Azért hívnak Csúnyának, mert állítólag nagyon csinos vagyok.SZívesen megtutam magam pucéran bármikor, bárhol. De, mindent a szemnek és semmit a kéznek...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 12. 03. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó lehet a szomszédaidnak!
Lehetne ,hogy közelebb költözzetek???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 17:09
Lehetne ,hogy közelebb költözzetek???

Törölt felhasználó (898996)

új helyre költöztünk... és rendszeresen elfelejtem, h egyrészt a szomszédom is kukkoló, meg a szomszédos társasház ablakaiból is telibe látnak minket.... de én otthon max egy bugyiban vagyok.... a párom állandóan szól, h öltözzek fel v egyszerűen elhúzza a függönyt, h ne lássanak.... hát, engem aztán nem zavar. ha tetszik, hát nézze!
új helyre költöztünk... és rendszeresen elfelejtem, h egyrészt a szomszédom is kukkoló, meg a szomszédos társasház ablakaiból is telibe látnak minket.... de én otthon max egy bugyiban vagyok.... a párom állandóan szól, h öltözzek fel v egyszerűen elhúzza a függönyt, h ne lássanak.... hát, engem aztán nem zavar. ha tetszik, hát nézze!
Lehet, azért választotta ezt a nevet. mert így hívja a szervét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 15:44

Törölt felhasználó (69371)

Ezt nem te fogod bevezetni. Meg nem teheted kötelezővé. Erre kijelölt strand volt eddig is. Tulajdonképpen ott pucérkodsz, ahol akarsz, csak max viselned kell a következményeit. Az erdő pont egy hűvös hely, nem hiszem hogy mindenki erre vágyna. Nevedből kiindulva pedig jobb ha ez nem is lesz így, hogy pucéran kelljen közlekedni akárhol.

Ezt nem te fogod bevezetni. Meg nem teheted kötelezővé. Erre kijelölt strand volt eddig is. Tulajdonképpen ott pucérkodsz, ahol akarsz, csak max viselned kell a következményeit. Az erdő pont egy hűvös hely, nem hiszem hogy mindenki erre vágyna. Nevedből kiindulva pedig jobb ha ez nem is lesz így, hogy pucéran kelljen közlekedni akárhol.
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2013. 12. 03. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 15:39

Mi lenne, ha bevezetnénk a meztelenséget nyilvános helyeken is, vagy legalább a strandokon, erdőben, folyópartokon?
Mi lenne, ha bevezetnénk a meztelenséget nyilvános helyeken is, vagy legalább a strandokon, erdőben, folyópartokon?
Ha egyedül vagyok itthon, hacsak megtehetem, mindig meztelenkedek
Felszabadító érzés és izgató is

Most ebben a hőségben én is így vagyok, de holnap Délegyházára megyek, ott meg pláne!

Igazad is van, ez csak nevelés és megszokás kérdése! Én is csak így vagyok itthon, főleg ezekben a meleg időkben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 03. szombat 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 03. szombat 12:22
Törölt felhasználó (884954)

Sziasztok!
A fiammal kettesben, panelban élünk, így nálunk nyáron-télen szinte mindig meleg van (én mondjuk imádom a meleget!). Mivel a családunkban a szüleimmel és a húgommal természetes volt a meztelenség, így neveltem a fiamat is (húgom is így neveli a lányát). Jómagam 14-15 éves korom óta teljesen meztelenül alszom, már nem is tudom magamon elviselni éjjel a ruhát, amikor szültem, és kórházban voltam, akadt is bajom éjjel, alig vártam, hogy hazajöhessek. Napközben rendszerint csak combközépig érő pólókban vagyok itthon, minden más (melltartó, bugyi) nélkül, csak akkor húzok alá valamit, ha "idegen" vendég jön, de pl. szüleim, vagy a húgom-sógorom, unokahúgom esetében akkor se. Múltkor én voltam a húgoméknál, ott is nekivetkőztem, és így vagyok a szüleimnél is.
A fiammal kettesben, panelban élünk, így nálunk nyáron-télen szinte mindig meleg van (én mondjuk imádom a meleget!). Mivel a családunkban a szüleimmel és a húgommal természetes volt a meztelenség, így neveltem a fiamat is (húgom is így neveli a lányát). Jómagam 14-15 éves korom óta teljesen meztelenül alszom, már nem is tudom magamon elviselni éjjel a ruhát, amikor szültem, és kórházban voltam, akadt is bajom éjjel, alig vártam, hogy hazajöhessek. Napközben rendszerint csak combközépig érő pólókban vagyok itthon, minden más (melltartó, bugyi) nélkül, csak akkor húzok alá valamit, ha "idegen" vendég jön, de pl. szüleim, vagy a húgom-sógorom, unokahúgom esetében akkor se. Múltkor én voltam a húgoméknál, ott is nekivetkőztem, és így vagyok a szüleimnél is.
Sziasztok!
Tekintve a videóitokat imádnék a szomszédotokban lakni!
Az otthoni meztelenség egyébként igazán felszabadító érzés, én is imádom!
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 07. 31. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 22:19

Mi idehaza legtöbbet meztelenül flangálunk, nem igazán érdekelnek a kíváncsi tekintetek, amiből kijut a szomszéd házból. Szerencsére a szemközti szomszédasszony is igy viseli el a meleget, csak Ő legalább nyitott ablakal, félrehúzott függönnyel....
Mi idehaza legtöbbet meztelenül flangálunk, nem igazán érdekelnek a kíváncsi tekintetek, amiből kijut a szomszéd házból. Szerencsére a szemközti szomszédasszony is igy viseli el a meleget, csak Ő legalább nyitott ablakal, félrehúzott függönnyel....
Bár egy hangyányit hűvösebb az idő,de továbbra sem lehet másképp kibírni
én is csináltam!! fenomenális!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 26. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 19:37
Törölt felhasználó (888321)

Meztelenül vagyok még télen is ! Még akkor is ha megfázom .
pedig jó érzés hidd!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 08:38
Törölt felhasználó (805295)
VIP

éjjel evidens.. nappal egy top és tanga simán elfér.... (nekem nem megy a teljes meztelenkedés nappal.. csak akkor ha masztizok vagy szex.. )amúgy nem...
éjjel evidens.. nappal egy top és tanga simán elfér.... (nekem nem megy a teljes meztelenkedés nappal.. csak akkor ha masztizok vagy szex.. )amúgy nem...
Most borotváltam a farkam, meztelenül ülök a gép előtt, ezt a kommentet is így írom, álló farokkal

Én nagyon szeretek itthon meztelenül lenni. amikor hazaérek egyből dobom a ruhákat le.
bringan termeszetben isteni
Meztelenül vagyok még télen is ! Még akkor is ha megfázom .