Sziasztok szeximádók!
Hamarosan indul az ezévi meztelenkedős időszak! Mi már a párommal nagyon várjuk. Eddig csak otthon tudtunk meztelenül lenni, de már szeretnénk kiszabadulni!! Otthon soha sem viselünk ruhát! Pucéron az igazi!!
Hamarosan indul az ezévi meztelenkedős időszak! Mi már a párommal nagyon várjuk. Eddig csak otthon tudtunk meztelenül lenni, de már szeretnénk kiszabadulni!! Otthon soha sem viselünk ruhát! Pucéron az igazi!!

Sziasztok!
Olyan havert keresek aki szeret meztelenkedni termeszetben, nyugis helyen!
Esetleg horgasz es erdekelne egy haver akivel egyutt mehetne, es nem volna tabu elotte sem ezt meztelenul tenni!
Diszkret megbizhato komoly nos pasi vagyok, akit izgat a dolog!
Olyan havert keresek aki szeret meztelenkedni termeszetben, nyugis helyen!
Esetleg horgasz es erdekelne egy haver akivel egyutt mehetne, es nem volna tabu elotte sem ezt meztelenul tenni!
Diszkret megbizhato komoly nos pasi vagyok, akit izgat a dolog!
A meztelenség egy természetes dolog szerintem. Az hogy sok pasit izgat azért van mert fantáziálnak.
Szia Nagyi! A meztelenség valóban természetes. Viszont a hölgyeket legalább annyira izgatja mint a pasikat! Viszont szerintúnk ez azért van így, mert még napjainkban sem elfogadott az egymás előtti ruhátlanság. Előnye, hogy segít fenntartani a kíváncsiságot. Mi szeretjük mindketten a meztelen testek látványát.
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 13:31

A meztelenség egy természetes dolog szerintem. Az hogy sok pasit izgat azért van mert fantáziálnak.
Tegnap hasonlót fogalmaztam meg, de nem nyomtam az elküldésre. Nem azzal van a gond, hogy nem elfogadott, hanem, hogy miért? Emberi hiba, hogy egymásra mutogatunk, bárkit nézünk meg, arról véleményünk lesz, hasonlítjuk a másikhoz. Hiába mész el egy nudista/naturista strandra, biztos lesz egy olyan bunkó paraszt, aki fotózgatni fog, aztán lehet épp itt látod magad visszont, vagy máshol. De ez már nem otthoni meztelenkedés. Az otthoniban semmi extra nincs, hisz zárt ajtók mögött zajlik, külsős nem nagyon nyer betekintést ebbe. Ebben a témában, max arról lehet beszélni, hogy a gyerekek előtt történik-e vagy sem. Ha igen, ott nyilván olyan volt a neveltetés, hogy nem jelent gondot. Tulajdonképpen így sok értelme nincs is a témának. Egy gyermektelen párnál természetes, semmi extra a mai világban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 16:18
Törölt felhasználó (971622)

Szia Nagyi! A meztelenség valóban természetes. Viszont a hölgyeket legalább annyira izgatja mint a pasikat! Viszont szerintúnk ez azért van így, mert még napjainkban sem elfogadott az egymás előtti ruhátlanság. Előnye, hogy segít fenntartani a kíváncsiságot. Mi szeretjük mindketten a meztelen testek látványát.
Sziasztok. Valóban jó meztelenkedni akár idehaza a ház védő ölelésében, akár a szabadban. Amennyiben valaki fogadna a kertjében egy meztelenkedni szerető napimádót Cegléd közelében írjon bátran.
Sziasztok ! Én ha otthon vagyok a lakásban szinte mindig meztelen vagyok , ugy is alszom . Szerintem ez csak szokás kérdése . Igaz egyedül vagyok itt , mert külföldön dolgozom már hosszu évek óta . Akár mások jelenlétében sem okozna ez gondot nekem , söt talan még fel is dobna egy kicsit ....
Legyen már végre meleg! Imádok a kertben meztelenkedni!
Mindig meztelen vagyok ithon,imádok meztelenkedni.
Az a baj a meztelenkedéssel, hogy olyankor nem vehetem fel a kedvenc tangám
Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 09. csütörtök 08:35

Törölt felhasználó (965421)

Mindig meztelen vagyok ithon,imádok meztelenkedni.
Ki kell belölle rakni a farkat
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 09. csütörtök 09:07

Az a baj a meztelenkedéssel, hogy olyankor nem vehetem fel a kedvenc tangám
Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek...

Ahogy javul az idő egyre többet lehetünk itthon is meztelenül.

mi is mindig így vagyunk itthon, amikor csak tehetjük

Végre neki lehet vetkőzni!

Jó érzés, amikor a napocska simogatja a bőrömet!
A kép törölve lett!
Van a GG-n olyan lehetőség hogy fotókat rakj fel. Ez fórum, nem saját magad megmutatása a cél. Találsz erre alkalmas helyet a GG-n, a kép törölve lett!
Van a GG-n olyan lehetőség hogy fotókat rakj fel. Ez fórum, nem saját magad megmutatása a cél. Találsz erre alkalmas helyet a GG-n, a kép törölve lett!
Gratula....azok a felhasználok akik csak kötekedni vannak itt azokat nem törlik de ha valaki egy témába vágó postot tesz fel azt törlik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 14:51
Törölt felhasználó (29760)

A kép törölve lett!
nagyon régi vagyok már itt, de ilyen vaskalapos szarozás nem szokott itt lenni, , na de ez van
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2015. 04. 29. szerda 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 15:33

Gratula....azok a felhasználok akik csak kötekedni vannak itt azokat nem törlik de ha valaki egy témába vágó postot tesz fel azt törlik...
Nehéz az emberkéket kordában tartani! Na de ez benne a szép! Meztelenül lenni akkor is nagyon jóóó! Most pedig már az idő is kedvez hozzá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 29. szerda 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 29. szerda 16:30
Törölt felhasználó (29760)

nagyon régi vagyok már itt, de ilyen vaskalapos szarozás nem szokott itt lenni, , na de ez van