A dolog nagyon egyszerű egyébként, és köszönöm a hozzá szólásodat.
Anyámat vallásos hitben nevelték fel, és ha nem is él vallásos életet, az erkölcsi rész meg maradt benne. Engem a testvéremmel együtt már nem a vallás szerint nevelt fel így tudható be annak, hogy nem voltam első áldozó aminek a nagy anyám örült volna. Én is csak kíváncsiságból meztelenkedtem otthon egyedül, hogy milyen érzéseket kelt bennem még gyerekként, majd kezdtem járni nudizni fiatal felnőttként. Ma már ritkábban mert nincs miért egyedül menni és főleg hova ?
Tiszteletben tartom mindenkinek az érzéseit, szokásait, az enyémet nem erőltethetem másokra és csak annyira alkalmazkodom amennyire nem érzem tehernek mások szokásait. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 08. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 21:13
Anyámat vallásos hitben nevelték fel, és ha nem is él vallásos életet, az erkölcsi rész meg maradt benne. Engem a testvéremmel együtt már nem a vallás szerint nevelt fel így tudható be annak, hogy nem voltam első áldozó aminek a nagy anyám örült volna. Én is csak kíváncsiságból meztelenkedtem otthon egyedül, hogy milyen érzéseket kelt bennem még gyerekként, majd kezdtem járni nudizni fiatal felnőttként. Ma már ritkábban mert nincs miért egyedül menni és főleg hova ?
Tiszteletben tartom mindenkinek az érzéseit, szokásait, az enyémet nem erőltethetem másokra és csak annyira alkalmazkodom amennyire nem érzem tehernek mások szokásait. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 08. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)

Te is furcsa egy ember vagy! Ebben a hsz.ben semmi olyan nincs (xyjani)-ról van szó,ami nem hihető!Miért kamuzna?Te sem mászkáltál meztelenül otthon,amig a szüleiddel éltél! Van aki az ilyen hajlamait nem tudja máshol kiélni,csak a nudin.Gondolom,otthon is szokott,ha egyedül van.Ugy is izgalmas.Nem kell lefikázni azonnal,hogy kamuzik!
Te is furcsa egy ember vagy! Ebben a hsz.ben semmi olyan nincs (xyjani)-ról van szó,ami nem hihető!Miért kamuzna?Te sem mászkáltál meztelenül otthon,amig a szüleiddel éltél! Van aki az ilyen hajlamait nem tudja máshol kiélni,csak a nudin.Gondolom,otthon is szokott,ha egyedül van.Ugy is izgalmas.Nem kell lefikázni azonnal,hogy kamuzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 08. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 18:22
Törölt felhasználó (908510)

furcsa egy ember vagy te, szerintem kamuzol....
furcsa egy ember vagy te, szerintem kamuzol....
(Ez egy válasz xyjani üzenetére (2014. 02. 08. szombat 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 18:08

Sziasztok !
Én is szívesen vagyok meztelenül, ámbár ezt nem tehetem a szüleim házában mivel náluk lakom, ezért ha van rá módom akkor inkább megyek egy nudista strandra és ott élvezem a természetet a magam módján meztelenül.
Én is szívesen vagyok meztelenül, ámbár ezt nem tehetem a szüleim házában mivel náluk lakom, ezért ha van rá módom akkor inkább megyek egy nudista strandra és ott élvezem a természetet a magam módján meztelenül.

Sziasztok !

Én itthon mindig meztelen vagyok. Ha esetleg erre téved egy-két látogató, akkor őket is csak akkor látom szívesen, ha hasonló módon nem szégyenlősek. A legtermészetesebb dolog sztem a meztelenkedés.

Valóban izgalmas kérdés.... de sztem egyszer élünk... ha úgy érzed, hogy némi kémia feszül v.melyik általad említett személlyel, miért ne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 29. szerda 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 29. szerda 18:56

Törölt felhasználó (902364)

Izgat a dolog, hogyha kopogna esetleg 1 szomszéd vagy a postás.. meztelenül nyissak ajtót. Lehet ebből probléma, gáz? Ti próbáltátok már? Vagy ha nem is meztelenől, de sokat sejtető, mutató dologban...
Mi a parommal altalaban meztelenul de ha nem is rajta egy polo+tanga rajtam csak polo van.Ha jon vki(idegen)felveszek egy alsonacit de ha barat jon akkor meg csatlakozik is. Nyaron latott mar minket a szomszedok de senki nem szolt

Izgat a dolog, hogyha kopogna esetleg 1 szomszéd vagy a postás.. meztelenül nyissak ajtót. Lehet ebből probléma, gáz? Ti próbáltátok már? Vagy ha nem is meztelenől, de sokat sejtető, mutató dologban...
Találkozzunk egy rendezvényen, ahol mindenki meztelen lesz!
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2013. 12. 04. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 04. szerda 21:48

Azért hívnak Csúnyának, mert állítólag nagyon csinos vagyok.SZívesen megtutam magam pucéran bármikor, bárhol. De, mindent a szemnek és semmit a kéznek...
én mikor kettesben vagyok a párommal, szeretkezés után nem öltözöm vissza, meztelenül fekszem, ha felkelünk akkor egy köntöst szoktam felvenni maximum
A titkolódzásnak oka van.Attól,hogy valaki egy ilyen oldalon van még nem feltétlenül kell megosztania magáról bármit is másokkal,mutogatnia magát.Én is nézelődöm mint még sokan mások.De igen szoktam meztelenül napozni,persze nem a város közepén.
én is ha tahetem mindig meztelen vagyok
Akkor jó igazán ha az ellenkező nem is látja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 07. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 07. szombat 18:06
Törölt felhasználó (902725)

jó is meztelenkedni otthon , eléggé izgis
jó is meztelenkedni otthon , eléggé izgis
Én szeretek meztelenül lenni itthon.Sokkal kényelmesebb mint ruhában.Nyáron a szabadban is szeretek meztelenül napozni sétálni.
a bevezetés nálam már rég működik. ha valahova elmegyek egyedül, mindig pucérra vetkőzöm és sétálok a víz parton vagy horgászom és sokszor masztizok is "legtöbbször"" nagyon jó érzés, csak a baj hogy nincs senki aki velem érezne! láthatna!
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2013. 12. 03. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 15:39

Mi lenne, ha bevezetnénk a meztelenséget nyilvános helyeken is, vagy legalább a strandokon, erdőben, folyópartokon?
jobban ismersz mint hinnéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 17:15

Törölt felhasználó (819517)

Nagyon jó lehet a szomszédaidnak!
Lehetne ,hogy közelebb költözzetek???
Lehetne ,hogy közelebb költözzetek???

Szerinted miért nincs? )))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 05. csütörtök 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 05. csütörtök 00:47
Törölt felhasználó (851550)

Dijazom a szerénységedet,de ha tényleg ilyen csinos vagy,akkor 2009 óta miért nincsen feltéve képed?
Dijazom a szerénységedet,de ha tényleg ilyen csinos vagy,akkor 2009 óta miért nincsen feltéve képed?
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2013. 12. 04. szerda 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért hívnak Csúnyának, mert állítólag nagyon csinos vagyok.SZívesen megtutam magam pucéran bármikor, bárhol. De, mindent a szemnek és semmit a kéznek...
Csak a szemem nyitom ki,a kezemet magam mögé teszem.......