Ma délután isteni volt a napozás a kertben.
Ja. Úgy megfáztam mint a franc.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2014. 09. 18. csütörtök 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 18. csütörtök 00:14

Sajnos, véget ért a nyár. Ruhátlanul már kicsit hidieg van.
Sajnos, véget ért a nyár. Ruhátlanul már kicsit hidieg van.
Én is imádom. Főleg ha nejem van meztelenűl és úgy érek haza. Mmm. De én is szívesej tartózkodom otthon akár kint is meztelenűl.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 17. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 17. szerda 10:28
Törölt felhasználó (915654)

mi is szeretünk meztelenkedni,általában esténként altatás után szabadulunk meg a textiltől,de napközben is szoktam hódolni ennek a szenvedélynek,jól esik itthon mosni,főzni takarítani még egyedül is imádok
Anno amikor az anyósoméknál laktunk,csak elvétve csináltuk,de mos már rendszeresen,szerintem normális és természetes,de néha megszólal a csengő,jön az anyósom,a postás,vagy .....de az a legjobb,és szereti,amikor így fogadom egy szál pólóban ,egyből megsimogatja,imádom,amikor puszival üdvözli
Anno amikor az anyósoméknál laktunk,csak elvétve csináltuk,de mos már rendszeresen,szerintem normális és természetes,de néha megszólal a csengő,jön az anyósom,a postás,vagy .....de az a legjobb,és szereti,amikor így fogadom egy szál pólóban ,egyből megsimogatja,imádom,amikor puszival üdvözli
mi is szeretünk meztelenkedni,általában esténként altatás után szabadulunk meg a textiltől,de napközben is szoktam hódolni ennek a szenvedélynek,jól esik itthon mosni,főzni takarítani még egyedül is imádok
Lassan fel kell venni pár ruhadarabot,pedig jó meztelenül lenni, főleg ha a családtagok is azok.
Ha egyedül vagyok itthon mindig meztelen vagyok.
Volt olyan barátnőm, akivel együtt éltem és eleinte kicsit furának vélte amikor meztelen voltam nála, de aztán szépen lassan rájött, hogy az milyen jó érzés, és ő is rászokott és sokszor ő is úgy volt. Mondjuk olyankor hamar szexbe torkollott a történet mindig, mert valamelyikünk mindig rámászott a másikra
Volt olyan barátnőm, akivel együtt éltem és eleinte kicsit furának vélte amikor meztelen voltam nála, de aztán szépen lassan rájött, hogy az milyen jó érzés, és ő is rászokott és sokszor ő is úgy volt. Mondjuk olyankor hamar szexbe torkollott a történet mindig, mert valamelyikünk mindig rámászott a másikra

mi is csak így vagyunk munka után már itthon
Itthon, szinte mindig.. Maximum donaldkacsázom..

Én a házban már jó ideje csak meztelenül vagyok. Az udvaron a kert sarkában nyugodtan tudok nudizni is, nem látnak be a prűd szomszédok. Sajnos az egész udvar és kert nem ilyen, pedig jó lenne pl. meztelenül kertészkedni, szabadon jönni-menni, stb.
Mi elég gyakran szoktunk pucérkodni itthon, szerencsére a szembe szomszédasszony és a 20 éves lánya is hasonló otthoni " ruhában" vészeli át a nyarat
Jól mondod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 31. hétfő 14:08
Törölt felhasználó (850002)

Végre kellemes az idő,jó itthon ruha nélkül!

Lányok asszonyok jöhetnek az igaz kommentek!
igen nekem is tetszett, de....borotválhatnád....ott is....kicsit....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 09. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 09. szerda 11:55
Törölt felhasználó (141068)

Végre tegnap meleg volt. Imádtam a meztelenséget. Szerintem a szomszédnak is tetszett.
Végre tegnap meleg volt. Imádtam a meztelenséget. Szerintem a szomszédnak is tetszett.
Végre kellemes az idő,jó itthon ruha nélkül!

Kedves Réka!
Ha ennyire szereted,hogy néznek,rakhatnál fel képeket!
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2014. 02. 28. péntek 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 28. péntek 07:55
Ha ennyire szereted,hogy néznek,rakhatnál fel képeket!

én meg 1 poloban vagyok itthon és néha elfelejtem a teraszon, vagy ha jön valaki
én meg 1 poloban vagyok itthon és néha elfelejtem a teraszon, vagy ha jön valaki
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 03. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 03. kedd 17:09
Törölt felhasználó (898996)

új helyre költöztünk... és rendszeresen elfelejtem, h egyrészt a szomszédom is kukkoló, meg a szomszédos társasház ablakaiból is telibe látnak minket.... de én otthon max egy bugyiban vagyok.... a párom állandóan szól, h öltözzek fel v egyszerűen elhúzza a függönyt, h ne lássanak.... hát, engem aztán nem zavar. ha tetszik, hát nézze!
Én is sokszor vagyok meztelen,mert így kényelmes stb,így edzek itthon,kipróbálom majd ha jön a postás majd úgy nyitok ajtót,fiatal csajszi...,de lehetséges,hogy majd legközelebb a beszélőről fogok majd írni...

Az se rossz, amikor nyitva a bejárati ajtó, meztelen vagy és a takarítónő a lépcsőházban "sertepertél"!