedve kielégiteni esetleg viszonoznám is.. előszőr meglepődőt..a válasz meg mivel ilyen bátor vagy miét ne..felálltam odasétáltam a széken ült..már fogta is meg..annyit mondot h csak szopi...gondoltam az is jó..már kapta is be..leültem a konyha asztalra ö elöttem ült..és úgy szopot..10perc és a szájába mentem el.. megmosakodtunk meg minden..aztán annyit mondot h akkor egy hónap múlva..egy hónap múlva is leszopott..ez kb tartott jó egy évig majd úgy hozta a sors hogy másik lakásba kellett menjek...

most van egy bnöm akivel együtt élek ő is szeret meztelenkedni.. smile gárdonyba szoktunk menni és keresni a kalandokat smile
#1120   2013. 07. 16. kedd 08:09
zsozs70 zsozs70
akkor jó világ volt egy évig
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 14. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 14. vasárnap 22:20
helló. én már kicsi korom óta meztelenkedek. szüleim nudisták igy mentem velük a strandra és ragadt rám a szokás. akkoriban itthon mindenki meztelen volt..

engem nem zavar ha vki látja a testemet...persze volt már ebből kellemetlen dolog mikor a szomszéd nézni látta a cerkámat..szolt is a főbérlőnek (nő,45volt kb jol tatotta magát..nagy cici élvezte a pöcsömet..) aki szóvette de aranyosan mert mondta h őt nem zavarja de ha lehet a szomszéd ne lássa..jött is egy hónap múlva,törölközben voltam itthon..kopogot beengedtem meg miden..beszélgettünk és ahogy mozdultam leeset a törőlkőző..egyből felvettem mondtam h bocsiánat..mondta h nem baj nem zavarja..hát ha ténylg nem akkor gondoltam nem rakom vissza..nem is raktam.. smile beszélgetütnk és észrevettem h nézi..erre nekem felállt..és volt bátorságom meg adot voltt a szitu.mondtam h nem akarom megsérteni meg semmi..de nem lenne e kedve kielégiteni esetleg viszonoznám is.. előszőr meglepődőt..a válasz meg mivel ilyen bátor vagy miét ne..felálltam odasétáltam a széken ült..már fogta is meg..annyit mondot h csak szopi...gondoltam az is jó..már kapta is be..leültem a konyha asztalra ö elöttem ült..és úgy szopot..10perc és a szájába mentem el.. megmosakodtunk meg minden..aztán annyit mondot h akkor egy hónap múlva..egy hónap múlva is leszopott..ez kb tartott jó egy évig majd úgy hozta a sors hogy másik lakásba kellett menjek...

most van egy bnöm akivel együtt élek ő is szeret meztelenkedni.. smile gárdonyba szoktunk menni és keresni a kalandokat smile
#1119   2013. 07. 16. kedd 08:08
zsozs70 zsozs70
mi az akadálya.ilyen dögös nőt igenis nem szabad dugdosni had nézzék .gyertek le
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2013. 07. 15. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 15. hétfő 21:42
Jó történet,mi sajnos panelban lakunk,de imádok meztelenkedni,az sem zavar mikor néha kedves feleségem megkér,hogy szedjem be a leszáradt ruhát és bizony a színes üveg átlátszó...nem zavar,nudi strandra el kellene mennünk. wave
#1118   2013. 07. 15. hétfő 21:42
husband35 husband35
Jó történet,mi sajnos panelban lakunk,de imádok meztelenkedni,az sem zavar mikor néha kedves feleségem megkér,hogy szedjem be a leszáradt ruhát és bizony a színes üveg átlátszó...nem zavar,nudi strandra el kellene mennünk. wave
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 08:17
Amint hazaérek én is meztelenül élek. Párom eleinte még alsóban volt, de mára meglágyult és ő is amint hazaér, egy gyors tusolás után már csak meztelenül van. A szobában teljesen egyértelmű volt a helyzet, de amikor le kell nyírni a füvet, azt azért látnotok kéne smile ) A szomszédok sorbanálnnak a kerítésnél, hogy "kérhessenek" valamit kölcsön. Eleinte ilyenkor felvettünk egy shortot, de mára már azt sem. Elvégre a mi házunk, mi kertünk, mi életünk. Nem megbotránkoztatásul csináljuk, ők másznak fel a magas kerítésre, hogy lássanak.
Most, hogy ilyen jó idő van és napozni is lehet, szinte az egész délutánt a kertben töltjük. És persze milyen egy jó feleség, ha megkívánjuk egymás testét, hát azt sem tagadjuk meg egymástól. Érdekes módon ilyenkor sosem "kérnek kölcsön" valamit a szomszédok...
Kis település a mienk, gyorsan kelt a híre az életformánknak, de már jó úton halad az utca, a szemben lakó pár is már a mi életformánkat választotta. smile
#1117   2013. 07. 14. vasárnap 22:20
nézem23 nézem23

#1116   2013. 07. 07. vasárnap 10:49
X Törölt felhasználó (804968)
....istenem, de szép is lehet amikor füvetnyírtok! csak úgy kattog a gép! szívesen nézném, lehet?
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 08:17
Amint hazaérek én is meztelenül élek. Párom eleinte még alsóban volt, de mára meglágyult és ő is amint hazaér, egy gyors tusolás után már csak meztelenül van. A szobában teljesen egyértelmű volt a helyzet, de amikor le kell nyírni a füvet, azt azért látnotok kéne smile ) A szomszédok sorbanálnnak a kerítésnél, hogy "kérhessenek" valamit kölcsön. Eleinte ilyenkor felvettünk egy shortot, de mára már azt sem. Elvégre a mi házunk, mi kertünk, mi életünk. Nem megbotránkoztatásul csináljuk, ők másznak fel a magas kerítésre, hogy lássanak.
Most, hogy ilyen jó idő van és napozni is lehet, szinte az egész délutánt a kertben töltjük. És persze milyen egy jó feleség, ha megkívánjuk egymás testét, hát azt sem tagadjuk meg egymástól. Érdekes módon ilyenkor sosem "kérnek kölcsön" valamit a szomszédok...
Kis település a mienk, gyorsan kelt a híre az életformánknak, de már jó úton halad az utca, a szemben lakó pár is már a mi életformánkat választotta. smile

... 67 68 69 70 71 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!